Lead Solution Architect Dynamics 365


Kan du analysere, designe, opsætte og beskrive processer og løsninger i Microsoft Dynamics 365? Er kvalitet i arbejdet en naturlig del af din hverdag? Vil du arbejde i en global virksomhed i vækst - med højt til loftet og gode, internationale karrieremuligheder?

I CGI har vi vækst i vores danske Dynamics 365-forretning. Vi arbejder tæt sammen med nogle af Danmarks, Nordens og verdens mest interessante kunder, og vi har brug for en erfaren funktionel løsningsarkitekt til vores stærke team.

Vi vægter det sociale højt, fejrer vores succeser og gør en ekstra indsats for at motivere og få det bedste frem i hinanden.

Lyder det som noget for dig? Så fortæl os om din dokumenterede erfaring med Microsoft Dynamics 365, om hvad du brænder for rent fagligt og hvad du synes, der skal til for at få succes som Lead Solution Architect.

Vi har selvfølgelig også en idé om det sidste. For eksempel at du:

 • Har mindst fem års dokumenteret erfaring som forretningsarkitekt på store it-projekter
 • Er initiativrig, udadvendt, går forrest og tager ansvar
 • Har en relevant videregående uddannelse
 • Kan styre underleverandører, også tredjepartsleverandører
 • Har god indsigt i D365FO og den tilhørende platform
 • Har dokumenterede kompetencer i analyse, design, dokumentation og implementering
 • Er god til at dele din erfaring og viden - og selv er åben for at lære nyt
 • Har solid erfaring

Vi forventer også, at du er metodisk stærk, og at du kan kommunikere klart og professionelt i skrift og tale, både på dansk og engelsk.

CGI – vi er noget ud over det sædvanlige

I CGI arbejder vi sammen - ikke bare ved siden af hinanden. Vi tror nemlig på, at fremgang kommer når vi går fremad sammen.

En af de bedste ting ved at være Lead Solution Architect i CGI er at have muligheden for at være med til at drive forskellige projekter med vores kunder, have ansvaret for løsningen og sammen med kunden sikre at løsningen understøtter deres forretningsprocesser nu – og i fremtiden. Samtidigt er det som Lead Solution Architect dig, der er med til at sætte rammerne for scope og leverancemodel og er med til at få CGI’s leveranceteam på projektet til at fungere. I CGI er der stor fokus på faglige kompetencer og frihed under ansvar og kombineret med en høj anciennitet og gode kolleger er det et godt sted at være med mange muligheder for at udvikle sig fagligt og professionelt. Linda Ottosen, Lead Solution Architect.

Vi giver dig de bedste værktøjer, de dygtigste kolleger og masser af plads til at vokse i en global virksomhed med højt til loftet og internationale karrieremuligheder.

I CGI bliver du en del af en unik kultur, hvor vi aldrig står stille. Vi er altid i bevægelse for at gøre det endnu bedre for vores kunder, vores medarbejdere, vores fælles virksomhed og for det samfund, vi er en del af.

Du får også medejerskab af CGI gennem vores attraktive aktieprogram.

Vil du vide mere?

Ring til Director Morten Bovien på 41 88 23 03 og bliv klogere.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Arbejdssted: Ballerup, Kolding, Aalborg eller Aarhus
Jobtype: Fuldtid
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Vi ansætter løbende. Send din ansøgning allerede i dag.

Your future duties and responsibilities:

#LI-DNI

Skills:

 • Business Acumen
 • Client Relationship
 • Leadership

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Gem job

CGI Danmark A/S
Publiceret: 4. juni 2022

Arbejdssted

Location Ballerup, Aarhus, Kolding eller Aalborg