Procos Soft­wareud­vik­ler


CGI søger en erfaren PROCOS softwareudvikler med en stærk faglig ballast og særlige kompetencer inden for C, C++, C# (.NET) samt Oracle, vores udvikling er fortrinsvis til Windows, men også QNX.

Har du bred erfaring inden for automationsbranchen og kendskab til farmaceutisk fremstilling, vil du have gode karrieremuligheder i et dynamisk, åbent og globalt miljø med branchens bedste PROCOS-specialister? Så er du måske vores nye kollega.

PROCOS er et standardiseret og modulopbygget procesautomatiseringssystem. Vi har spændende kunder og komplekse projekter i vores PROCOS forretning. Derfor søger vi endnu en erfaren og initiativrig kollega til vores team af dygtige PROCOS-specialister, som alle har et dybt branchekendskab.

CGI ejer IP (Intellectual Property) platformen PROCOS, og derfor vil du som det eneste sted i verden få mulighed for at udvikle og påvirke hele platformen, hvorfor det er en forudsætning, at du finder det motiverende at arbejde med denne IP, og som noget helt unikt leverer vi selv direkte fra udviklingsafdelingen support til slutkunderne.

Din kommende arbejdsplads

Du vil blive ansat i CGIs PROCOS afdeling, der udelukkende arbejder med implementering og validering af PROCOS systemet til forskellige kunder. Rådgivning inden for PROCOS er ligeledes en af vores kernekompetencer, og derfor leder vi efter en dygtig softwareudvikler til yderligere at styrke vores PROCOS-gruppe i Ballerup.

Vores løsninger er baseret på en dyb forståelse af kundernes produktions- og forretningsprocesser og på integration af standard systemkomponenter fra leverandører.

Og så er vi, i al ubeskedenhed, kendt for altid at overgå vores kunders forventninger med værdiskabende løsninger af absolut højeste kvalitet, leveret til tiden og til den aftalte pris.

CGI’s PROCOS team består af projektleder, løsningsarkitekt, softwareudviklere samt konsulenter med særlige kompetencer.

Dit kommende job

Du vil operere i en meget reguleret verden, der kræver stor opmærksomhed på detaljer, og det er de hårde krav og strenge standarder for kvalitet, der inspirerer os til at fortsætte med at løse vanskelige opgaver.

Din primære opgave vil være at deltage i udvikling og vedligeholdelse af PROCOS med respekt for den eksisterende arkitektur. Du vil desuden få mulighed for at deltage i alle faser af projekter, f.eks. salgsstøtte, rådgivning og specifikationer i konceptuel og grundlæggende design, udvikling og validering fra design indtil idriftsættelse hos slutkunden. I de indledende faser, vil du komme tæt på vores kunder for at forstå deres behov og sikre, at de foreslåede løsninger er korrekt forankret i kundens organisation.

Du er ansvarlig for at

 • Indgå i vores PROCOS udviklingsteam og udføre udviklings- og vedligeholdelsesopgaver, dokumentation og test i vores kernesystem PROCOS, samt hjælpe kunder med behov for løbende vedligeholdelsesopgaver
 • Udarbejde funktionelle specifikationer i tæt i dialog med kunder, udviklere og testere
 • Bidrage aktivt til design af brugervenlige løsninger
 • Dokumentere og formidle komplekse løsninger
 • Rådgive og vejlede i de funktionelle aspekter af løsningerne
 • Foretage hands-on udredning af fejl og problemløsning

Derfor vælger vi dig

Da vi arbejder i en travl projektorganisation med stor kundekontakt er det afgørende, at du motiveres af at have flere opgaver i gang på samme tid. Vi ønsker os en ny kollega, der er åben og kommunikativ samt kan holde hovedet koldt i pressede situationer, så kunden føler sig tryg i samarbejdet med os.

Du er en nysgerrig person, som kan lytte til og forstå vores kunder, deres udfordringer og behov for løsninger. Du er god til at skabe dialog med kollegaer og kunder og i samarbejde med dem finde de gode løsninger, der skaber værdi for kunden.

Du har en videregående uddannelse som ingeniør, datalog, farmaceut eller lignende. Du har muligvis projekterfaring med både primære og sekundære farmaceutiske fremstillingsprocesser. Vi ser gerne, at dine tekniske færdigheder inkluderer viden om teknologier og funktionalitet inden for domæner som ERP, MES, SCADA / PLC og DCS. Ligeledes er det en fordel, hvis du har en god forståelse af industristandarder som S88, S95, BatchML, OPC, SQL, XML osv. Lige så vigtigt er, at du taler og skriver både dansk og engelsk, da kommunikationen med udviklere og testere foregår på dansk. Derudover er vores kunder ofte internationale og forventer derfor også dokumentation på engelsk.

Lidt om PROCOS

PROCOS er baseret på standardiserede platforme og teknologier, hvilket betyder, at systemet er i stand til optimalt at udnytte den fremdrift og udvikling, der er i markedet.

PROCOS er et modulopbygget system, der er designet således, at vores kunder kan starte med en lille konfiguration - og udbygge systemet til et stort sammenhængende procesautomatiseringssystem med mange tusinde input/output.

Vi tilbyder

 • Stærkt, fagligt netværk med branchens dygtigste IT-specialister
 • Medejerskab af verdens femtestørste it-virksomhed gennem vores Share Purchase Program
 • Konkurrencedygtig løn, attraktiv pensionsordning og sundhedsforsikring
 • En unik kultur med stor professionalisme og tårnhøjt engagement
 • Optimale muligheder for at udvikle dig fagligt, personligt og karrieremæssigt
 • Godt socialt miljø med stor respekt for hinandens faglige og personlige kompetencer
 • Ansættelse i en førende virksomhed med stabil vækst og en sund økonomi
 • Et udfordrende og selvstændigt job i en global it-virksomhed, som er ud over det sædvanlige

Har du spørgsmål?

Ring til Director Kim Visby på +45 5218 5307 og hør mere.

Arbejdssted: Ballerup
Tiltrædelse: Hurtigst muligt efter aftale
Ansøgningsfrist: Vi ansætter løbende - send din ansøgning allerede i dag

Your future duties and responsibilities:

#LI-DNI

Skills:

 • Business Acumen
 • Client Relationship
 • Leadership

What you can expect from us:

Build your career with us.

It is an extraordinary time to be in business. As digital transformation continues to accelerate, CGI is at the center of this change—supporting our clients’ digital journeys and offering our professionals exciting career opportunities.

At CGI, our success comes from the talent and commitment of our professionals. As one team, we share the challenges and rewards that come from growing our company, which reinforces our culture of ownership. All of our professionals benefit from the value we collectively create.

Be part of building one of the largest independent technology and business services firms in the world.

Learn more about CGI at www.cgi.com.

No unsolicited agency referrals please.

CGI is an equal opportunity employer.

Gem job

CGI Danmark A/S
Publiceret: 4 June 2022

Arbejdssted

Location Ballerup