Support & Ope­ra­tions Engineer til vores Linux-team


Vil du være en del af en spændende transformationsrejse? Har du Linux-kompetencer og mestrer du disciplinerne omkring klassisk IT-drift og support? Kan du se dig selv i et cloudbaseret miljø med professionelle og humoristiske kolleger? Trives du med at hjælpe kunderne med hvilken som helst problemstilling, de introducerer os for? Så har vi stillingen til dig!

I rollen som Support & Operations Engineer – Linux bliver du en del af et kompetent team, hvor vi til daglig håndterer events fra overvågning samt service requests fra vores kunder både pr. telefon, e-mail og via vores supportsystem.

For at få succes i denne rolle skal du mestre disciplinerne omkring klassisk IT-drift og support og kunne se dig selv i et cloudbaseret miljø, der har fokus på drift og support af Sentias kundeløsninger.

Hvad forventer vi af vores Support & Operations Engineer?

Dine ansvarsområder

 • Linux – herunder roller som Mysql, Nginx, Apache, Varnish, HAProxy m.m
 • Drift og support af Sentias kundeløsninger
 • ITIL – og specifikt Incident, Problem og Change Management
 • Aktiv deltagelse i vagtordning
 • Sikre at alle processer dokumenteres og følges

Din profil

 • Erfaring fra lignende stilling
 • Ambitioner om at udvikle dig inden for området
 • Du føler dig hjemme i en terminal, ser SSH som dit foretrukne værktøj og har styr på dine nøgler
 • Du kender til Git, Puppet og Ansible til management og automatisering
 • Trives i en hverdag med mange forskellige kunder og opgaver
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale

En ny måde at arbejde med IT på

I Sentia trives vi ved at være vores kunders fortrukne og langsigtede samarbejdspartner. Derfor er det vigtigt for os at vi skræddersyer markedets bedste løsninger, som passer til kundens forretning, om det er pure Public Cloud, hybrid, Sentia Cloud eller andre managed services. Det vigtigste er, at vi skaber langsigtede løsninger sammen med vores kunder og derved sikrer et stærkt fundament for fremtidigt samarbejde.

Vi løser forretningsudfordringer med IT-løsninger

Vi mener, at den digitale verden er kernen i enhver virksomhed, og vi drives af at finde den bedste IT-løsning sammen med vores kunder. Vi er i øjeblikket på en spændende transformationsrejse, hvor vi optimerer vores interne struktur, fra vores systemlandskab til at udfordre traditionelle arbejdsmetoder. Vi inviterer dig på denne spændende rejse, hvor vi konstant er i udvikling og derfor kan du ikke lade være med at vokse sammen med os.

Vil du med på rejsen?

Vi indkalder til samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet det rette match. Vi vil derfor gerne invitere dig til at sende os dit CV og nogle passioneret linjer hvor du fremhæver hvorfor DU netop er det rette match for Sentia. Vi glæder os til at høre fra dig! Hvis du har specifikke spørgsmål vedr. Sentia eller positionen, så send os en e-mail på recruitment.dk@sentia.com.

Gem job