Full stack-udviklere til au­to­ma­ti­se­ret DevOps-miljø

Har du lyst til at være med til at levere moderne, enkle og sikre it-løsninger til fremtidens digitale skatteforvaltning? Trives du med at arbejde i agilt og team-orienteret i tæt samarbejde med forretningen og ved brug af moderne software udviklingsteknikker? Så søg ind hos os som Full stack-udvikler.

Afdelingen varetager porteføljen for Erhvervs-, eKapital og eIndkomst systemer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST), og har til formål er at sikre drift, udvikling og vedligehold af it-systemerne ift. beskatningsrelevante data, nationalt såvel som internationalt. Du indgår i et team af innovative kolleger i et automatiseret moderne DevOps miljø med end-to-end ydelser, hvor forretningsdomænet er omdrejningspunktet. Der er tale om full life cycle produktudvikling med perioder af både udvikling, videreudvikling og drift, som samlet løfter vores viden og udvikling til et endnu højere niveau.

Teknologier og tech stack

Du vil primært arbejde på backend med Java og/eller Groovy herunder test-frameworks som Geb/Spock kombineret med frontend JavaScript frameworks f.eks. Angular eller Vue.js / TypeScript. Teknologimæssigt vil du skulle arbejde med REST og WebServices, databaser (PostgreSQL), Unix/Linux, Containere (Docker), open source på Jenkins samt Git og Github.

Dine arbejdsopgaver

Som udvikler i kontoret ”EEE Systemer og Udvikling 3” får du en afgørende rolle i moderniseringen af it-systemer til den danske skatteforvaltning, hvor egenudvikling er i fokus. Udviklingen foregår i iterationer med udgangspunkt i SCRUM og SAFe, med daglige standups, løbende evalueringer og leverancer i mange løbende releases.

Vi arbejder blandt andet med:

  • Behavior-driven Development (BDD)
  • DevOps
  • Continous Integration/Delivery og Release On Demand
  • Meget høj automatisering af automatisering af test
  • Pair programming, peer review af kode
  • Agile værktøjer, herunder Jira og Confluence

Sammen med dig er det vores ambition at digitalisere løsninger til automatisk udveksling af information globalt for at undgå skatteunddragelse, udvikle løsninger til at indberette finansielle kontoinformationer fra tredjepart, understøtte enkel og korrekt skatteansættelse og -opkrævning samt at lette effektiv kontrol.

Som udvikler hos os vil du i samarbejde med et team af andre dygtige udviklere, testere, scrum master og product owner, implementere features og enablers til brug for banker, realkreditinstitutter samt internationale myndigheder, som vi udveksler information med.

Om dig

Du er formentlig uddannet datalog, ingeniør eller lignende kombineret med et par års erfaring med softwareudvikling af komplekse IT-systemer. Vigtigst er det, at du har mod på at kaste dig ud i nye projekter, og at det falder dig naturligt at arbejde på tværs både internt i teamet og på tværs med andre faggrupper i organisationen. Da meget af vores dokumentation er på dansk, så taler og skriver du flydende dansk.

Om din nye arbejdsplads

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi bor ved Flintholm S-tog og Metro station. Vi er 30 medarbejdere med forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et arbejdsmiljø, hvor vi vægter læring, innovation og arbejdsglæde meget højt.

Vil du være en del af denne spændende rejse?

Så send et motiveret CV og relevante dokumenter via linket ’Søg jobbet her’ senest den 29. maj 2022. Vi afholder samtaler løbende, så send gerne hurtigst muligt. Der vil indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Ricky Nymann på tlf. 72 37 06 69 eller RTE Jens Christian Hansen på tlf. 72 37 66 61.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner, og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job