IT-spe­ci­a­list til logning og over­våg­ning i AWS Cloud


Bliver du motiveret af at gøre en forskel for samfundet med dine Datadog/APM kompetencer? Vil du være med til at sætte dit præg på driften og udviklingen af det nye Ejendomsvurderingssystem? Så er du måske vores nye specialist til logning og overvågning.

Jobbeskrivelsen

Som specialist i Team Monitorering i kontoret Vurderingssystemer bliver du teamets ekspert inden for områderne logning og overvågning  i vores AWS Cloud miljøer. Du får ansvaret for at sikre, at vi logger det, der er nødvendigt og som skaber mest værdi, og du får også ansvaret for overvågning, herunder hvad der skal overvåges for at sikre stabil drift. Derudover, arbejder teamet med løbende videreudvikling af driftsrapportering og dashboards til ledelse og specialister, som du også vil skulle bidrage med input til. Vi samarbejder tæt med andre teams med fokus på sikker, stabil og omkostningseffektiv drift og videreudvikling i kontoret Vurderingssystemer.

Vi drifter på en del af programmet mens vi udvikler, så du får mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vi udbygger på logning og overvågning i videreudvikling af programmet.

Dine ansvarsområder og opgaver er delt i tre:

Logning

  • Overblik over og opfølgning på alt, hvad vi logger, herunder udformning og opdatering af dashboards
  • Assisterer informationssikkerhedsteamet med opsamling, berigelse og præsentation af data
  • Vidensdeler med udviklere og driftspersonale ift. logning

Overvågning

  • Løbende konfiguration af Datadog opsætning
  • Interviewe udviklere / driftspersonale ift. hvad der skal overvåges
  • Overvågning af Infrastruktur i AWS, integrationer til 3. parts komponenter, interne APIer, funktioner i applikationer, dataflow og logs.

Alarmering

  • Opsætning af alarmer efter best practice
  • Monitorering, fortolkning og analyse af alarmer
  • Deltager i fejlsøgning ved driftsproblemer og incidents

Kontoret Vurderingsystemer

Vi er ambitiøse, ansvarlige og du får nogle professionelle og kvalitetsbevidste kollegaer med fokus på faglighed og skatteforvaltningens behov. Vi lægger vægt på vidensdeling, læring og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Stemningen er god imellem os, omgangstonen er uformel og selvom vi har travlt, er vi der altid for hinanden.

Vi sørger for et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, så du hurtigt kan arbejde selvstændigt med opgaverne.  Du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver samtidig med, at der i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er gode muligheder for kompetenceudvikling.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant baggrund inden for IT-drift med flere års erfaring, særligt inden for disciplinerne logning og overvågning, gerne Datadog eller lignende APM produkter som SCOM og Dynatrace. Du kender til begreberne Log, APM og SIEM. Du kommer til primært at arbejde med Datadog, men da du også skal samarbejde med udviklerne omkring opsætning af overvågning og fejlsøgning, er det en fordel, hvis du kender til Docker, EC2, Lambda, SQS, S3 og Postgres.

Du er analytisk og detaljeorienteret og søger indblik i kundens forretning og prioritet samt i vores arkitektur og systemlandskab. Dit drive for området smitter af på dine kollegaer, og du formidler enkelt og præcist din tekniske indsigt til interessenter og kollegaer på både ledelses- og specialistniveau.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg jobbet her” senest den 23. maj 2022. Spørgsmål besvares gerne af Helle Lindén på telefon 72 37 49 46. Der kan indgå en logisk test, en personanalyse og case i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Vi forventer at afholde samtaler løbende. Tiltrædelse 1. august 2022 eller snarest muligt.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Nybrovej 116, 2800 Kgs. Lyngby.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job