System Spe­ci­a­list, Mobile Private Network


Vil du have ansvaret for at udvikle og bygge fremtidens trådløse netværksløsninger til erhverv og industri? Har du den tekniske forståelse, der skal til, for at bygge Mobile Private Network? Og kan du være teknisk ekspert i spændingsfeltet mellem den tekniske og kommercielle verden? Så kunne du meget vel være vores næste Fantastiske forbindelse!

Du har den tekniske forståelse, som kunderne har brug for

I takt med at virksomheders behov ændrer sig og udviklingen på teleområdet fortsætter, har vores kunder, mere end nogensinde før, behov for nye produkter og services. Derfor søger vi nu en ny kollega, der har evnen til at udvikle og bygge de teknologiske løsninger som er nødvendige, når vi udbyder Mobile Private Network til vores kunder.

Som vores nye System Specialist kommer du til at indgå i den tekniske Mobile Private Network værdikæde. Løsningerne kan tage forskellige former, lige fra at være bygget på vores eksisterende infrastruktur, til dedikerede private løsninger som kun er tilgængelige for den enkelte slutkunde. Teknologisk kan der være tale om tilpassede systemløsninger fra eksisterende telco-leverandører, til cloudbaserede løsninger fra de store Big-Tech hyperscalers.

Derfor vil dine kerneopgaver bl.a. være at:

  • Designe, udvikle og konkretisere de tekniske løsninger, der ligger til grund for de Mobile Private Network produkter, som ønskes hos kunderne.
  • Deltage i kundemøder for at opnå first-hand indsigt i de konkrete problemstillinger og krav, som kunderne har.
  • Have løbende og tæt dialog med vores tech-leverandører og partnere.

Du er struktureret, relationsskabende og motiveres af nye teknologier

Vi forestiller os, at rollen kan varetages af to forskellige profiler.

Enten er du nyuddannet indenfor IT, Netværk, Ingeniørfaget eller noget tilsvarende. Har du ikke stiftet bekendtskab med denne type arbejde før er det vigtigt, at du har en reel interesse i at lære området at kende, have en stejl læringskurve og brænder for fremtidens kommunikationsteknologier.

Alternativt har du flere års erfaring som fx Tekniker i en større IT- og/eller televirksomhed, hvor du har arbejdet med enten IT, Netværk eller WiFi-løsninger.

Uanset hvad din baggrund er, så er det vigtigt for os, at du motiveres af at skulle arbejde med 4G og 5G arkitektur, professionelle wireless-løsninger og er typen, der er i stand til at kommunikere komplekse tekniske løsninger på en måde, så alle forstår dem.

Som person skal du være god til at skabe relationer og trives i en hverdag, som er kendetegnet af humor, agilitet og samarbejde. Herudover håber vi, at du har kendskab og/eller interesse for flere af følgende:

  • Cellular kommunikationsløsninger, herunder RAN, radio og Core
  • IP Network Design, herunder basis FW, router og switch
  • Public og Private Cloud teknologier
  • IoT teknologier og devices (chipset)
  • Deployment, drift og fejlretning

En arbejdsplads fyldt med Fantastiske forbindelser

Du bliver en del af en dynamisk organisation, hvor der, på tværs af forretningen, venter dedikerede og kompetente kolleger, som kontinuerligt arbejder for at udvikle fremtidens teleselskab. Vi arbejder agilt, fokuserer indsatsområder ved hjælp af Kanban og praktiserer Tight-Loose-Tight som ledelsesfilosofi.

Som arbejdsplads har vi fokus på at skabe Fantastiske forbindelser imellem hinanden og vores kunder. Med de nyeste løsninger og det mest effektive netværk skaber vi små mirakler i en verden, der aldrig står stille. Som mennesker er vi ligetil og udvikler hinanden. Vi udfordrer os selv og markedet ved at gå nye veje med vores innovative tankegang og teknologier. Vi er den digitale livsnerve, der forbinder mennesker, virksomheder og samfund.

Du er også velkommen til at læse mere om os på fantastiskeforbindelser.dk.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Brian Jørgensen, Senior Manager, på BRSE@telenor.dk / 6050 6406. Vi indkalder løbende til samtale og ser frem til at modtage din ansøgning senest d. 22. maj!

Gem job

Telenor
Publiceret: 6. maj 2022

Arbejdssted

Location Aalborg