IT Oper­a­tions Spe­cial­ist til Acubiz


Stræber du efter høj oppetid og kan du lide at følge op på Service Level Agreements?

Elsker du procedurer og kan du bidrage med at overvåge, at programmeringen er fejlfri og ikke mindst sikker?

Så vil du trives godt som IT Operations Specialist i Acubiz.

Som IT Operations Specialist bliver du specialist i en bred rolle. Den ene dag arbejder du tæt sammen med vores hosting partner for at tilse, at driften er stabil i vores private clouds og bidrager med forslag og krav til optimal drift. En anden dag gennemfører du interne kontroller af ISAE 3402 procedurer relateret til oppetid, backup og restore m.v. En tredje dag bistår du dine udviklingskolleger med at påpege eventuelle sikkerhedshuller via værktøjer som Detectify, Snyk m.fl. De forskelligartede opgaver står i kø, og det er vigtigt, at du kan navigere sikkert i det farvand. 

Centralt for Acubiz løsningen er en stor legacy applikation med 1.000 kunder og 250.000 brugere fordelt over mange servere. For at sikre og skalere løsningen har vi implementeret flere af de mest moderne cloud native løsninger som Cloudflare, KrakenD og endnu flere fra Cloud Native Computing Foundation, herunder etcd, fluentd, CoreDNS og Prometheus. Vi kigger primært på open source-teknologier og platforme uden at være fanatiske, og har derfor også både en enterprise MFT og B2Bi platform.

Så din dagligdag vil være præget af at sikre en stabil platform med mange år på bagen i samspil med de nyeste open source-teknologier, som du også får mulighed for at præge.

Specialister i en stor koncern

Acubiz er et selskab i Visma koncernen og du bliver dermed en del af en organisation med 14.000 medarbejdere, som udvikler og sælger produkter med en stor brandværdi og som virkelig er på vej fremad. Mere specifikt kommer du til at arbejde i Acubiz’ produkt- og udviklingsteam, der arbejder med udvikling, kvalitetssikring og produktejerskab af vores web- og native apps. 

For den rette person er der et stort udviklingspotentiale i rollen som IT Operations Specialist hos Acubiz – ikke mindst fordi vi er en del af Visma, hvor der er ligesindede kolleger, du kan sparre med. Både Visma og Acubiz vokser, og det er også vigtigt for os, at du løbende tilegner dig ny viden internt som ekstern fra. Det får du tid til hos os.

Du bliver en del af en dynamisk og uformel virksomhed med en genial løsning og loyale kunder. Da vi er i kraftig vækst og har korte beslutningsveje, får du gode muligheder for faglig og personlig udvikling - alt efter dine ønsker og forpligtelse.

Du får adgang til Acubiz’ kontorfaciliteter i Birkerød samt til Vismas domiciler i resten af landet. Ligeledes er der rig mulighed for at arbejde hjemmefra – det er vi faktisk meget åbne overfor.

Din rolle i Product & Development

Vi er p.t. syv medarbejdere i teamet, og de fleste har lang erfaring inden for udvikling af løsninger til Expense Management (udgifts- og bilagshåndtering). Teamet er omdrejningspunktet for at holde eksisterende løsninger opdaterede og fejlfrie. Samtidig har vi til opgave at videreudvikle og modernisere vores forskellige løsninger. 

Du kommer til at arbejde i en hybrid rolle, hvor du også kommer til at arbejde sammen med vores support, vores konsulenter og vores eksterne hosting partner. Med sidstnævnte skal du løbende drive møder omkring Service Level Agreements, forudse eventuelle driftsmæssige spidsbelastninger og deltage i beslutninger omkring skalering og dimensionering af servere.

Udover arbejdet med vores partnere på driftssiden, bliver du også ansvarlig for at bistå vores udviklere med løbende at påpege eventuelle udfordringer relateret til sikkerhed og performance i vores løsninger. 

Acubiz er ISAE 3402 type 2 certificeret, hvilket betyder, at en række løbende processer og procedurer skal følges og vedligeholdes. Din erfaring vil forhåbentlig bidrage til den videre udvikling af vores processer.

Dine arbejdsopgaver

Du vil opleve varierende arbejdsdage med forskelligartede opgaver, hvor de primære bliver: 

 • At mødes på ugentlig basis med vores hosting partner for at diskutere og trimme serviceydelsen, følge op på SLA'er, planlægge migreringer af kunder til nye servere, forny certifikater, domæner og mere.
 • At deltage i tekniske projekter, når vi koder nye funktioner eller moduler. Her vil du, gennem din erfaring, oplyse os om eventuelle sikkerheds- og ydeevne kritiske udfordringer.
 • At hjælpe med at overvåge sikkerheds- og ydeevne-KPI'erne for vores nye webløsning. 
 • At måle, overvåge og rapportere eventuelle udfordringer til ledelsen samt arbejde tæt sammen med vores team af udviklere for konstant at trimme og optimere kodningen.
 • At deltage i den tekniske support hvis en løsning eller server oplever driftsmæssige forstyrrelser, som vores supportafdeling ikke kan hjælpe vores kunder med. 

Hvad forventer vi af dig?

Dit hjerte banker for procedurer, checklister og overvågning. Du er også imødekommende og kan kommunikere konstruktivt med kollegaer og samarbejdspartnere. Du synes trivielt arbejde er kedeligt, hvorfor du ser optimeringspotentiale alle steder. 

Din baggrund kan være bred, men du står stærkt, hvis du har erfaring fra lignende jobs og meget gerne erfaring med rollen som bindeled mellem hosting partner og udviklingsteam. Vi forventer naturligvis også, at du har mere end bare basisviden inden for IT. 

Din kompetencesæt omfatter således følgende:

 • Du har erfaring med IT Operations.
 • Du har gerne en udvikler baggrund og en relevant IT-uddannelse.
 • Du har gerne kendskab til og vant til at arbejder med moderne cloud native løsninger.
 • Du er proaktiv og imødekommende.
 • Du kan følge procedurer, også de til tider rutineprægede af slagsen.
 • Du har en høj grad af procesforståelse og evne til at spotte optimeringsmuligheder.
 • Du ser risici, før de udvikler sig til et problem.
 • Du har et stort personligt drive i en, til tider, hektisk hverdag, hvor du tager initiativ og sikrer eksekvering.
 • Du kan formulere dig kort og direkte om tekniske forhold

Interesseret?

Tøv ikke med at ansøge, hvis ovenstående har fanget din interesse.

Vi holder løbende samtaler, og ansættelsesprocessen ser således ud:

 1. Screening og færdighedstests
 2. Første samtale med leder og en kollega
 3. Anden samtale med leder og HR – herunder en personlighedsprofil
 4. Referencetjek

Har du spørgsmål er du velkommen til at ringe til Kim Lentz-Greve (Manager – Product & Development) på tlf. +45 40100001 for at høre mere.

Ansøgningsfrist: 05-06-2022.

Gem job

Acubiz A/S
Publiceret: 6 May 2022

Arbejdssted

Location Birkerød