Group IT-Manager til GASA GROUP Denmark A/S


For vores kunde, GASA GROUP Denmark A/S i Odense, søger vi en erfaren IT-Manager.

Er du passioneret for IT, forretning og digitalisering, og har du en bred teknisk indsigt, så du kan fortsætte virksomhedens høje ambitionsniveau, kan dette være den helt rigtige mulighed for dig.

Med reference til virksomhedens Group CFO, vil du blive ansvarlig for en IT-afdeling på 6 medarbejdere, hvor hovedparten af virksomhedens infrastruktur driftes i eget datacenter. Som Group IT-Manager har du det overordnede ansvar for IT, ERP, drift og implementering af hardware/software, og ikke mindst ansvar for at sikre motivation og effektivitet samt relevante tekniske kompetencer hos dine medarbejdere.

I tæt samarbejde med dine kollegaer er du ansvarlig for ambitiøse og sikre IT-løsninger til virksomhedens mere end 400 medarbejdere samt samarbejdspartnere, hvor egenudviklet NAV-løsning er kernen i driften af GASA GROUP. Du bliver desuden ansvarlig for strategi, struktur og governance, og skal tilsikre at den fortsatte udvikling og vækst understøttes bedst muligt via en meget tæt dialog med forretningen og brugerne. IT er vital for at sikre GASA GROUPS position i markedet og IT skal understøtte koncernen på tværs af lokationer og grænser, med respekt for gruppen og de lokale krav.

Hvem er du?

Du er en erfaren og ambitiøs IT-leder, der sørger for, at alle opgaver prioriteres, at løsninger anvendes korrekt og implementeres således at udbyttet af nye tiltag er maksimalt. Det er vigtigt, at du drives af moderne og optimale løsninger, der giver stor værdi for forretningen.

Du er åben og tillidsvækkende i din kommunikation og tilgang til mennesker, – og du formår at skabe stærke relationer. Du har en god forretningsforståelse og kan begå dig på alle organisatoriske niveauer.

Udover dette ser vi gerne at du har:

  • solid erfaring med ERP-implementering/opgradering, herunder et gennemgående kendskab til Dynamics NAV
  • dyb erfaring med IT-infrastruktur herunder Citrix, VMware, serverdrift og backup
  • et bredt kendskab til IT-sikkerhed samt processer omkring dataintegrationer
  • stor selvstændighed og er i stand til at afslutte opgaverne. 
  • stor forståelse for sammenhængen mellem teknologi og forretning
  • gode sprogkundskaber, mundtlige og skriftlige, herunder engelsk på forhandlingsniveau, og kan du tysk, er det et stort plus

Din baggrund

Det er en forudsætning, at du har nogle års dokumenteret erfaring med implementering og drift af IT-løsninger, gerne i større organisationer, og særligt med fokus på ERP/NAV. Du har minimum et par års ledererfaring fra en lignende stilling og gerne en relevant IT-faglig uddannelse. Du har viden og interesse for IT-arkitektur, og du besidder stærke projektlederkompetencer.

Din baggrund kan også være fra konsulentbranchen, hvor du måske savner muligheden for at kunne arbejde langsigtet med din ”egen” infrastruktur.

Du har en stor og bred viden om drift, vedligehold og support, og du véd, hvad der fungerer og holder dig løbende opdateret omkring nye muligheder. Du trives med at vise vejen, og du er ikke bange for at give en hånd med, når teamet har brug for det.


Hvem er GASA GROUP

GASA GROUP er en international virksomhed med hovedkontor I Odense og datterselskaber I Holland, Tyskland, Polen, Ungarn og Norge.

GASA GROUP’s aktiviteter er centreret omkring handel med planter både I Danmark og internationalt, dog primært I Europa. Vi er den største eksportør af planter I Danmark, og den 3. største I det europæiske landskab.

GASA GROUP tilbyder en attraktiv arbejdsplads med grønne initiativer på agendaen. Nogle af vores højeste prioriteter omhandler bæredygtighed og genbrug – vi arbejder målrettet med FN’s Verdensmål for Bæredygtige Udvikling.

I GASA GROUP har vi stort fokus på det gode arbejdsmiljø samt på medarbejderudvikling, så hos os er der stor mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer.

Du kan læse mere om GASA GROUP på www.gasagroup.com.

Gem job

Recruit IT ApS søger for GASA GROUP Denmark A/S
Publiceret: 9 May 2022

Arbejdssted

Location Odense