Data Sci­en­ti­sts til Natural Language Pro­ces­sing


Vil du ansættes i et nyoprettet team, hvor du udelukkende skal arbejde med NLP-relaterede opgaver til gavn for samfundet? Så har vi drømmejobbet og muligheden for at lave løsninger med effekt på den helt store skala. I ATP administrerer vi to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark. Hver måned modtager vi mere end 170.000 telefonopkald og 80.000 skriftlige henvendelser. Hvis du heller ikke kan få armene ned over NLP-potentialet i de tal, så er det dig, vi er på udkig efter.

Kan du sprede budskabet og implementere løsningen?

I ATP arbejder vi for et effektivt velfærdssystem og har ambitionen om at være et fagligt fyrtårn inden for administration. Det forpligter.

I øjeblikket er vi på udkig efter Data Scientists til et nyoprettet team, der skal udvikle og implementere løsninger og sprede kendskabet til NLP på tværs af ATP.

I jobbet bliver det bl.a. dig, der:

  • identificerer og afdækker processer, der kan optimeres vha. NLP
  • uddanner kollegaer i NLP-værktøjskassen
  • formidler og kommunikerer mulighederne med NLP til resten af organisationen
  • udvikler NLP-komponenter, der kan open-sources til gavn for den offentlige sektor.

Konkret kommer du i første omgang til at arbejde med et projekt i ATP’s callcentre, hvor vi årligt er i kontakt med rigtig mange tusinde danskere, fordi de fx modtager folkepension, boligstøtte eller har en arbejdsskade. 

Vi ved, at vi kan lave NLP-løsninger inden for hver af de enkelte områder. Udfordringen opstår, når vi skal udvikle en løsning, der kan skaleres på tværs af de mange ordninger og ydelser, ATP administrerer. Hvordan skal sådan en løsning bygges? Og skal den fx indeholde AI Text Summarization? Det er dét, du skal hjælpe os med at finde ud af.

Har du kendskab til Python?

I jobbet er det centralt, at du har:

  • en relevant kandidatgrad inden for matematik, statistik, fysik, computer science, ingeniørvidenskab eller lignende
  • kendskab til Python eller et lignende objektorienteret sprog
  • en stor NLP-interesse, der smitter af på dine omgivelser
  • engagement, dedikation og evnen til at levere.

Som person er du kreativ og finder vej uden om forhindringer. Og så er du i besiddelse af solide kommunikative kompetencer, der gør dig i stand til at gøre det komplekse forståeligt og skabe følgeskab, når du formidler NLP-pointer på tværs af organisationen.

Vil du arbejde til gavn for samfundet?

Vi glæder os til at byde dig velkommen i en nyoprettet sektion, der er præget af pionerånd og ambitionen om at indfri NLP-løsningernes store potentiale. Først og fremmest i ATP. Men også i den offentlige sektor, hvor vi med open source-komponenter kan bidrage til en vigtig udvikling i samfundet.

Du får masser af faglige udfordringer og muligheden for at sætte dit præg på vores enhed, der skal fungere som forandringsagent og inspirator for den øvrige organisation.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os senest søndag d. 12. juni.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart i august.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Director, Søren Christian Søndergaard Poulsen på sopo@atp.dk eller tlf. 9398 0821.

Gem job