Data Spe­ci­a­lists - Har du styr på data?


Vi står for din, Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Vi arbejder med loven i hånden – også i samfundets skyggesider. Det er vores pligt at opspore, undersøge og stoppe dem, der truer vores samfund og vil os det ondt. Vi er Politiets Efterretningstjeneste – den nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

Vi tilbyder en rolle som Data Specialist for PET’s data. Du skal være med til at sikre, at vi understøtter PET’s kerneopgaver indenfor sikkerhed, efterforskning og efterretningsanalyse med relevant og rettidig data, ligesom du skal agere forandringsleder for at sikre den bedst mulige anvendelse af data. Funktionen indgår i et team af stærke Data Managers, og du vil have stor indflydelse på din egen rolle sammen med dine kolleger.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver, hvoraf din primære arbejdsopgave vil være udvikling og vedligehold af vores dataoverblik i et nyt register. Du vil også blive ansvarlig for kommunikation om registeret, der er et værktøj til implementering af vores data governance, og derfor vil involvere både brugere og leverandører af data. Det er helt centralt for os, at forretningen mærker, at vi understøtter dem og ikke bare stiller krav. Læs meget mere i linket til vores stillings- og kapabilitetsbeskrivelse længere nede.

Du bliver del af et fællesskab med mange forskellige fagligheder, som hver dag arbejder for at sikre Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Du får en masse dygtige kollegaer, der vil se frem til at samarbejde med dig og skubbe til din udvikling, ligesom de forventer, at du gør det samme ved dem. I PET investerer vi i at udvikle og dygtiggøre vores ledere såvel som vores medarbejdere.

Om dig

Du har en helhedsorienteret og struktureret tilgang til problemløsning og har fokus på sammenhængen mellem forretning og IT. Derfor arbejder du relationelt, inddragende og kommunikerende. Som person er du nysgerrig og sætter pris på at blive udfordret på det, du kender, også teknisk. Du kan lide at arbejde med agile udviklingsmetoder og går til arbejdsopgaverne på analytisk og metodisk vis. Du har interesse for hele dit arbejdsområde, hvad enten det er et administrativt, operativt eller mere teknisk domæne.

Vi byder din dedikation, din idérigdom og dine gode samarbejdsevner velkommen. Du skal også bruge din gode dømmekraft til at træffe de rette valg og være robust, når vilkårene omkring dig ændres. PET er en aktiv del af samfundet, hvorfor din nysgerrighed på omverdenen og nye opgaver er gode forudsætninger for at lykkes. Fastholder du samtidig en positiv tilgang, ser muligheder og gennemskuer hurtigt nyt, så falder du helt sikkert godt til.

Ansættelsesforhold

Ansættelse er pr. 1. august 2022. Dit arbejdssted bliver Politiets Efterretningstjeneste, Klausdalsbrovej 1, 2860 Søborg.

Du bliver ansat på relevant overenskomst.

Et ansættelsesforhold i PET behandles med fortrolighed, hvilket ansøger skal være opmærksom på i forbindelse med ansøgnings- og ansættelsesprocessen. Det betyder, at ligesom vi ikke fortæller nogen, at du har søgt en stilling hos os, bedes du tilsvarende ikke dele denne oplysning med nogen.

Kontakt

Inden du søger stillingen, kan du læse mere om jobbet i den uddybende stillings- og kapabilitetsbeskrivelse her.

Du er velkommen til at kontakte den HR-rekrutteringsansvarlige på mail: rpchg-hr-administration@politi.dk for yderligere information.

Du kan finde mere information om PET på vores hjemmeside www.pet.dk og politiet generelt på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Søger du flere stillinger, skal du lægge en ansøgning og et cv ind i systemet pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist: 29. maj 2022.

Gem job

Politiets Efterretningstjeneste
Publiceret: 9. maj 2022

Arbejdssted

Location Søborg