Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Drifts- og im­ple­men­ter­ing­skon­su­lent, der vil bidrage til en sikker IT-hverdag


Er du dialogsøgende og løsningsorienteret overfor både kunder og kolleger? Og har du ambitioner om at videreudvikle dig inden for MS365 og Azure?

”Vi er en ung IT-virksomhed, der vil frem i verden. Og vi er stadig ved at definere vores processer og arbejdsgange. Så hvis du har en god idé, kan du meget nemt få indflydelse,” fortæller direktør Thomas Pedersen.

Fiks IT – IT, der overgår dine forventninger

Vi er sat i verden for at gøre den digitale verden så nem at forstå som muligt for vores kunder. Derfor leverer vi B2B-løsninger i højeste kvalitet, både inden for IT og ERP.

Den virkelighed, vi befinder os i, stiller nemlig store krav til vores digitale omstilling. Teknologien definerer vores arbejdsdag og er med til at danne grundlaget for, hvor effektivt vi arbejder.

Vores systemer og løsninger skal derfor arbejde for vores kunder, så de har mere tid til at gøre det, de er bedst til. Lær os bedre at kende her.

Du sikrer, at kunderne har de rette IT-løsninger

Som drifts- og implementeringskonsulent bliver du en del af vores Operationsafdeling – i daglig tale kalder vi os blot Ops. Her venter 5 datatekniske kolleger på at byde dig varmt velkommen.

Du bliver primært ansvarlig for et hold af faste kunder, som du rådgiver og projekterer løsninger for, ligesom du bliver sparringspartner for dine kolleger på deres kunder. Sådan sikrer vi, kunderne altid kan få den rette rådgivning.

Det betyder, at du:

  • deltager i kundemøder med en kollega fra Salg, hvor du står for at lave systemgennemgang, herunder tjekker kundernes server-setup og hostingmiljø, og om de er sikkerhedsmæssigt på plads
  • rådgiver og supporterer nye kunder, der fx skal have en ny netværksløsning, have udskiftet deres firewall eller skal over i M365
  • implementerer og drifter dine kunders løsninger.

Midtjyllands fedeste arbejdsplads venter på dig!

Hos Fiks IT kan du glæde dig til at udvikle dig hos en virksomhed, der ikke er helt som de andre. Vi er meget jordnære, mens det er vores høje ambitionsniveau, der driver os på vores Microsoft-rejse.

”Du får et job, hvor du både får masser af ansvar, og hvor du bygger videre på dine allerede stærke IT-tekniske kompetencer,” slutter Thomas.

Og som om det ikke var nok, så er vi også vilde med at bruge tid sammen. Vi holder fx en årlig familiedag, hvor vi inviterer til hoppeborg, slush-ice og grill. Herudover deltager vi fx i foredrag, tager på racerture og spiser middage sammen – for bare at nævne nogle få af de hyggelige ting, vi laver sammen.

Teknisk konsulent med indsigt og mod på udvikling

  • Du har viden om Microsoft Server 2012 og frem – og så er du klar til en rolle, hvor du bliver endnu skarpere på MS365 og Azure.
  • Du har styr på netværk, herunder gerne FortiNet og/eller Cisco.
  • Du har nogle års erfaring med at rådgive kunder og implementere IT- eller hybridløsninger for kunder fra en lignende rolle.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte senior IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 72 45 90 74.

Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link – hellere i dag end i morgen.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Jens Frederik Wang
Senior IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S søger for Fiks IT
Publiceret: 15 June 2022

Arbejdssted

Location Ikast