Teknisk Pro­jekt­le­der til IT-af­de­lin­gen


Vil du være ansvarlig for tværfaglig og tværorganisatorisk forretningsudvikling og være med til at fremtidssikre vores IT?

I HOFOR er vi med helt fremme, når det gælder innovation og ny teknologi inden for IT. Samtidig skal vi sikre, at vi anvender langtidsholdbare løsninger, der virker, da mange mennesker, virksomheder og projekter er afhængige af vores ydelser og professionalisme. Vores kunder skal altid kunne stole på, at vores løsninger fungerer.

Som projektleder vil du typisk være ansvarlig for tværfaglig og tværorganisatorisk forretningsudvikling, hvor du gennem teknologiske udviklingsinitiativer og -projekter bidrager til at understøtte vores forretningsprocesser. Du vil derfor få en varieret arbejdsdag i krydsfeltet mellem IT, OT (Operational Technology) samt alle øvrige forretningsområder og eksterne samarbejdspartnere.  

Dine primære opgaver bliver at:

 • Være katalysatoren, der sikrer værdifuldt og positivt samarbejde med forretningen
 • Være bindeled mellem IT/OT, forretningen og evt. leverandører
 • Skabe den nødvendige koordinering med teamets interessenter
 • Sikre optimering af leverancer med fokus på fremdrift, kvalitet og transparens – gennem synlig projektledelse og realistiske delmål
 • Bistå til forandringsledelse ifm. projektgennemførslen på tværs af de involverede forretningsområder
 • Sørge for en professionel idriftsættelse og forankring hos brugerne
 • Sikre en retvisende rapportering af projektets KPI’er

Du bliver en del af IT-afdelingen, der består af ca. 100 medarbejdere, som har ansvaret for al IT/OT-understøttelse fra klienter over systemer til datacenter på tværs af HOFORs mange forretningsområder. EL/SRO afdelingen gennemgår i disse år en udvikling fra at være en driftsbetonet funktion til en mere udviklingsorienteret funktion med fokus på teknologi og automatisering.

Du kommer til at indgå i et professionelt arbejdsmiljø med høj faglighed og gode kolleger, hvor der også er plads til både smil og personlig udvikling.

Høj IT-faglighed og god kommunikatør med øje for forretningens behov

Vi forventer, at du har en teoretisk og praktisk baggrund inden for styring af projekter, gerne med fokus på automation. Du har formodentlig en IPMA -, Prince 2 certificering eller tilsvarende.

Du skal have forståelse og interesse for anvendelse af teknik til produktionsstyring. Derudover har du en analytisk tilgang og kan skabe overblik, synlighed og sammenhæng på de projekter, du er involveret i.

Herudover forventer vi, at du:

 • Kan kommunikere dit arbejde, dine resultater og din faglighed enkelt og klart
 • Har gode samarbejdsevner, da du dagligt er i kontakt med mange kolleger og eksterne samarbejdspartnere
 • Er struktureret og kan prioritere dine opgaver, samt forholde dig konstruktivt til skiftende prioriteringer og interesser
 • Vil nytænke status quo og foreslå løbende forbedringer
 • Har en forståelse for, at IT-sikkerhed er en vigtig faktor for kommende IT/OT løsninger
 • Har en positiv indstilling til jobbet og kan sigte sikkert og samarbejdsorienteret frem mod målet i horisonten

Dine lederegenskaber gør, at du forstår forskellige personprofiler og har øje for, hvordan disse personer kan bruges mest hensigtsmæssigt i forbindelse med opgaveløsningen. Du har interesse i at samarbejde og skabe resultater i krydsfeltet imellem IT og forretningen, og har kendskab til metoder, der identificerer og specificerer forretningsbehov. 

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision: Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, bygas, fjernkøling og vindenergi.

Vores store ambitioner for byerne har stor indflydelse på vores ambitioner på IT-området, hvor vi understøtter forretningen. Derfor er dit arbejde også en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer her.

Klar til at ansøge?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef, Lars Odborg, på telefon 2795 4657.

Ansøgningsfristen er den 31. maj 2022.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Forventet ansættelse snarest muligt.

Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg jobbet her”.

Gem job

HOFOR
Publiceret: 11. maj 2022

Arbejdssted

Location København

Job hos virksomheden