Proaktiv IT-op­ga­ve­ko­or­di­na­tor


Har du masser af initiativ, gå-på-mod og energi til selvstændigt at forfølge opgaver til afklaring og løsning blandt dybt kompetente IT-udviklere og arkitekter? Trives du i en travl og omskiftelig hverdag, hvor du ofte skal finde din egen vej frem til målet? Har du lyst til at deltage i et af Danmarks mest spændende IT-udviklingsprojekter, hvor du arbejder med state-of-the-art cloud infrastruktur og avanceret softwareudvikling? Så er du måske vores nye IT-opgavekoordinator.

IT opgavekoordinator i ICE

Du vil blive ansat i kontoret ’Cloud og infrastruktur, Vurdering’ i Implementeringscenter for Ejendomsvurdering (ICE). Vi udvikler Danmarks nye ejendomsvurderingssystem, som allerede er i drift med de første systemreleases og har udsendt et stort antal automatisk producerede ejendomsvurderinger.

Vores udviklingsteams programmerer uafhængigt af hinanden en række delkomponenter og disse sammensættes automatisk i en række builds, hvor der ligeledes gennemføres automatiske verifikationer og tests. Opgaven består overordnet set i at medvirke til at eventuelle vanskeligheder, som er opstået under denne build-proces, identificeres og forfølges med henblik på afklaring og løsning, idet vanskeligheden ofte kan være at sikre koordineringen mellem flere udviklingsteams, der alle har komponenter som potentielt skal undersøges.

Dine opgaver vil være:

  • Overvågning af status i vores udviklings- og testmiljøer på resultaterne fra vores udviklingsteams i systemlogs og tilsvarende
  • Identifikation af vanskeligheder med systemintegration– specielt når flere teams er involveret
  • Finde og arbejde med relevante personer så I sammen udreder vanskelighederne og får placeret ansvaret for det videre arbejde
  • Planlægge og følge op på løsningen af de identificerede problemer.

Du vil have flere erfarne kolleger, som har samme beskæftigelse som dig selv, så du vil kunne drage nytte af deres erfaringer og få støtte til at løse dine opgaver i starten.

Om dig

Det er vigtigt, at du trives med selvstændigt at drive opgaver frem mod deres afklaring i et miljø af engagerede, travle og meget professionelle udviklere og arkitekter, ligesom du skal kunne agere i en stor og kompleks IT-udviklingsorganisation.

Vi søger således en dynamisk og initiativrig person med vilje og lyst til at indgå aktivt og konstruktivt i arbejdet, og selvstændigt kunne forfølge opgaver til deres afklaring.

Vi har ikke et specielt uddannelseskrav eller krav om en specifik baggrund, men forestiller os, at du fx kommer fra en IT-teknisk baggrund og har erfaring med udvikling og drift af komplekse IT-systemer. Det er også en fordel, hvis du har erfaring med opgavestyring og koordinering med udviklingsteams.

Hovedparten af vores materiale er på engelsk og store dele af det daglige arbejde foregår på engelsk ligesom vi har adskillige kolleger, som kun taler engelsk. Det er derfor vigtigt, at du kan arbejde på både engelsk og dansk. Vores koncernsprog er dansk.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg jobbet her” senest den 29. maj 2022.

Spørgsmål besvares gerne af kontorchef Dave Pearson på telefon 72 37 14 99. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Tiltrædelse 1. august eller snarest muligt.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Nybrovej 116, 2800 Kongens Lyngby.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Publiceret: 11. maj 2022

Arbejdssted

Location Kongens Lyngby