CRM-udvikler


Er du vores nye CRM-troldmand og kan du løfte kundeoplevelser til næste niveau, gennem engagerende automation flows og kampagner? Har du erfaring med udvikling, eksekvering og optimering af projekter oppebåret af Microsoft Dynamics? Og har du lyst til at være en del af et ambitiøst hold, hvor humøret er højt og hvor vi deler passionen om at opbygge CRM-systemer med kommercielt indhold? Så er du helt sikkert vores nye kollega.

I CompanYoungs afdeling for Business Operations arbejder vi med konkrete CRM-løsninger som vi tilbyder vores kunder. Med dig ombord vil vi løfte vores CRM-platform, så den skaber endnu større værdi for vores kunder. For kunderne er vores fokus, og gennem Microsoft Dynamics og Click Dimensions hjælper vi vores kunder med at tænke kommercielt på uddannelsessporet. Vores services kan hjælpe vores kunder med tiltrækning af elever, men også vækst af kursusforretning og professionalisering af salg. Ligeledes understøtter vores CRM-løsning styrkelse af skolernes evne til at indgå og fornye uddannelsesaftaler (praktik) med elever og virksomheder, der styrker arbejdsmarkedet og mindsker frafaldet af elever fra de tekniske uddannelser.

Som CRM-udvikler i CompanYoung vil dine fornemmeste ansvarsområder være:

 • At sørge for en stabil drift af vores CRM-platform
 • Udvikling og implementering af forbedringer og tiltag af vores kunders platforme
 • Teknisk opkvalificering og undervisning af brugere
 • At være vores udvikler-ressource på systemimplementeringer
 • Bidrage positivt til vores Customer Succes og sikre høj tilfredshed med vores CRM-løsninger

Følgende konkrete arbejdsområder vil være forbundet hermed:

 • Du vil kontinuerligt arbejde med den tekniske drift af platformen
 • Du vil stå for teknisk opkvalificering af vores brugere
 • Du vil udarbejde, opdatere og vedligeholde læringsmateriale
 • Du vil udgøre den tekniske ressource i vores projekter
 • Du vil løbende kommunikere med brugere omkring udfordringer samt langvarige forbedringstiltag
 • Du vil være ansvarlig for 2. og 3. line support

Du kan derfor forvente en hverdag med stor variation og mange forskelligartede opgaver.

Selv har du min. to års erhvervserfaring. Du har indgående kendskab til Microsoft Dynamics. Du er vant til at arbejde i Click Dimension og du har haft berøring med Marketing Automation. Du er hjemmevant i at arbejde med CRM-projekter, herunder udvikling, drift og support. Det er en fordel, hvis du tidligere har stiftet bekendtskab med uddannelsessektoren i en professionel sammenhæng. Du vil, sammen med dine kolleger i teamet, skabe gunstige og langvarige løsninger for vores kunder.

Du vil referere til CompanYoungs Director of Business Operations og du vil blive en vigtig del af CompanYoung, der består af over 100 dedikerede kollegaer, der hver og én hjælper med at tiltrække og fastholde unge til uddannelse og job. Stillingen er tilknyttet vores hovedkontor i Aalborg.

Som CompanYoung-medarbejder er du typen, der:

 • Evner at se dit arbejde som en del af en samlet kampagne-indsats, der ofte inkluderer både visuelt materiale, websites, videoer, etc.
 • Gør det, der virker - men altid søger ny viden mhp. at forbedre dit arbejde
 • Forholder dig aktivt til data og viden om kunde, målgruppe og de ydelser, du arbejder med
 • Ser det som dit ansvar at validere både dit eget og andres arbejde
 • Er ambitiøs og drevet af at gøre en forskel for tusindvis af unge i deres uddannelses- og karrierevalg
 • Er der, når det brænder på

Ansøgningsprocessen:

Ansøgninger behandles løbende, og der vil løbende blive indkaldt til samtaler. Stillingen ønskes besat snarest muligt. Vi lægger vægt på en ansøgning, hvor vi tydeligt kan se, du har forholdt dig til rollen, og hvordan dine kompetencer og kvaliteter passer ind. Vi foretrækker eksempler over buzzwords, og har ikke nødvendigvis behov for en motiveret ansøgning, så længe at vi kan se, dit CV er tilpasset konteksten.

Kontaktperson

Jonathan Garner
Director of Business Operations
Telefon 41161108 / jg@companyoung.com


Virksomhedsbeskrivelse

Vi rådgiver førende uddannelsesinstitutioner og virksomheder i Danmark og er med til at hjælpe dem med at tiltrække og rekruttere de rette kandidater.

CompanYoung er en full-service medievirksomhed, som har specialiseret sig i unges adfærd på digitale og sociale medier. Vores kunder er virksomheder, uddannelsesinstitutioner og brancheorganisationer, som vi hjælper med at teste og kommunikere budskaber, der skaffer arbejdskraft, flytter holdninger og sælger varer. Vi tror på, at effektiv kommunikation handler om at kende sin direkte målgruppe rigtig godt - og vi kender de unge. Virksomheden tæller i dag mere end 70 engagerede medarbejdere med en gennemsnitsalder på ca. 28 år.

Gem job

CompanYoung
Publiceret: 9. juni 2022

Arbejdssted

Location Aalborg