IT-supporter til hele paletten af sup­por­top­ga­ver


Vi søger endnu en dygtig og dynamisk IT-supporter til vores IT-support-team, som står for den daglige drift og support til forretningens medarbejdere på ca. 430 brugere. Sætter du en ære i at levere 1. klasses supportoplevelser og lyst til at opbygge relationer med brugerne i hverdagen? Og har du et solidt overblik og et smil tilovers – også i pressede situationer? Så er det måske dig, vi leder efter.

Vi tilbyder et spændende job i en dynamisk virksomhed med en flad organisation. Du får din daglige gang i et teamorienteret miljø, hvor sammenholdet er unikt, og hvor faglig og personlig udvikling samt arbejdsglæde og trivsel prioriteres højt.

Du kan i høj grad være med til at præge hverdagen: Vi tilbyder et alsidigt og udfordrende job med IT-supportpgaver fra A-Z  Du får base på Evidas hovedkontor i Viborg, hvor du kommer til at indgå i vores team på 11 tætte kolleger. Der vil også være lejlighedsvise besøg hos vores driftscentre i Stenlille og Middelfart, men det planlægger vi sammen i god tid.

Dine opgaver

Som IT-supporter er din fornemmeste opgave derfor at skabe 1. klasses supportoplevelser gennem tilgængelighed, effektivitet og kvalitet i IT-supporten. Det kræver, at du står på et solidt fundament af viden, erfaring og interesse indenfor IT, og at du arbejder ud fra en nysgerrig og handlingsorienteret tilgang, hvor du drives af at styrke os, så vi kan styrke vores brugere.

Der er en stor grad af selvstændighed i jobbet, som dækker et bredt spekter af opgaver med alt klargøring af hardware og udrulning af software, bruger- og rettighedsadministration, og selvfølgelig generel IT-support på alle vores IT løsninger samt registrering og fordeling af henvendelser på vores supporttelefon.

Din profil

Du har en relevant IT-uddannelse (fx IT-supporter) gerne minimum 2 års erhvervserfaring fra en lignende stilling som IT-supporter. Du har erfaring med AD/Azure, Microsoft Windows og Server, Office365, Powershell og netværk (erfaring med GPO, D365, MDM og Sharepoint vil være en fordel, men er ikke et krav). Du har erfaring med at udarbejde dokumentation og er vant til at dele viden.

Derudover har du 

 • Kendskab til og erfaring med ServiceNow eller andre ITSM-systemer
 • Har erfaring med software installation og opsætning af PC’er, herunder hardware, smartphones og tablets (iOS/Android) og printere
 • Øje og interesse for hvor og hvordan arbejdsgange kan effektiviseres, fx med automatisering
 • Kørekort og meget gerne egen bil

Du får en stor kontaktflade til hele Evida, så du skal trives i en udadvendt rolle med mange forskellige opgaver på samme tid, hyppig dialog, samt opfølgning. Det er vigtigt for os, at du:

 • Har en stor ’ja hat’ på og en holdning til at alt som udgangspunkt kan løses eller lade sig gøre.
 • Er ansvarsbevidst, proaktiv og selvkørende i din opgaveløsning
 • Er serviceminded, imødekommende og fleksibel
 • Tager ejerskab for dine opgaver og sætter en ære i at hjælpe dine kolleger
 • Har en systematisk tilgang til fejlfinding og struktureret tilgang til opgaveløsning og opfølgning
 • Kan holde overblikket og prioritere dine opgaver, også når opgaverne bliver mange
 • Trives i et miljø, hvor tingene går stærkt, og hvor der samtidig forventes høj kvalitet

Vi tilbyder

Vi sætter pris på kolleger, som kan og vil på egen hånd og sammen med andre, og vi sætter en ære i at finde løsninger sammen.
Hos os bliver du en vigtig brik i Danmarks energiforsyning og dermed også i den grønne omstilling.

Derudover får du blandt andet:

 • God onboarding og tæt sparring med dine nye kolleger
 • Selvstændige ansvarsområder, men med sparring og support fra resten af teamet
 • Personlig og faglig udvikling og god sparring med din leder
 • 2 barnets første sygedage og 2 omsorgsdage pr. barn
 • Rigtig god mulighed for fleksibilitet, herunder op til 2 dage om ugen, hvor du kan arbejde hjemmefra
 • Dygtige ledere og kolleger, som gerne vil samarbejde med os i IT Drift & Support
 • En virksomhed med store ambitioner, men som vægter kultur og værdier som professionalisme og samarbejde 
 • Rig mulighed for at sætte eget præg på alle vores opgaver

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Maja Christensen på tlf. 2519 4112.

Frist: 27-05-2022

Læs mere om os på Evida.dk.


Vi distribuerer gas til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder

Evida er hele Danmarks gasdistributør og resultatet af sammenlægningen af HMN Gasnet og Dansk Gas Distribution. Vi er midt i en spændende udvikling, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab samtidig med, at vi er midt i en grøn omstilling.

Vil du være med til at forandre Danmarks energiforsyning? Brænder du for at blive stillet overfor nye udfordringer? Elsker du at finde løsninger på problemer, der ikke er set før? Vi søger en række nye kollegaer, der har kompetencerne og viljen til at gå forrest og tage ansvar. Har du, hvad der skal til, vil vi elske at få dig med på holdet.

Gem job

Evida
Publiceret: 11. maj 2022

Arbejdssted

Location Viborg