Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

ERP-udvikler – sæt strøm til kundernes økonomi- og for­ret­nings­pro­ces­ser


Kunne du tænke dig at komme med på holdet hos en af de skarpeste leverandører af 360-graders IT-løsninger?

I denne rolle er du med til at bygge og vedligeholde IT-løsninger for en perlerække af spændende kunder, ligesom du kommer til at bidrage aktivt til vores fælles fremtid.

Vi hører gerne fra dig, som er klar til at sætte din erfaring i spil eller som er klar til et brancheskift.

C2IT – vi gør IT simpelt

Hos C2IT gør vi komplekse IT-løsninger simple, så vores kunder kan fokusere på deres forretning i stedet for at bokse med IT. Kernen i vores arbejde er at levere IT-projekter til tiden, i aftalt kvalitet, til aftalt pris. Vi er kendte for vores smidighed og samarbejdsvilje og ikke mindst for vores solide kompetencer.

Vi er ca. 100 medarbejdere i C2IT Group fordelt på kontorer i Ballerup, København, Kolding, Herning og Aarhus. Du kan læse mere om os og vores arbejde her.

Hjælp os med at sætte nye standarder for vores IT-løsninger

Du bliver en del af vores Business Central og Power applikationsteam på 50 konsulenter/udviklere med vidt forskellige erfaringsgrundlag og specialer.

Her sætter du din servicemindede kundetilgang og IT-indsigt i spil, når du bliver kundens vigtigste sparringspartner og sikrer, at de får det bedste ud af deres løsning.

Opgaverne i forbindelse med udvikling i og omkring Business Central er mangeartede, og alt efter din baggrund og erfaring, er du med til eksempelvis at afholde workshops, analysere, estimere, programmere, teste, undervise og idriftsætte kundeløsninger. Der vil også være løbende optimering og vedligeholdelse hos vores mere end 450 nuværende kunder.

Faglig sparring og fornemme vilkår

Vi har korte beslutningsveje og stor frihed i det daglige arbejde. Omgangstonen er uformel og positiv, samarbejdsviljen er stor og der er faglig stolthed.

Vi sætter en ære i det gode samarbejde på tværs af lokationer og kompetencer, ligesom vi har flere årlige fællesarrangementer, som er med til at styrke vores sammenhold.

Er det dig, vi leder efter?

  • Du har erfaring med Microsoft Dynamics Business Central/NAV eller et andet ERP-system.
  • Du kan have erfaring som ERP-udvikler, men vi hører også gerne fra dig, hvis du er nyuddannet eller har erfaring med programmering.
  • Du har kendskab til forretningsprocesser fra handels-, projekt-, service-, distributions-, eller produktionsvirksomheder.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Cecilie Skjold på 7245 9602.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 30. juni 2022 via nedenstående link.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Kontaktperson

Cecilie Skjold
IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 96 02

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S søger for C2IT
Publiceret: 27. maj 2022

Arbejdssted

Location Ballerup