.NET-udvikler med lyst til at gøre en forskel


Vi søger en passioneret .NET-udvikler, der brænder for at levere software i høj kvalitet.

Du kan lide at have indflydelse på de projekter du er involveret i, og trives med, at der ikke er langt fra tanke til handling. Du vil være med til at sætte retning for softwareudvikling i Jyske Finans, designe og udvikle løsninger, der skal servicere vores mere end 150.000 kunder og assistere vores strategiske samarbejdspartnere.

Hos Jyske Finans er ambitionerne tårnhøje, og IT spiller en stor rolle i at nå vores fælles mål, hvor den grønne dagsorden fylder mere og mere.

Dine opgaver – .NET, integrationer og microservices

Integrationer er en stor del af arbejdet Jyske Finans IT. Du vil derfor komme til at arbejde med både interne og eksterne integrationer, hvor der arbejdes i retning af microservices og Azure API Management.

Du vil komme til at arbejde i hele stakken med et primært fokus på integrationer og løsninger i C#, men der vil også være frontend-udvikling i bl.a. Angular.

Udover arbejdet med udviklingsopgaver og projekter har Jyske Finans IT-ansvaret for opdateringer og support på alle vores løsninger.

Vi arbejder ud fra princippet: ”You build it, you own it”, og du vil derfor også komme til at arbejde med DevOps discipliner som CD/CI, monitorering og sikkerhed på løsningerne.

På cloud-området arbejder vi med Azure, hvor vi har investeret de seneste år og forventer at mere af udviklingen i fremtiden vil ligge. Også her vil du kunne påvirke arbejdet i Jyske Finans IT. Vi har også mange løsninger kørende on-premise, så du skal forvente at arbejde med flere forskellige platforme.

Din profil – erfaring med .NET, selvstændig, nysgerrig og forretningsorienteret

Hvor mange års erfaring du har, er ikke så væsentligt for os og derfor kan du sagtens komme i betragtning til stillingen, uanset om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring. Derimod er vigtigt for os at få en kollega, der er motiveret for både at lære og lære fra sig. Så længe du har interessen i og viljen til at dygtiggøre dig, så vi kan udvikle os sammen, så skal vi nok bidrage til at klæde dig på til opgaven.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • er nysgerrig af natur og gerne vil forstå hvordan IT spiller sammen med resten af Jyske Finans,
  • har erfaring med integrationer og webudvikling i .NET/.NET Core/.Net Framework og C#,
  • tager ansvar for dine egne og teamets opgaver,
  • er nysgerrig på softwarearkitektur og kender eksempelvis til TDD og SOLID principperne.

Jyske Finans IT - Agilitet, pragmatik, selvstændighed og høj faglighed

I Jyske Finans vil du blive del af en udviklingsorganisation med en flad struktur, hvor du vil møde fagligt kompetente kollegaer, der altid er klar med hjælp og sparring, ligesom du vil opleve, at arbejdsglæde, fleksibilitet og trivsel er vigtige elementer i vores hverdag.

Vi har altid fokus på at arbejde med det, der giver mest værdi for Jyske Finans. Det kan være ved at udvikle vores egne løsninger, ved at partner op med de bedste i markedet, eller ved at tage ny teknologi i brug – de beslutninger kan du være med til at påvirke.

Vi arbejder agilt, uden at være religiøse omkring det, og har hele tiden fokus på at forbedre vores processer.

Jyske Finans IT udgør sammen med Jyske Finans Forretningssupport en enhed på 23 engagerede og kvalificerede medarbejdere, der har ansvaret for at udvikle, forvalte og delvis drifte de IT-platforme og produkter, som Jyske Finans benytter sig af og tilbyder i markedet. Det betyder, at opgaverne i afdelingen spænder bredt fra at arbejde med nye features til vores kolleger i Forretningen, til fejlretning af samme, udvikling af nye produkter til eksterne kunder og til udvikling af løsninger i samspil med eksterne partnere.

Jyske Finans – hvem er vi?

Vi er blandt de førende finansieringsselskaber i Danmark, og har gennem mere end 40 år skabt en betydelig balance fordelt på over 200.000 kontrakter. Vi har ”speed to market” som en væsentlig målsætning, hvor vi leverer effektive finansieringsløsninger - lån og leasing - til både erhvervskunder og forbrugere. Porteføljen udbygges og administreres af 170 dygtige medarbejdere, der har til huse i velindrettede lokaler i Silkeborg, Aalborg og Taastrup. Arbejdsstedet er Silkeborg.

Ansøgning

HR Partner Anni Bech Kristoffersen vil tage sig af din ansøgning i samarbejde med afdelingsdirektør, Michael Bækgaard Johnsen.

Ansøgningsfristen er den 31. maj, men send gerne din ansøgning og CV snarest muligt, da vi behandler ansøgninger løbende.

  • Arbejdssted: Silkeborg
  • Selskab: Jyske Finans
  • Afdeling: JF IT
  • Ansøgningsfrist: 31.05.2022
Gem job