Erfaren it-gen­er­al­ist til stort it-trans­form­a­tion­spro­gram


Brænder du for it-udvikling og for at levere kvalitetssikrede it-systemer? Og har du lyst til at være en del af et stort it-projekt med politisk, medie og ledelsesmæssig fokus? Så er det måske dig, vi leder efter til kontoret Udvikling og Kvalitetssikring Vurdering i programmet ImplementeringsCenter for Ejendomsvurderinger (ICE), Udviklings- og Forenklingsstyrelsen.

It-generalist, der naturligt går forrest

Kontoret Kvalitetssikring og Test Vurdering søger en it-generalist til et dedikeret team på 7 medarbejdere i kontoret Kvalitetssikring og Test Vurdering, der i alt består af knap 50 medarbejdere fordelt på interne, indlånte og eksterne konsulenter. Kontoret varetager den overordnede kvalitetsstyring og test for programmet ICE, der løfter den helt centrale samfundsopgave, at alle boligejere betaler korrekt skat på baggrund af retvisende ejendomsvurderinger. Du vil derfor arbejde med en kompleks og meningsfuld opgave, hvor der samtidig er god mulighed for faglig sparring med dine kolleger og kontorchef.

Som it-generalist er det din opgave at understøtte løsningen af opgaver i forbindelse med kvalitetssikring og test af systemer i programmet. Derudover fungerer du som daglig sparringspartner for medarbejdere med henblik på at understøtte fremdriften.

Dine opgaver omfatter tæt dagligt samarbejde med kontorchefen om ledelsesopgaverne i kontoret, som bl.a. indeholder:

  • Styring og koordinering af den overordnede kvalitetssikringsindsats sammen med kontorets test managere
  • Bidrage til ledelsesrapportering på testaktiviteterne
  • Koordinering af de administrative opgaver i kontoret
  • Facilitering af dialog med eksterne parter, fx andre styrelser og leverandører om aktiviteterne i kontoret
  • Facilitering af processer med kontorets medarbejdere, fx møder, udviklingsplaner, 1:1 samtaler og andre fora

Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse og flere års erfaring fra en it-organisation med udvikling af forretningskritiske it-løsninger og transition fra udviklingsprojekt til driftstilstand. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring som it-projektleder og er vant til at kombinere din it-faglighed med løbende sparring ift. teams prioritering og styring af opgaver og ressourcer eller fx har haft en styrende rolle i et agilt udviklingssetup. Det vil også være en fordel hvis du har erfaring med test management og i den forbindelse har været vant til at kombinere faglighed med prioritering og styring af opgaver og dialog med beslutningstagerne i organisationen.

Du kan desuden genkende dig selv i følgende:

  • Erfaring med transition fra udvikling til drift
  • Erfaring med insourcing/outsourcing og leverandørstyring

Som person er du empatisk. Du er god til at skabe relationer, og du vægter nysgerrighed og samarbejde højt. Du har et solidt teknisk fundament men stadig lyst til at lære nyt og udvikle dig. Derudover skal du kunne navigere i en hverdag, hvor der ikke altid er en facitliste på udfordringerne, men til gengæld en meget løsningsorienteret tilgang.

Det agile er ikke et ukendt område for dig. Du kender terminologierne inden for både Scrum og SAFe og du befinder dig godt med at arbejde inden for disse metoder og rammeværktøjer.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning samt CV og evt. dokumentation for uddannelse og kompetencer via linket ”Søg jobbet her” senest den 6. juni 2022. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Morten Steen Tambour Jacobsen på tlf. 72 37 90 25.

Vi forventer at benytte personprofilanalyse og logisk test i rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest og reference.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Nybrovej 116, 2800 Konges Lyngby.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Publiceret: 12 May 2022

Arbejdssted

Location Kongens Lyngby