Front-end udviklere


- søges til spændende udviklingsrejse i førende nordisk investeringsbank.

& friends cph søger it-udviklere til Carnegie

Carnegies danske afdeling er på vej ud på en spændende rejse, hvor de skal udvikle nye systemer til forretningen og omlægge gamle systemer til nye teknologiske platforme. Vil du med?

Carnegie anvender de førende teknologier inden for webudvikling, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med Angular og Microsoft.Net, og har du også kendskab til Microsoft SQL Server (T-SQL) vil det være et ekstra plus.

En ansvarsfuld og spændende jobmulighed

Carnegie tilbyder dig en unik mulighed for at spille en aktiv og ansvarsfuld rolle i alle faser af de projekter, du kommer til at deltage i, lige fra forventningsafstemning med forretningen til design, arkitektur og implementering.

Jobbet vil indebære deltagelse i projektmøder sammen med andre projektdeltagere på tværs af Carnegies danske organisation.

It-afdelingen er en integreret del af Carnegies forretning, og du vil naturligvis få en god introduktion til opgaver, systemer og organisation.

It-chef Jacob Sander fortæller: Det er vigtigt for mig, at vores it-udviklere er en aktiv del af projekterne og er med til at præge de gode løsninger i tæt dialog med forretningen. Jeg nyder at høre, når brugerne af systemerne kommer tilbage med ros og forslag til nye tiltag direkte til dem, der har været med til at levere løsningerne.”

Alle opgaver foregår i tæt teamwork i et udviklingsmiljø, hvor man udnytter hinandens kompetencer og erfaring bedst muligt, og hvor der bliver lyttet til alles input og idéer.

Da der er tale om nyoprettede stillinger, vil der være mulighed for at præge dit fremtidige jobindhold.

Dine kvalifikationer

  • Du har formentlig en relevant akademisk baggrund som fx datalog, ingeniør eller datamatiker, kombineret med et par års praktisk erfaring med bl.a. webudvikling.
  • Du har erfaring med Angular, CSS, C# og WebAPI, og har du kendskab til databaseprogrammering (T-SQL) vil det være et ekstra plus.
  • Du har stor stolthed og nysgerrighed omkring dit fagområde og holder dig løbende ajour med de nyeste teknologier.
  • Du deler gerne din viden og er ikke bange for at stille de spørgsmål, der skal til for at gøre dine løsninger endnu bedre.
  • Du kan arbejde selvstændigt og er god til at skabe overblik og struktur i dine projekter og opgaver.
  • Godt humør og teamwork er vigtige ingredienser i Carnegies arbejdskultur. Det er derfor vigtigt, at du er en holdspiller, der vil bidrage aktivt til det gode arbejdsmiljø i it-teamet.

Hvad tilbyder Carnegie

Carnegie tilbyder en moderne arbejdsplads med fokus på trivsel og udvikling. De tilbyder gode ansættelsesvilkår, uddannelse, sociale aktiviteter, en fantastisk personalerestaurant og en unik mulighed for at samarbejde med 105 ambitiøse og topmotiverede specialister inden for hver deres felt. Arbejdsmiljøet er uformelt og er præget af stort ansvar, fleksibilitet og kort vej fra idé til handling. Kontoret ligger i dejlige omgivelser ved Christianshavns Kanal, tæt på metro.

Spørgsmål?

Har du lyst til en uformel snak om jobbet og dine udviklingsmuligheder eller høre mere om Carnegies it-afdeling, så vil vi opfordre dig til at kontakte Jacob Sander på 32 88 02 19.

Om Carnegie

Carnegie er den førende investeringsbank i Norden. Carnegie leverer værdiskabende strategisk og finansiel rådgivning og services til institutioner, virksomheder og private kunder inden for områderne Investment Banking, Securities (Aktieanalyse og værdipapirhandel) og Wealth Management. Carnegie har ca. 700 medarbejdere fordelt på kontorer i seks lande.

Læs mere om Carnegie som arbejdsplads her.

Gem job

& friends søger for Carnegie
Publiceret: 7. juli 2022

Arbejdssted

Location København