Me­to­destærk QA Manager med fokus på for­bed­rin­ger


Vil du arbejde målrettet med kvalitetssikring og forbedringstiltag i Danmarks største it-hus? Vil du være med til at udvikle standarder og metoder, der gavner digitaliseringen af den Danske skatteforvaltning? Brænder du for at skabe forandringer, hvor kvalitet er omdrejningspunktet og er du god til sikre involvering af interessenterne?  Så er det dig, vi er på udkig efter.

Din rolle som QA Manager

Kontoret Kvalitetssikring og test er et metodekontor, der går på tværs af organisationen. Vi definerer strategiske rammer og retningslinjer for it-udvikling, vedligeholdelse og drift. Vi er i en spændende udviklingsfase, hvor vi har fokus på at skabe et fundament, der skal sætte kvalitet og test på landkortet i organisationen. Du får muligheder for at gentænke processer og skabe forbedringer, der gavner hele UFST. Du vil også blive en del af netværket Built In Qualiy, som er et af de toneangivende netværk i UFST.

Som QA Manager er du med til at definere og implementere UFST’s best practice, herunder sikre det nødvendige kvalitetsniveau. Dine opgaver omfatter blandt andet at: 

  • Udvikle, vedligeholde og implementere standarder indenfor QA-området
  • Implementere rammerne for kravstyring og kvalitetssikring i organisationen
  • Rådgive og samarbejde med interessenter om de strategiske rammer
  • Være en aktiv del i vidensdeling og uddannelse på tværs af organisationen

Hvem er du?

Du er fagligt stærk og brænder for kvalitetssikring og motiveres af at skabe resultater, der lever op til styrelsens forventninger. Du er én, der kan samarbejde med alle og du er god til at formidle dit budskab både skriftligt og mundtligt. Din evne til at organisere, planlægge og facilitere, bruger du til at sikre fremdrift i opgaverne, og herigennem skaber du gode resultater, der gavner fremtidens skattesystemer og UFST.

Du har en relevant uddannelse og gerne flere års erfaring indenfor udvikling og kvalitetssikring, fx ud fra et Lean perspektiv. Vi forventer at du:

  • Har kendskab til agile arbejdsmetoder, fx SAFe eller Scrum
  • Er teknisk minded og kan omsætte tekniske behov til forretningsforståelse
  • Evner at kunne agere på strategisk og operationelt niveau
  • Har erfaring med kvalitetssikring, styring og test med tilsvarende certificering
  • Har gennemslagskraft og erfaring med procesoptimering
  • Har drive og er god til at sikre involvering af dine interessenter

Hvad tilbyder vi? 

Du vil blive ansat i metodekontoret Kvalitetssikring og test. Vores overordnede opgave er at løfte kvaliteten i UFST. Dette gør vi gennem at arbejde fokuseret med testmodenhed, udbredelse af rammer og retningslinjer for kvalitet og test og ved at agere sparringspartner med organisationens projekter og programmer. Vi arbejder med henblik på at hjælpe og gøre det lettere for forretningsområderne, at arbejde struktureret og effektivt med kvalitet og test.

Vi er ambitiøse og ansvarlige, så du får nogle professionelle og kvalitetsbevidste kollegaer med fokus på faglighed og skatteforvaltningens behov. Vi lægger vægt på videndeling, læring og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver samtidig med at der i UFST er gode muligheder for kompetenceudvikling.

Du vil få en leder, der har fokus på det gode samarbejde og relationer. Vi løfter i fællesskab med fokus på leverancen og fremdrift i opgaverne. Vi lever efter UFST-værdier, læs mere på www.UFST.dk. UFST har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor vi som medarbejdere har mulighed for at netværke med hinanden uden for de vante rammer.

Ansøgning og ansættelse 

Ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle udtalelser bedes sendt via linket ”Søg jobbet her” senest 30. maj 2022. Vi holder samtaler løbende. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Emely Amlong på telefon 72 37 45 67.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.    

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Der kan indgå persontest og logiktest i forbindelse med rekrutteringsforløbet. 

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen  

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Gem job