Super struk­turer­et Product Owner med tung cloud-erfaring


Til Egmonts fantastiske rejse i skyen søger Bloom en Product Owner til Egmonts Cloud produktteam.

Vil du være en af de drivende kræfter i Egmonts cloud rejse, hvor de fleste nye løsninger bygges med udgangspunkt i cloud native arkitektur i Azure eller AWS? Egmont er midt i en spændende cloud rejse, hvor migrering fra on-prem og transformation til moderne cloud arkitektur, står højt på agendaen. Parallelt hermed arbejder de med automatiseringsværktøjer og -processer for at optimere den daglige drift og automatisere deployment af deres infrastruktur.

Om teamet

Du vil blive en del af en central IT-organisation, hvor de hver dag gør deres yderste for at levere professionelle services og rådgivning til hele koncernen. I Cloud teamet sidder i dag 7 faste medarbejdere der glæder sig til at tage i mod dig:-)

Cloud Teamet har det overordnede ansvar at sikre en løbende udvikling og tilpasning af deres cloud fundament og solution services, så deres services katalog konstant udvikles og understøtter forretningens behov. Udover serviceudvikling og den tekniske arkitektur, har de også det overordnede ansvar for design og implementering af Operations tools og processer til understøttelse af automatisering i tæt samarbejde med deres Operations Team. De arbejder Agile (SAFe).

Product Owner - Hvem leder Egmont efter

Egmont søger en Product Owner, der kommer til at brænde for at understøtte Egmonts mangfoldige selskaber i den digitale transformation, med fokus på direkte værdiskabelse for forretningen. Du har en god blanding af tung teknisk indsigt og proces-forståelse.

Det er essentielt, at du har en solid erfaring fra en større Enterprise organisation og har bred faglig forståelse for infrastruktur- og cloud teknologi. Det er helt naturligt for dig at holde dig opdateret på den teknologiske udvikling. Du er vant til at arbejde i agile produktteams og er dygtig til at beskrive og strukturere opgaver i Program Incrementals og sprints. Egmont arbejder med inspiration fra SAFe og bruger Azure DevOps Kanban board som tool.

På et personligt niveau er du positiv og udadvendt. Du er analytisk stærk, metodisk, god til at skabe overblik og struktur over dine og teamets arbejdsopgaver. Derudover er du en holdspiller, og du værdsætter at være i et team, hvor sparring, gensidig respekt og tillid er grundstenene til at skabe nye løsninger. I jobbet vil du få en bred kontaktflade, hvorfor det er vigtigt, at du er en god kommunikator, der forstår at skabe relationer.

Du har en relevant videregående uddannelse – enten fra IT Universitetet eller en IT/ kommerciel uddannelse fra CBS. Du har erfaring med agile processer og har eksekveret i flere år på SAFe eller lignende rammeværk. Du har måske en projektleder baggrund, men har de sidste par år arbejdet indenfor det agile rammeværk som Product Owner.

Hvilke opgaver og ansvar vil du varetage

Du kommer til at stå for at skabe overblik over alle opgaver i teamet og er i stand til at prioritere vigtigheden i forhold til business. Du ejer Team events, som faciliteres af en scrum master, og du vil være aktivt deltagende i PO Sync samt Program Board, for dels af håndtere afvigelser og dels at koordinere afhængigheder og prioritering på tværs af teams. Du bliver overordnet ansvarlig for leverancekvaliteten i produktteamet samt udvikling af Cloud services. Du vil indgå i den daglige produktion som spillende træner og er et godt eksempel for dine kollegaer.

Du vil være toneangivende i udvikling af Product Owner rollen sammen med øvrige product owners, og du udvikler i den forbindelse både dit netværk og dine personlige kompetencer. Du er tovholder på udvalgte tværgående initiativer og sikrer eksekvering og fremdrift. Du referer til teamets Product Manager og er IT ledelsens forlængede arm (ambassadør/kulturbærer) og involverer dig i nødvendige ændringer og beslutninger. Dette betyder at du udarbejder oplæg til beslutning eller diskussion samt bidrager til ”organisational change management”.

Hvem er Egmont, og hvad tilbyder de dig?

Egmont er en af de førende mediehuse i norden og er med til at forme morgendagens medier med award-vindende historiefortælling og digital innovation. Egmont er også en fond, så det er vigtigt for dem at klare sig godt, for at gøre godt. Deres kerneværdier er rummelighed, passion og ambition og deres engagerede medarbejdere arbejder målrettet med missionen der er at skabe og fortælle historier:

We bring stories to life

Egmont tilbyder et spændende job i en stor international virksomhed, hvor IT-løsningerne skal understøtte en rivende digital udvikling. Du vil møde spændende udfordringer i et miljø, hvor du kan videreudvikle dine faglige og personlige kompetencer. Hos Egmont deltager de f.eks. på konferencer verden over for at blive klogere på den udvikling der sker indenfor IT.

I Egmont er der stort fokus på medarbejdertrivsel, og at du som person udvikler dig løbende og har det godt! Derfor tilbyder de både interne og eksterne udviklingsmuligheder. De værdsætter dygtige medarbejdere og ved, at deres succes kommer gennem en fælles indsats.

Egmont har et rummeligt og fleksibelt arbejdsmiljø med højt til loftet, ambitiøse og passionerede medarbejdere samt et super godt og hyggeligt fællesskab... Derudover tilbyder de naturligvis masser af goder i form af god pension, løn, medarbejder rabatter, forsikringer mm....

Vil du være en del af teamet?

Så upload gerne din ansøgning i dag under ”søg jobbet her” her på siden. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte, Konsulent, Kristine Heuser på telefon 31686141 eller mail: kh@bloom.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

Bloom søger for Egmont
Publiceret: 11 June 2022

Arbejdssted

Location København