Software Engineer til TV 2 PLAY


Vil du være en del af det team, der står bag TV 2s datatransformation?

Er du vild med data? Data-flows? Platform-udvikling? Så læs endelig videre!

Vi er i fuld gang med at udvikle nye data-flows samt måden vi håndterer data på i TV 2, derfor søger vi en dygtig kollega, der tripper for at komme med på holdet.

TV 2 er på alle måder i rivende udvikling. Det gælder særligt vores streamingtjeneste TV 2 PLAY. Vi har store ambitioner for tjenesten og som ny kollega, skal du hjælpe med at give danskerne den bedste streamingoplevelse.

Så, vil du være med på rejsen i Content Metadata teamet, der har fået muligheden for at udvikle en helt ny platform, og hjælpe os med at bygge løsninger, der sikrer et godt data-flow i TV 2 og samtidig være med til at skabe den bedste brugeroplevelse på TV 2 PLAY?

Stillingen du kan se frem til

Som vores nye Software Engineer i TV 2 får du en karriere, hvor du sidder et centralt sted sammen med dygtige kollegaer i et godt og socialt team. Du kommer til at bygge og lege med nye løsninger og teknologier, der skal samle, kategorisere og strukturere information og metadata om alt det gode indhold, som kan forbruges på TV 2 PLAY.

Din opgave bliver helt konkret, at lave software, der indsamler data om TV 2s indhold fra andre systemer og services, strukturere denne data og udstille den til vores dataaftagere. Du kommer til at udvikle både services og infrastruktur, hvor der er fokus på både observer- og skalerbarhed.

Profilen vi er på udkig efter

Du kan have en uddannelsesmæssig baggrund som datamatiker, software engineer eller lignende, eller du kan være autodidakt - din uddannelse er ikke væsentlig. Det, der er det vigtigste for os, er, at du har det rette gåpåmod og færdigheder, et højt drive og er vild efter at udvikle software af høj kvalitet til en platform-løsning, der i sidste ende giver stor værdi for vores TV 2 brugere.

Hvis du kan sige ja til nogle af de følgende punkter, så kan du helt sikkert være den vi leder efter:

  • er velbevandret i Graph Databaser, GraphQL og relationelle databaser
  • har erfaring med AWS, Kubernetes og Terraform
  • har Linux-erfaring og er fortrolig med command line værktøjer
  • er flydende i et programmeringssprog som Java, Python eller lignende
  • har kendskab til skalerbarhed, observerbarhed og stabilitet

Vi glæder os til at få en ekstra kollega med på holdet, der kan give et positivt bidrag til vores teamdynamik og finder stor værdi i at udfordre, lære - og spille bold med teamet, desuden:

  • finder du glæde i at indgå i et socialt team
  • tager du stort ansvar for dit arbejde
  • er du ikke bange for at grave dit innovative mindset frem og lave de kreative og stabile løsninger
  • er du vild med at stille de kritiske spørgsmål og komme med konstruktive inputs til dine kollegaer så I hjælper hinanden videre
  • nyder du at have specialist/ekspert-rollen og er god til at oversætte komplekse problemstillinger til de af os (din kommende product owner, scrum master og teamchef), der ikke altid er med på beatet omkring tekniske kompleksiteter

Hvad kan vi, TV 2 og Content Metadata, tilbyde dig?

Hos os bliver du en del af en fagligt og socialt stærk teamdynamik i et team, hvor procesrammerne er på plads, så du kan koncentrere dig om din kerneopgave: udvikling, systemdesign og kode.

Vi tilbyder dig et lærerigt og kreativt arbejdsmiljø med frihed under ansvar og muligheden for at udforske dine interesser og lege med nye teknologier.

Endelig praktiserer vi en anerkendende og uformel ledelsesstil med fokus på personlig udvikling.

Stillingen er placeret på Kvægtorvet i Odense.

Du vil indgå i et scrum-team

Teamet har eksisteret i godt et år og består allerede af 4 udviklere, 1 product owner, 1 scrum master, 1 informationsspecialist og 1 teamchef, som alle arbejder intensivt med metadataløsninger omkring TV 2 indhold. Vi betragter os selv som et modent scrum-team, med en sund agil kultur og arbejdsproces. Vi har fokus på at være eksperimentelle og udforske ny teknologi, mens vi bygger værdifulde løsninger.

Vi har en uformel tone og giver plads til forskellighed. Vi lægger vægt på principper som åbenhed og har en stærk tro på, at det ikke kun er ok at fejle, men at det faktisk gør os stærkere og endnu bedre som team. Derudover vægter vi videndeling højt og benytter os jævnligt af pair-programming i teamet.

Sådan søger du

Tryk på knappen herunder, og send os din ansøgning og CV. Der vil løbende blive afholdt samtaler under og efter ansøgningsperioden.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: 5. juni 2022.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Troels Munch
Teamchef
trmu@tv2.dk
Tlf.: 30100280

Gem job

TV2
Publiceret: 16. maj 2022

Arbejdssted

Location Odense