Software engineer


På TV 2 er vi i en rivende udvikling. Alt bevæger sig hurtigt, og vi er langt på rejsen med at transformere TV-stationen til en vaskeægte mediatech virksomhed.

I det team, hvor vi arbejder med softwareløsninger til reklameforretningen, søger vi en ny medarbejder til en nyoprettet stilling. Vi har fornyeligt lanceret et self-service værktøj til indkøb af addressable TV-reklame. Det kan meget vel blive fremtidens værktøj til indkøb af reklame. Til denne løsning, og til vores andre målrettede løsninger til reklameforretningen, søger vi en erfaren softwareudvikler, der har et godt øje for, hvordan man bygger eCommerce løsninger anno 2022.

Vi forestiller os at du har erfaring med

 • agil softwareudvikling – og gerne med C#, TypeScript og CSS
 • moderne web-frontend frameworks som eksempelvis React og MobX
 • hvordan man sikrer god og intuitiv UX
 • gode arkitekturprincipper for webløsninger – herunder brug af API’er
 • automatiseret test
 • CI/CD

Som person er du

 • optaget af at levere softwareløsninger af ypperste kvalitet
 • bevidst om at de bedste løsninger kommer via samarbejde
 • nysgerrig og altid på jagt efter ny viden
 • god til at kommunikere med stakeholders og forklare dine tanker
 • konstruktivt kritisk i din tilgang til at bygge software

Hvad kan vi tilbyde

Vi er et dedikeret team på 6 personer med fokus på læring og de gode løsninger. Vi arbejder i et særligt arbejdsmiljø i mediebranchen, hvor du kommer til at have kontaktflader med mange forskellige fagligheder. Vi arbejder primært i Microsoft udviklerstacken, og vi sætter både en ære i, og afsætter tid til, at holde os opdaterede med ny viden. Du kan forvente, at du bliver udfordret fagligt, af de opgaver du kommer til at sidde med, ligesom vi forventer, at du er med til at udfordre, hvordan vi gør tingene i dag.

Ledelsen er uformel og god til at understøtte dine evner, din læring og det gode kollegiale miljø.

Om TV 2

Det kan mærkes overalt i TV 2, at der altid sker noget spændende. Der er ikke én dag, der er ligesom den forrige, ting går hurtigt, og det er hektisk, når der er ”Breaking”, eller der står en lang kø af håbefulde X-Factor kandidater uden for døren. Men TV 2 er også en tech-virksomhed. Vi beskæftiger i dag 250+ medarbejdere indenfor softwareudvikling, streaming, apps, webløsninger og forretningsplatforme. Vi er optaget af at sætte det bedste hold, således at vi sikrer, at teamet har de bedste forudsætninger for at opnå de mål der er sat, og at medarbejderne udfolder deres fulde potentiale.

Dit arbejdssted bliver TV 2s lokation på Teglholmen i København.

Ansøgningsfrist: 12. juni 2022.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Troels Munch
Teamchef
trmu@tv2.dk
Tlf.: 30100280

Gem job

TV2
Publiceret: 16 May 2022

Arbejdssted

Location København