Da­t­a­spe­ci­a­list til Region Ho­vedsta­dens Psykiatri


Vil du være med til at forbedre psykiatrien i Region Hovedstaden? Vil du være en del af en organisation, hvor datadrevet ledelse og forbedringsarbejde er en central del af strategien, og hvor data bruges aktivt i styringen? Målstyringsteamet i Region Hovedstadens Psykiatri søger ny kollega.

Det bliver du en del af

I Region Hovedstadens Psykiatri har vi en målsætning om at behandle flere patienter bedre. For at nå den målsætning har vi behov for lettilgængelig information om aktivitet, kvalitet, ventetider, effekt og meget andet.

Ambitionerne er store, og Målstyringsteamet søger derfor en ny medarbejder til at sikre en høj kvalitet af data og videreudvikle arbejdet indenfor datadrevet ledelse i organisationen. Med implementeringen af Sundhedsplatformen står vi desuden over for en stor opgave med bedst muligt at sikre ledelsesinformation fra dette kildesystem. Se et eksempel på hvad vi har lavet her.

Du bliver en del af Målstyringsteamet, der består af otte medarbejdere og er en del af Patientlogistik og dataafdelingen med i alt ca. 50 medarbejdere. Afdelingen ligger på Kristineberg på Østerbro.

Arbejdsopgaver

Din primære opgave bliver at bygge rapporter på baggrund af data fra Sundhedsplatformen og understøtte den tekniske drift af vores SAS-baserede ledelsesinformationssystem og Datawarehouse. Det er således vigtigt, at du har flair for det tekniske setup i forbindelse med databehandling, kendskab til Datawarehouse begrebet og ETL processer samt meget gerne fortrolig med SAS.

Konkret bliver nogle af dine vigtigste opgaver:

 • Udvikling af ledelsesinformationen, herunder rapportudvikling fra kildedata til endelig rapport
 • Udvikling og drift af Datawarehouse og ledelsesinformationssystem, herunder vedligeholdelse af brugerrettigheder, manuel opdatering af data m.v.
 • Analyse af data i tæt dialog med interne og eksterne samarbejdspartnere

Vores forventninger til dig

Du tænker logisk, har en god dataforståelse og er vant til at arbejde med store datamængder. Du trives med at fordybe dig og bruge en stor del af din arbejdstid med programmering.

Vi forestiller os, at du:

 • har en IT-faglig eller samfundsvidenskabelig baggrund, eller baggrund som ingeniør
 • har en solid dataforståelse og kendskab til database-/Datawarehouse-opbygning
 • er fortrolig med programmering i SAS og gerne andre SQL-baserede værktøjer til databehandling
 • Trives med at programmere, fejlsøge i eksisterende løsninger og finde den gode løsning på nuværende/nye rapporteringsområder
 • Er optaget af at sikre en lettilgængelig præsentation af data og er i stand til gå i dialog med brugerne
 • er glad for at lære fra sig og indgå i udviklingsopgaver sammen med andre
 • meget gerne kendskab til sundhedsvæsnet, men det er ikke et krav

Derfor skal du vælge os

Du skal søge stillingen, hvis du ønsker et meningsfyldt arbejde med mulighed for at præge et felt under udvikling og med stor ledelsesmæssig interesse.

Vi tilbyder:

 • Et engageret fagligt miljø med stor spændvidde.
 • Fleksible arbejdstider.
 • Teamet løser en bred vifte af forskelligartede opgaver, hvilket giver gode udviklingsmuligheder efter interesse.
 • Et velfungerende og rummeligt team med en uformel omgangstone og dygtige kollegaer.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn efter gældende overenskomst med mulighed for at forhandle kvalifikationstillæg på baggrund af kompetencer og relevant erhvervserfaring. Arbejdstiden er 37 timer om ugen.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte målstyringschef Jacob Bille Krogh på telefon 2494 3086 eller jacob.bille.krogh@regionh.dk.

Ansøgningsfrist

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Fristen for ansøgning er d. 12. juni. Vi forventer at afholde samtaler i uge 24 og 25.

Gem job

Region Hovedstadens Psykiatri
Publiceret: 16. maj 2022

Arbejdssted

Location København