.NET-udvikler


Brænder du for .NET-udvikling, og har du en forretningsmæssig indstilling, så har vi jobbet til dig.

Uanset om du er nyuddannet eller har nogle års erfaring.

Vi har travlt med at videreudvikle vores online bank til privatkunder, og der er kontinuerligt efterspørgsel efter udvikling og optimering af applikationer og websites, som er en hjørnesten i vores bank.

Er du ambitiøs og bliver motiveret af at arbejde i et innovativt miljø med høj medarbejdertilfredshed, og hvor vejen fra tanke til bred forretningsmæssig værdi er kort, er dette jobbet til dig.

Om jobbet

Du kommer til at arbejde tæt sammen med erfarne kolleger om at omsætte forretningens krav og ønsker til specifikke applikationer og systemer. Dit ansvarsområde bliver procesoptimering, så rutiner bliver automatiseret i Visual Studio løsninger.

Som applikations- og systemudvikler vil du blandt andet komme til at arbejde med følgende teknologier:

 • C# .NET
 • Visual Studio
 • Microsoft Azure Cloud
 • Windows Applikationer (WPF)
 • HTML, CSS & JavaScript
 • ASP.NET MVC
 • SQL
 • Umbraco
 • Webservices
 • IIS

I banken arbejder vi med flere forskellige applikationer, og det er en fordel, hvis du har erfaring med både backend og frontend-udvikling. Vi arbejder i Windows, men målretter også vores applikationer mod web og mobil.

Foruden et bredt kendskab til bank, får du en travl og spændende hverdag med frihed under ansvar og mulighed for at præge applikationer og processer.

Om dig

Udover du selvfølgelig brænder for .NET-udvikling, har du opnået en vis udviklingserfaring med C# og .NET-løsninger. Det er ikke afgørende, om denne erfaring er opnået på studiet som eksempelvis datamatiker eller via erhvervserfaring, så længe du interesserer dig for og synes, at det er spændende at arbejde med systemudvikling for at optimere processer og udvikle løsninger.

Vi forventer, at du:

 • som udvikler vil kunne sætte dig ind i forretningens arbejdsprocesser, og dermed omsætte ønsker og behov til relevante løsninger til gavn for forretningen
 • har gode samarbejdsevner samt en systematisk og selvstændig arbejdsform

Du er selvfølgelig opsat på at tage ansvar, lære nyt samt udvikle det bestående.

Det får du hos os i Coop Bank

Du tilbydes et udfordrende, spændende og afvekslende job. Bankens domicil er i Albertslund, og du indgår i bankens it-afdeling, men med stærk tilknytning til resten af banken.

It-afdelingen er igen i år topscorer på medarbejdertilfredshed, så du har forhåbentlig som os et godt humør, er hjælpsom og fagligt dygtig. 

Desuden får du stor fleksibilitet med hensyn til planlægning af din arbejdstid og en række personalegoder såsom to ugers årlig ekstra frihed med løn udover normal ferie, ekstra ferietillæg, ekstra banklukkedage udover normale helligdage, en god pensionsordning, tand- og sundhedssikring, en god kantineordning og personalerabat i Coops butikker foruden nogle fantastiske kolleger.

Sidste ansøgningsfrist

Send venligst din ansøgning inden den 30. maj 2022 til job@coopbank.dk og skriv ”udvikler” i emnefeltet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til IT direktør Tom Jensen på 2179 3322 eller HR chef Majbrit Elisa Hansen på 5221 4355.

Vi behandler ansøgninger løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Coop Bank gør det enkelt, billigt og nemt for Coops 1,9 millioner medlemmer at være privatkunde i en alternativ online bank i vækst.

Gem job

Coop Bank A/S
Publiceret: 16. maj 2022

Arbejdssted

Location Albertslund