Teamleder til IT-afdeling


Har du lyst til at stå i spidsen for vores IT-afdeling med seks dygtige og erfarne medarbejdere? Vil du være en del af succesen hos en stærk og veldreven lokalbank?

IT-teamleder med stor indflydelse og personaleansvar

Vi søger en dygtig IT-teamleder, der får ansvaret for bankens IT-afdeling, som p.t. består af 6 dedikerede kolleger. Et spændende og udviklende job, hvor du sammen med teamet skaber effektive og it-understøttede processer til hele banken. 

Djurslands Banks IT leveres af Bankdata, som er vores vigtigste outsourcing-partner på IT-området. Bankdata er et af Danmarks største IT-huse indenfor finansområdet med 750 medarbejdere. I bankens IT-afdeling opsætter, igangsætter og supporterer vi i samarbejde med Bankdata de leverancer, vi får fra dem. Et af dine væsentlige ansvarsområder er derfor også at sikre en god lancering og implementering af IT-leverancerne samt at have indsigt i anvendelsen af data via Business Intelligence. 

IT-udvikling håndteres primært af Bankdata, men vi har selv BI-/IT-udvikling i form af ledelsesrapportering og mindre integrationer, som vi bruger til at procesunderstøtte og automatisere.

Som IT-teamleder får du ansvar for:

 • Opsætning, igangsætning, implementering og support på leverancer fra Bankdata.
 • Vores egen BI-/IT-udvikling.
 • En stabil og sikker udviklingsmetode og drift af egenudviklede systemer
 • IT-administration og support til bankens medarbejdere.
 • Opgavefordeling og planlægning i teamet, hvor sparring og opgaveafklaring med forretningen er et vigtigt element.
 • IT-sikkerhed og outsourcing.

IT-afdelingen arbejder både fra hovedkontoret i Grenaa og fra Hornslet, lidt nord for Aarhus. Du vil derfor naturligt arbejde begge steder fra, ligesom der også er mulighed for at arbejde hjemmefra.

Som teamleder refererer du til afdelings- og projektchef Thomas Møller, som har det overordnede ansvar for bankens IT-afdeling, Serviceteam og Forretningsudvikling.

Din profil

Du har erfaring indenfor IT-området og en stor lyst til at drive en effektiv og serviceminded IT-funktion. Du trives i en rolle, hvor arbejdsdagen spænder fra procesoptimering, IT-udvikling, BI-udvikling, IT-drift til sparring og udvikling af det samlede team. 

Vi forestiller os, at du kommer fra et job som leder eller projektleder i en IT-afdeling. Men du kan også være IT-udvikler, som har lyst til at prøve kræfter med lederrollen og er klar på delvist at slippe udviklingsopgaverne.

Som person forventer vi, at du:

 • Er engageret, analytisk, selvstændig og udadvendt.
 • Kan bevare overblikket og håndtere komplekse problemstillinger. 
 • Kan gå i detaljen, når det er nødvendigt.
 • Sikrer fremdriften af teamets opgaver.
 • Har forretningsforståelse og lyst til at lære banksektoren at kende.

Som leder har du blik for den daglige trivsel blandt medarbejderne i teamet, og du bidrager til den gode stemning - også når det går stærkt. Via en involverende lederstil sikrer du motivation og udvikling af medarbejderne, ligesom du har fokus på, at teamet har de rette kompetencer både på kort og lang sigt.

Endelig forventer vi, at du trives i en rolle, hvor du er leder for teamet samtidig med, at du er en del af teamet og ikke er bange for selv at tage del i opgaverne og deres udførsel.

Vi arbejder primært med systemerne Microsoft SQL (PowerBi, SISS), C#, Angular, RPA teknologi (Kapow), Office/SharePoint og Microsoft Visual Studio. Vi forventer derfor, at du har indsigt i anvendelsen af disse værktøjer eller tilsvarende. 

Medarbejder i en stærk lokalbank

I banken har vi en høj trivsel og arbejdsglæde blandt medarbejderne. Vi er et bundsolidt pengeinstitut med gode nøgletal og vækster med nye filialer og kunder. 

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og medarbejdergoder, herunder bl.a. 6 ugers ferie og 5 omsorgsdage om året samt flekstid. Som medarbejder hos os får du også en god pensionsordning, en sundhedsforsikring, en tandforsikring og en gruppelivsforsikring. 

Interesseret?

Du kan høre mere om stillingen ved at kontakte afdelings- og projektchef Thomas Møller på mobil 2521 9386 eller vicedirektør Jesper Vernegaard på mobil 2021 2611.

Du søger jobbet ved at klikke på ”Søg jobbet her” nedenfor. Vi ser frem til at modtage din ansøgning – der naturligvis behandles fortroligt – snarest muligt og senest den 6. juni 2022

Bemærk venligst, at vi forbeholder os retten til løbende at invitere til samtaler og eventuelt besætte stillingen før ansøgningsfristens udløb.

Gem job

Djurslands Bank
Publiceret: 16. maj 2022

Arbejdssted

Location Grenaa og Hornslet