Senior Data Engineer


Har du et stærkt, teknisk mindset, og er du vild med teknologi? Er du også bevidst om, at selv de stærkeste teknologier kun baner vej for succes, når din forretningsmæssige forståelse er med til at gøre data til et aktiv hos vores kunder? Så vil du elske at være Senior Data Engineer i Inspari!

Som Data Engineer arbejder du med teknologier fra den øverste hylde – og vi har fundet dine kolleger samme sted. Nemlig hylden med de dygtigste, mest passionerede og team-orienterede kolleger.

Kom og bliv en del af holdet!

Et job med ægte indhold

Som Senior Data Engineer arbejder du tæt sammen med vores kunder. Du sætter scenen, fordi du kommer med det rette data, på det rette tidspunkt og til de rette mennesker. Du skaber således et stærkt fundament for, at vores kunder har nem adgang til at arbejde med data og vigtigst af alt, at de kan sætte handling bag data.

Du enten leder eller deltager i workshops, som giver dig den fulde forståelse af vores kunders forretning og processer. På den baggrund kan du udfordre både kunden, business casen og det eksisterende setup samt designe tekniske løsninger på vores kunders udfordringer – både på kort og længere sigt.

It-landskabet er i konstant forandring, og det samme er din rolle. Du arbejder stadig med ETL, men i takt med, at alt flytter i skyen, flytter dine kompetencer sig også over mod nye områder - og du elsker, at din rolle sætter dig fri til at dygtiggøre dig.

"Hos Inspari er der rig mulighed for faglig udvikling, da man er i blandt dygtige kollegaer hele vejen rundt og får mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier på tværs af mange forskellige industrier og virksomheder. Vi har en rigtig god kultur, der handler om at løfte i flok, hvorfor man altid kan få en hjælpende hånd. Vi går op i at kende hinanden mere end bare professionelt gennem sociale arrangementer af forskellig art, hvilket skaber et rigtigt godt fællesskab på tværs af forretningen." -  Anders Friis, Senior Cloud Solution Architect, Inspari.

Din teori i praksis

Fagligt forventer vi, at du: 

 • Har stærke, analytiske færdigheder i bærende discipliner i Inspari, fx infrastruktur, cloud og back-end.
 • Har stor erfaring med Microsoft BI stack: SQL Server, SSIS, SSMS & SSAS (Så du kan gå i gang fra dag 1).
 • Har erfaring og grundlæggende viden om services i Microsoft Azure, fx Blob,Data Lake, Azure Data Factory, Azure Databases og HyperScale tier. 
 • Lynhurtigt kan forstå nye ’sprog’ og værktøjer.
 • Kan sætte dig ind i komplekse dataflows, strukturer og datamodeller.
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Det vil selvfølgelig også være fedt, hvis du ved noget om Azure Databricks, Azure Purview, Azure Synapse og andre relaterede services, men det er ikke et krav. 

Kan du genkende dig selv i nedenstående linjer?

Vores forventninger til dig er med andre ord tårnhøje - både menneskeligt og fagligt. Samtidig er det vores løfte til dig, at vi vil hjælpe dig til, at du udvikler dig både som konsulent, kollega og menneske i rollen som Senior Data Engineer. 

Du har flere års erfaring i konsulentrollen og stortrives med ansvar. Samtidig ved du, at alle i teamet skal arbejde tæt sammen for at opnå et fælles bedste for alle - særligt for kunden. 

It takes heartwork to be leading people

Som en del af heartwork-kulturen vil du mærke, at ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd. Vi tror på, at vi vinder sammen, når vi spiller hinanden gode med hver vores stærke kompetencer og personligheder.

Som arbejdsplads vil vi gerne møde dig som det hele menneske, du er – med familie, fritid, venner og ambitioner om at præstere. Du vil derfor møde en høj grad af fleksibilitet og tillid, hvor du i respekt for kunden, teamet og opgaven, kan levere dine timer hvor og hvornår det passer bedst ind hos dig.

Vores aktive personaleforening favner meget bredt i deres aktiviteter så der gerne skulle være noget sjov og ballade for alle, og vores ledelse gør en kæmpe indsats for at sikre, at ethvert Inspari-arrangement altid er tiden værd, hvis det holder dig væk fra hjemmet.

Alt dette er jo bare ord, så vi vil anbefale dig at gå ind på vores Instagram for at se billeder fra både hverdag og fest. Du kan godt glæde dig.

Mød os backstage her.

We are leading people

Det er, hvad vi gør. Og det er det, der bringer os sammen: En ledende mentalitet og en stærk tro på at sætte mennesker først. Altid.

Som leading people er vi bundet sammen af en dedikation til at opnå større ting som et team. I at vejlede og styrke mennesker til at vokse. I at arbejde med de bedste for at blive en af de bedste. Og i at skabe markedsledende løsninger, der er drevet af passion.

Vi leverer grundlaget du skaber succesen

Udover en flok kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

 • Lækre omgivelser og arbejdsforhold
 • Fleksibel hverdag med mulighed for hjemmarbejde
 • Løbende træning og uddannelse
 • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
 • En aktiv personaleforening der favner bredt i dens aktiviteter
 • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Kribler det allerede i dig?

Når du forhåbentlig åbner dialogen med os - hvad end du sender en kort besked på LinkedIn, en video, 3 linjer om din motivation, eller hvordan end det passer dig, kan du jo pege på netop det, der gør, at vi kunne være de rette for hinanden. Dine ord vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Steffen Krogsgaard, Head of Recruitment, på krog@inspari.dk / +45 61 95 67 25.

Gem job