Sup­port­tek­ni­ker til Onsite IT Support på Slagelse Sygehus søges


Er du serviceorienteret og ønsker at arbejde med IT-support i Region Sjælland, Koncern IT?

Som supporttekniker vil du blive en del af Onsite IT Support, hvor vi er 48 medarbejdere fordelt på 8 lokationer. Vi varetager bl.a. opsætning, vedligeholdelse og udskiftning af pc’er, skærme, printere, mobiltelefoner, tablets, videokonferenceudstyr samt installation af software fra vores fælles distributionsprogram, SCCM.

Du skal brænde for at hjælpe brugerne med at få det fulde udbytte af it-udstyret og bidrage til, at vi i Onsite IT Support fremstår som en faglig stærk og serviceorienteret samarbejdspartner. Teamet er selvkørende, og derfor er det vigtigt, at du kan planlægge din egen hverdag og er god til at sætte dig ind i brugernes behov. Du skal kunne prioritere dine opgaver og sørge for, at de rigtige opgaver bliver løst hurtigt og effektivt.

Du vil som udgangspunkt arbejde på Slagelse Sygehus, men vi forventer, at du er mobil og ser det som en positiv udfordring at hjælpe kollegaerne på de andre sygehuse og i Regionshuset i Sorø.

Du har en it-support faglig baggrund og optaget af de gode samarbejde

Du har lyst til et afvekslende job, som både omfatter ”klassisk” IT-support/klargøringsarbejde samt decideret pc-udskiftning. Vi søger en profil, der:

 • Er serviceminded og fleksibel
 • Trives med at have hamrende travlt
 • Kan arbejde på vores sygehuse, hvor der både er brede gange og elevatorer, men også områder med smalle gange og trapper
 • Arbejder struktureret, målrettet og aktivt opsøger arbejde
 • Er en god teamplayer, som forstår at byde ind med godt humør og gåpåmod
 • Er kvalitetsbevidst og omhyggelig samt forstår, hvornår der opgavemæssigt skal rykkes
 • Har minimum it-supporter-uddannelsen eller tilsvarende
 • Forstår værdien af god dokumentation og aktivt arbejder på at sikre denne
 • Har erfaring fra tilsvarende job
 • Har kørekort til bil

Vi tilbyder en stilling i en spændende organisation, der gør en forskel

 • Et udfordrende job i en stor organisation
 • Et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone blandt gode kollegaer
 • Spændende og varierende arbejdsopgaver
 • Gode muligheder for kompetenceudvikling
 • Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst

Lyder det som noget for dig?

Hvis jobbet lyder interessant for dig, så send din ansøgning og CV via knappen ”Søg jobbet her” senest den 3. juni 2022. Vi afholder løbende samtaler.

Ansættelse ønskes pr. 1. august 2022 eller efter aftale.

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte teamleder, Tina Lausbak, tlf.: 51 58 10 45 eller mail: tinlau@regionsjaelland.dk.

Hvem er vi i Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 420 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere.

Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstiden er 37 timer inkl. frokost med flekstidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Kontaktperson:

Tina Lausbak Olsen
Teamleder
tinlau@regionsjaelland.dk
51 58 10 45

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 16. maj 2022

Arbejdssted

Location Slagelse