IT-sik­ker­heds­kon­su­lent (As­si­ste­ren­de CISO)


Er du i starten af din karriere eller er du et sted i dit liv, hvor du har lyst til at prøve kræfter med noget nyt? Og har du lyst til at lære mere om og bidrage til, hvordan en bank bliver blandt de bedste indenfor IT-sikkerhed og risikostyring, så kan det være du skal være vores nye IT-sikkerhedskonsulent og være med til at gøre en forskel. 

Hvem er du?

Du vil være med til at gøre en forskel indenfor IT-sikkerhed og du har mindst 3 års erfaring med IT-sikkerhedsarbejde og har lyst til arbejde et sted hvor ordentlighed er en af vores vigtige værdier. Vi vil investere i dig og hjælpe dig med at udvikle dig og du kommer til at følge bankens CISO (IT-sikkerhedsansvarlige) tæt og understøtte de mange opgaver og den strategi, der er lagt for området. Strategien er ambitiøs og det er du også.

Det er en fordel at du har en teknisk forståelse og trives i den kompleksitet emnet indeholder. Risikostyring er et essentielt område du skal være tryg i, da din rolle skal hjælpe koncern med at prioritere indsatserne. Din tilgang er struktureret og du er klar på at lære nye færdigheder.

Du skal kunne lide at indgå i en dialog omkring at højne IT-sikkerhedsniveauet og balancere dette med forretningen, hvor du primært taler med dem, der sidder med fingeren på pulsen i forretningen og hvor du skal afdække risici, som en anden detektiv. Risikostyring bliver en af dine stærkeste værktøjer til at assistere forretningen med at levere bedre services og produkter til vores kunder. 

Sådan vil din hverdag se ud

Du bliver en del af koncernens 2. forsvarslinje som dækker Arbejdernes Landsbank, Vestjysk Bank og AL Finans. Du kommer til at deltage som en del af et større banksamarbejde på tværs af BEC omkring styrkelse af IT-sikkerhed og risikostyring. Sammen med bankens CISO skal du som IT-sikkerhedskonsulent planlægge og udføre IT-sikkerhedsarbejdet i 2. forsvarslinje. 

Dit arbejde vil aktivt bidrage til at rådgive og vejlede bankens direktion og bestyrelse. Du vil løbende skulle forholde dig til etablerede kontroller og deres effektivitet, uanfægtet om det er tekniske eller organisatoriske kontroller. 

Opgaverne omfatter bl.a.: 

 • Løbende evaluering af vores sikkerhedsniveau på tværs af koncernens komplekse IT-landskab
 • Finde løsninger på sikkerhedsudfordringer 
 • Anbefale sikkerhedsrelaterede forbedringsprojekter
 • Vejlede og vurdere på efterlevelse af sikkerhedskrav hos bankens leverandører
 • Give teknisk sparring og afklaring ved gennemførelse af IT-risikovurderinger og konsekvensanalyser
 • Komme med sikkerhedsmæssige anbefalinger og vurderinger i forhold til sårbarheder
 • Afdække trusler og sårbarheder for koncernen
 • Vedligeholde retningslinjer og processer, så IT-sikkerhed indtænkes fra idé til implementering og efterfølgende drift og vedligehold i samarbejde med vores IT-arkitekter, udviklere og applikation managere 

Så brænder du ligesom os for at gøre en forskel? Og har du et godt hoved, et stort hjerte og et bredt smil, så er vi den rette arbejdsplads for dig.

Arbejdsplads

Du vil arbejde med udgangspunkt i København Centrum 50 meter fra Københavns hovedbanegård, men vil også skulle være noget tid på vores kontor i Glostrup. Det er vigtigt for os at skabe de mest udviklende og fleksible rammer for alle, der gør karriere hos os. 

Som IT-sikkerhedskonsulent bliver du en del af IT-sikkerhed, som er en del af Risiko-funktionen i AL koncernen med cirka 40 ambitiøse medarbejdere, der udgør en central del af koncernens 2. forsvarslinje. Du vil til dagligt komme til at arbejde tæt sammen med vores CISO. 

Rejseaktivitet

Som en del af arbejdet skal du forvente begrænset rejseaktivitet til Jylland fra tid til anden. 

Det bliver du en del af

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ordentlighed, fællesskab og åbenhed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af: 

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren
 • En bank som 13 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt
 • En afdeling som er imødekommende og altid lydhør overfor dine inputs 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg og en bonusordning. 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte leder for Non-Financial Risk: Vice CRO, Jakob Hermansen, på tlf.nr. 6043 0151.

Vi glæder os til at høre fra dig - ansøgningsfristen er den 5. juni 2022.

Gem job

Arbejdernes Landsbank
Publiceret: 16. maj 2022

Arbejdssted

Location København