Webmaster


Har du et godt blik for, hvad kunder forventer af en hjemmeside? Kan du bygge værktøjer, der gør hverdagen lettere for dem og vores rådgivere? Så er det måske dig der udvikler på vores hjemmeside.

Arbejdernes Landsbank har for 13. år i træk vundet prisen som Danskernes Foretrukne Bank, og det er centralt for banken, at kunderne oplever os som nærværende og empatisk. Samtidigt forventer vores kunder flere digitale og teknologiske muligheder, og derfor søger vi en webmaster, der sammen med sine kollegaer i afdelingen Digitale kanaler & Innovation og Marketing, kan sikre at vi lykkes med at blive en digital empatisk bank. I samarbejde med dine kollegaer får du ansvar for at udvikle Arbejdernes Landsbanks hjemmeside i overensstemmelse med vores vision om flere og mere tilfredse kunder.

Rollen som Webmaster

Du synes det er spændende at bygge kundevendte løsninger og trives godt med at tage ejerskab for udvikling af en ny hjemmeside. Som vores webmaster, bliver du nemlig Arbejdernes Landsbanks ekspert på udvikling af hjemmeside funktionalitet. Du ved, at data og brugsanalyse er forudsætning for en digital empatisk bank, hvilket er dit mål. Du er ansvarlig for opsamling af data samt effektiv og smart genbrug af indhold og funktionalitet på tværs af vores digitale kanaler. Vi er en uformel, flad organisation og du er med til at sætte strategien for alle vores kanaler.  

Bankens digitale løsninger udvikles dels i samarbejde med BEC, dels i samarbejde med Fintechs og dels gennem egen udvikling. Du vil derfor både samarbejde med kollegaer i Arbejdernes Landsbank og leverandører, partnere og bureauer.

Dine opgaver

Du vil i webmaster rollen blandt andet fokusere på:

 • Brugeroplevelsen på Arbejdernes Landsbanks hjemmeside
 • Udviklingen og lanceringen af vores nye hjemmeside i løbet af 2022/23
 • Udvikling af hjemmeside funktionalitet, som tools, samtalestartere og FAQ
 • Sikring af dataopsamling og brugsanalyse på tværs af hjemmesiden
 • Genbrug af indhold og funktionalitet på tværs af kanaler gennem contenthub
 • Testmetoder for funktionalitet og indhold
 • Bidrage til udviklingsprojekter af alle digitale kanaler
 • Tæt samarbejde med marketing webmaster der vedligeholder og optimerer indhold, laver kampagner og SEO

Din profil

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på bachelorniveau og solid erfaring fra en lignende funktion. Vi forventer, at du har flere års erfaring som webansvarlig, webkonsulent, webmaster eller lignende og dermed på hjemmebane i et CMS. Du besidder en stærk teknisk indsigt og forståelse for, hvad det kræver at levere en hjemmeside på et højt niveau. 

Derudover forventer vi, at du:

 • Evner at tænke ud fra kundens perspektiv. Det betyder at gøre det komplicerede enkelt
 • Er analytisk og driver resultater på baggrund af data
 • Har styr på Googles værktøjer og spotter optimerings- og udviklingsmuligheder
 • Har erfaring med digitale og agile metoder til at understøtte udviklingsprocesser
 • Har god digital forståelse med et godt blik for digitalisering generelt, kundernes digitale behov, de teknologiske tendenser og for nødvendighed og mulighederne i brugen af data
 • Du ser styrken i et stærkt samarbejde på tværs af mange enheder og partnere

Bliv en del af vores nyoprettede afdeling Digitale kanaler og innovation

Vi er en nyoprettet afdeling med store ambitioner. Vi har høje mål for Arbejdernes Landsbanks digitale oplevelser og for vores team. Vi fokuserer altid på kunden og arbejder tæt sammen i teamet og som en integreret del af bankens afdeling Forretningsudvikling.

Vi har fast base i Glostrup kun 5 min. gang fra Glostrup Station på Banegårdsvej 9. Vi afholder dog projektdage, workshops mv. på flere af bankens lokationer i København, hvorfor du skal være fleksibel ift. lokation.

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som Åbenhed, Ordentlighed, Forretningsansvar og Fællesskab er i fokus. Vi er kundernes foretrukne bank og har sektorens højeste medarbejderengagement.  

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV senest den 4. juni.

Vi inviterer kandidater til samtaler løbene og hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at sende en mail til Chef for Digitale Kanaler & Innovation, Christian Holm Nielsen: chhn@al-bank.dk.

Gem job

Arbejdernes Landsbank
Publiceret: 16. maj 2022

Arbejdssted

Location Glostrup