Systemad­mi­ni­stra­tor søges til Incident Response Teamet i Regional IT

Vi søger en dygtig systemadministrator til vores Incident Response Team i Regional IT’s Supportcenter. Stillingen som systemadministrator er med arbejdssted i Vejle, med opgaver der dækker hele Regionen.

Jobbet og dine opgaver

Regionen er i fortsat udvikling og IT-opgaverne bliver tilpasset for at understøtte denne udvikling.

Som systemadministrator er man med til at sikre et stabilt driftsmiljø, primært igennem håndtering af opgaver fra vores Incident system i ServiceNow på 2. og 3. level niveau, men naturligvis også i forhold til proaktivitet på platformen via håndtering af alarmer fra vores overvågningssystem. Systemadministratorer indgår i dialog og samarbejde med både interne kollegaer i andre organisationsområder, samt eksterne leverandører.

Opgaverne er mangfoldige, men primært vil opgavefeltet være:

Deltage i vores Incident Response Team, som er et team i Supportcenteret dedikeret til at håndtere incidents, overvågningsalarmer, samt sparring med de forskellige servicedeske i regionen.

 • Aktivt bidrage til løbende forbedringer og veldokumenterede løsninger, ved at tænke optimering ind, som en fast del af arbejdet på meget dynamiske og komplekse systemer.
 • Håndtering af alarmer fra overvågningsværktøjet Zabbix.
 • Indgå, som dagvagt, i et vagtrul af en uges varighed.
 • Sikre at vores IT-miljø er velfungerende og opfylder brugernes/kundernes behov.
 • Vedligeholde og sikre vores server platform – primært baseret på Microsoft Server arkitektur – i tæt samarbejde med Infrastruktur og øvrige kolleger i Regional IT.

Faglige og personlige kvalifikationer

Du har tidligere arbejdet med Microsoft server-teknologi, og du er serviceminded, løsningsorienteret, aktivt deltagende og teamplayer. Det er en fordel, hvis du har en relevant uddannelse og eventuelt kan dokumentere din viden i form af certificeringer.

 • Du har fokus på at skabe resultater, der giver værdi for slutbrugerne.
 • Du arbejder systematisk og selvstændigt og er god til at dokumentere dit arbejde løbende.
 • Du er åben over for nye opgaver og sikrer, at opgaven løses.
 • Du er god til at sparre med kollegaer og bidrager med nye ideer.
 • Du har et indgående kendskab til drift af Microsoft Windows servere, 2012-2019.
 • Du har gerne erfaring med administration af AD og GPO-håndtering.
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med Sharepoint, database-strukturer, Microsoft Exchange og VMware.
 • Du skal kunne begå dig på dansk og engelsk i både skrift og tale.
 • Du er fokuseret og kan håndtere spidsbelastninger.

Supportcenter

Afdelingen består af et Incident Response Team med p.t. 9 medarbejdere og en chefkonsulent. Det er til dette team, vi søger en engageret medarbejder.

Resten af Supportcenteret består af et 24/7 team og en stor Servicedesk med 20 supportere, 3 elever, samt en chefkonsulent.
Incident Response Teamet har 2. og 3. level supporten på ca. 25.000 brugere i mange funktioner og på alle organisatoriske niveauer.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med kolleger i 1. level support og infrastruktur, samt andre kolleger i Regional IT.

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?

Region Syddanmark er med sine mere end 25.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser. Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet, administrative enheder samt regional udvikling.

Regional IT er den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, og tæller i alt ca. 310 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene.

Vi tilbyder et varierende og udfordrende job inden for en sektor, hvor den nyeste teknologi tages i brug til gavn for borgerne og patienterne.

Vi bestræber os på at være en organisation, hvor der er rum til det hele menneske. Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere. Vi har i den forbindelse mulighed for hjemmearbejde når opgaverne tillader det.

Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling, at vores medarbejdere trives og har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver.

Regional IT er fordelt på to lokationer i henholdsvis Kolding og Vejle.

Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger kan du kontakte Funktionschef Anne Wieland Tornøe, tlf. 24801830.

Ansættelse vil ske i henhold til overenskomst med Danske Regioner og relevant organisation. Vi tilbyder løn og pensionsordning, som matcher dine kvalifikationer og erfaring.

Det er en fuldtidsstilling på 37 timer.

Stillingen ønskes besat den 1. august eller hurtigst muligt herefter.

Din ansøgning skal være modtaget senest den 12. juni. Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag den 17. juni. Inden samtalerunden vil vi evt. anvende tests.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Gem job

Region Syddanmark
Publiceret: 17. maj 2022

Arbejdssted

Location Vejle