Pro­jekt­le­der til im­ple­men­te­ring af ESDH-projekt i Grønland


Vil du på eventyr, eller bor du i Grønland og kunne tænke dig et særdeles spændende arbejde, så læs og søg.

Om jobbet

Grønlands fællesoffentlige IT har netop udbudt en opgave på projektledelse af implementering af et ESDH-system i de grønlandske kommuner. Opgaven indebærer bl.a.  leverandørstyring, kortlægning af processer og arbejdsgange og sikring af implementering af disse i kommunerne.

Interessenter og brugere vil være fordelt i hele Grønland.

Magenta har i forvejen tre kolleger i Nuuk. De arbejder med it-projektledelse og udviklingsopgaver, og vi har løbende brug for flere dygtige kolleger til vores kontor beliggende centralt i Nuuk på Imaneq 32.

Om dig

Du er sikkert en erfaren projektleder, der både kan begejstre og have det rolige overblik, internt såvel som hos kunderne.

Du kender grundprincipperne i Prince2, og du er muligvis også certificeret. Du kan sikkert også arbejde agilt efter SCRUM-metoden, og du kan holde overblikket over flere samtidige projekter.

Du har styr på værktøjskassen, så projektetablering og -organisering, -styring, -opfølgning og rapportering falder dig naturligt. Endvidere forstår du at motivere og lede projektteams samt udføre leverandørstyring.

Du formår både at udvikle forretningsmæssige relationer til kunden og at formidle teknisk information til forskellige målgrupper.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med implementering og udrulning af ESDH-systemer.

Om arbejdspladsen

Jobbet er placeret på vores kontor og hos vores kunde, Inussuk IT, Grønlands Fællesoffentlige IT. Desuden vil du komme rundt omkring i de grønlandske byer, hvor der vil være behov for støtte og projektstyring.

Du vil indgå i et team med 2-4 andre projektledere baseret i Nuuk. Og du vil have endnu flere kolleger, der er baseret i København og Aarhus.

Der er ikke bolig tilknyttet jobbet, men der er mulighed for at forhandle en job-bolig-ordning med Magenta.

Om os

Magenta er et utraditionelt og idealistisk IT-firma i rivende udvikling. Vi leverer open source-produkter og integrationer, primært til den offentlige sektor i Grønland og i Danmark.

Magenta Grønland består af tre medarbejdere i dag, og du vil desuden få 40-45 kolleger i Aarhus og København. Du kan læse mere om vores arbejdsmiljø og værdier ved at trykke her.

Send et CV og en motiveret ansøgning. Vi vil meget gerne ansætte dig, så du kan begynde så hurtigt som muligt. Vi holder samtaler løbende, så du skal ikke vente for længe med at sende os en ansøgning.

Har du brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte vores grønlands-chef, Bent Handberg på +299 55 66 75 eller direktør Morten Kjærsgaard på +45 26 83 34 71.

Ellers er det bare at få sendt din ansøgning med CV til: mortenk@magenta.dk.

Mere om Magenta

Magenta har arbejdet med open source-teknologier siden 1999.

Vi udvikler løsninger inden for web, grunddata, ESDH, design og integration mellem fagsystemer til primært større offentlige institutioner. I dag er Magenta blandt de største danske kommercielle open source-leverandører.

I efteråret 2017 etablerede Magenta virksomhed i Grønland. Målet er at udbrede gode open source-løsninger og kvalificeret projektledelse til Selvstyret og til de grønlandske kommuner og virksomheder.

Gem job