M365-ad­mi­ni­stra­tor til IT


Har du en bred teknisk viden om M365? Kan du formidle tekniske budskaber til kolleger og kunder? Og vil du have muligheden for at sætte præg på vores implementering af M365-suiten? Så er det dig, vi søger til vores IT-organisation, hvor vi vil gøre M365-platformen til en strategisk platform for medarbejdere og udviklere i ATP.

Kan du sikre en effektiv brug af M365?

I stillingen som M365-administrator er du med til at bygge og modne ATP’s brug af M365. Vi leder efter dig, der i samarbejde med resten af teamet kan sikre solide og driftssikre løsninger, der leveres i overensstemmelse med det aftalte.

Du er i stand til at begå dig på tværs af organisatoriske niveauer både i forretningen og internt i IT, når du rådgiver om beslutninger og sparrer vedr. teknologi. I jobbet bliver det bl.a. dig, der:

  • følger med i løbende releases på M365-services, tager stilling til funktion/evt. aktivering/deaktivering samt sikrer orientering/kommunikation til relevante stakeholders
  • vedligeholder og styrer M365-service på administrativt niveau (konfigurering af service)
  • følger op på compliance og security til de enkelte M365-services
  • udarbejder og styrer processer samt forankring for drift og vedligeholdelse af M365-services.

Har du styr på teknikken?

Du har en videregående uddannelse inden for IT-området og relevant erfaring fra et job i en organisation, der størrelsesmæssigt minder om ATP. Det er en fordel, hvis du har en certificering inden for området. Men det vigtigste er, at du har solide kompetencer, når det drejer sig om M365-teknik og anvendelse.

Vi er på udkig efter dig, der har styr på teknikken og brugen af Microsoft 365 Admin Center samt M365-service såsom: Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive, Teams, Forms, Yammer og Planner. Desuden forventer vi, at du kan formidle tekniske budskaber til både IT-kolleger og kunder.

Du har flair for interessentpleje, og så er du en god kollega, der bidrager med din faglighed og drives af, at vi lykkes sammen.

Vil du være en del af finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads?

Vi ser frem til at få dig med på holdet og til at byde dig velkommen på en arbejdsplads, der de seneste tre år har vundet titlen som finanssektorens mest attraktive IT-arbejdsplads i Version2’s IT Company Rank.

Som M365-administrator bliver du en del af sektionen Cloud & Technology, der bl.a. består af 20 teknologiarkitekter og specialister, som dækker ATP’s infrastruktur (netværk, server, mainframe osv.). Det er os, der er omdrejningspunktet i driften af ATP’s infrastruktur, hvilket bl.a. indebærer opgaver vendt mod vores sourcing-leverandører.

Vi lover dig, at du ikke kommer til at kede dig, når du får stafetten og arbejder selvstændigt for at sikre, at nye løsninger bliver fordelt optimalt i vores IT-landskab.

ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet. Vi udbetaler årligt cirka 300 mia. kr. og er dermed Danmarks største udbetalingshus af velfærds- og sikringsordninger. To ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark, administreres af ATP.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Sarmed Kassem Al-Daraji på tlf. 4820 4412 eller mail ska@atp.dk.

Gem job