Frisk RPA-udvikler til NIRAS Global IT i Allerød


Brænder du for automatisering af processer og forretningsudvikling igennem RPA og digitale værktøjer? Er du åben og nysgerrig og ikke bleg for at byde ind med din viden, for at skabe nye og spændende løsninger? Så har du nu mulighed for at blive del af en spændende digitaliseringsrejse.

NIRAS er en international rådgivningsvirksomhed, der arbejder med alt fra procesanlæg og byggeri over energi, miljø og infrastruktur til udviklingsbistand og byplanlægning.

NIRAS spænder bredt – fagligt og geografisk – med 2600 ansatte på 42 kontorer i 21 lande. Selskabet har hovedkvarter i Allerød nord for København.

NIRAS har, som en del af vores digitaliseringsstrategi, implementeret RPA i efteråret 2020. Vores fokus er at automatisere manuelle og tidskrævende opgaver for vores kvalificerede medarbejdere og dermed frigøre tid til at fokusere på mere værdiskabende aktiviteter mod vores interne og eksterne kunder. Vi oplever stor udvikling, så derfor har vi brug for yderligere en udvikler til teamet.

Om jobbet

Din rolle i udviklingen af RPA i NIRAS bliver, sammen med de øvrige i teamet, at:

  • Designe og udvikle robotter i samarbejde med forretningen og vores RPA-forretningsanalytiker
  • Monitorere og vedligeholde nuværende automatiseringer
  • Deltage i løbende sparring og udvikling af nye processer.

I jobbet vil du blandt andet arbejde med udvikling og kodning af robotter i UiPath. Herudover vil du stifte bekendtskab med teknologier som SQL, REST, C#, VB og HTML. Det er ikke et krav at du har forudgående kendskab til hverken UiPath eller kode, men en vis teknisk nysgerrighed er en nødvendighed.

Om dig

Som person er du relationsskabende, analytisk og motiveres af hele tiden at finde bedre og smartere løsninger. Du besidder en stærk digital interesse og motiveres af at forvandle komplekse forretningsgange til lettere løsninger, der skaber værdi for forretningen. Du tager et medansvar for NIRAS’ RPA-projekt og sparrer med resten af teamet.

For at have succes i rollen, er det essentielt, at du har interesse for forretningens behov og for at skabe tekniske løsninger, der understøtter og optimerer processerne og bidrager positivt til værdiskabelsen i NIRAS.

Hvis du ikke har direkte kendskab til RPA, men erfaring fra softwareudvikling i øvrigt, vil der være rig mulighed for oplæring, sparring og opkvalificering via UiPaths kurser og træningsforløb, som du vil få tid til i forbindelse med din ansættelse. Er du nyuddannet, vil du kunne bringe din teoretiske viden i spil, mens du på rekordtid får masser af praktisk erfaring med robotter.

Vi tilbyder dig

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores RPA Developer Lead samt vores kollegaer i IT-udviklingsafdeling, der alle sidder på vores hovedkontor i Allerød, og udgør knap halvdelen af de 40 medarbejdere i Global IT. Derudover får du en stor berøringsflade samt løbende dialog med medarbejdere på tværs af forretningen.

Udover at have et højt fagligt niveau, er der en positiv og åben omgangstone i afdelingen. Vi har det sjovt, griner meget og er opmærksomme på hinanden. Vi vægter work-life balance højt og har gode muligheder for at tilrettelægge vores arbejde (inkl. hjemmearbejde), så alle ender når sammen, også i det private.

Vores værdier – vi lytter, vi lærer, vi leverer – er udgangspunktet for, hvordan vi tænker og arbejder, og afgørende for at vi skaber høj kvalitet på tværs af discipliner. Hos NIRAS sætter vi mennesket og, ikke mindst, miljø og klima forrest. Vi indarbejder FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling i vores projekter og tilstræber at levere rådgivning og skabe løsninger, som også gavner næste generation.

Du kan læse mere her www.niras.dk.

Ring og lad os tale om mulighederne

Hvis ovenstående lyder spændende, ser vi frem til at modtage din ansøgning senest 13. juni. Vi vurderer og behandler indkomne ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. Samtaler forventes gennemført løbende og tiltrædelse efter nærmere aftale.
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Team Lead Carsten Fremming Hansen, på telefon 2171 2335 eller på mail cfh@niras.dk.

Se også vores andre ledige stillinger på it-jobbank her.

Gem job

NIRAS
Publiceret: 19. maj 2022

Arbejdssted

Location Allerød