Teamleder til Co­re­ser­vi­ces, Koncern IT, Region Sjælland


Vi søger en teamleder, der kan være med til at udvikle og optimere sundheds-it til Region Sjællands sygehuse? Er du en erfaren og dygtig personaleleder med flair for it? Så er dette en spændende mulighed for dig, som både kan og vil gøre en forskel.

Bliv en del af Koncern IT’s driftsenhed og få en unik chance for at deltage i udviklingen af regionens store tværgående systemer. Vi tilbyder en attraktiv og udviklende stilling, hvor du kan være med til at sætte retning og levere løsninger, som virkelig kan gøre en forskel for både regionens borgere og klinikere. Vi kan samtidig tilbyde en stilling, hvor der er rig mulighed for stor personlig og faglig udvikling.

Du vil få en nøgleposition indenfor sundheds-it

”Hvis du også er motiveret for at gøre en forskel for andre gennem it-løsninger, så ser du det rette sted hen. Det er altid udgangspunktet for os at være serviceorienterede og effektive sparringspartnere indenfor it. Udover det har vi også et stærkt sammenhold. Der er mulighed for at arbejde hjemmefra til tider, og så er det udviklende, særligt når du er leder for 15 knivskarpe specialister samt 420 medarbejdere, der alle arbejder for samme formål” Funktionschef, Kenneth Volmer Mogensen.

Du kommer til at spille en aktiv rolle i et team på 15 specialister, der er fagligt og socialt velfungerende. Vi sætter pris på et konstruktivt samarbejde og den gode stemning på tværs af afdelinger. Du refererer til enhedens funktionschef og vil blive én af funktionens 2 teamledere med den direkte personaleledelse for et team med tekniske specialister, der dækker regionens klient management via SCCM og INTUNES, telefoni, Citrix, Microsoft infrastruktur herunder Active Directory, udvikling af regionens IDM system og overvågningsplatform.

Vær med til sikre Region Sjællands fremtidige it-behov

Dine primære arbejdsopgaver vil være koncentreret om:

 • Personaleledelse med afholdelse af MUS og andre relevante samtaler
 • Udvikling af teamet til at håndtere løsninger til forretningens fremtidige behov
 • Et konstant overblik over afdelingens opgaver og kompetencer
 • Ressourcestyring og andre administrative opgaver
 • At medvirke til at udvikle samarbejdet på tværs i organisationen
 • At drive teamet fremad og sikre, at opgaverne bliver prioriteret og løst
 • Understøtte drift af regionens systemer
 • Deltagelse i relevante fora f.eks. styregrupper og leverandørsamarbejde.

Profil med IT-baggrund og erfaring med personaleledelse

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og baggrund indenfor IT samt erfaring fra en lignende funktion. Vi vægter vægt på, at du:

 • Har dokumenteret erfaring med personaleledelse, gerne af større teams og trives med managementopgaver, f.eks. rekruttering og kompetenceudvikling
 • Har erfaring med ledelse af specialister, der varetager vidt forskellige opgaver og har god forståelse for og kendskab til it samt it drift
 • Kan agere som facilitator i diverse sammenhænge og kommunikerer konstruktivt, proaktivt og sagligt i alle lag og sammenhænge
 • Har gode formuleringsevner mundtligt såvel som skriftligt, på både dansk og engelsk, da vi har internationale samarbejdspartnere
 • Er selvledende og kan drive processer samt igangsætte opgaver og forandringer
 • Har kendskab til eller er certificeret i ITIL og gerne Prince2
 • Trives med at navigere i en politisk styret organisation.

Kan du inspirere og motivere dit team?

Som person er du resultatorienteret og har et højt drive, og du trives med at arbejde for at nå afdelingens samlede mål. Du er den, der motiverer dine medarbejdere til at nå deres personlige mål og i særdeleshed hjælper dem med at skabe gode løsninger. Din udadvendthed gør, at du går forrest og kan inspirere og støtte teamet.

Du har en god tilgang til og respekt for andre mennesker og har succes med at samarbejde via din åbne og ærlige kommunikation. Du er dedikeret, engageret og ambitiøs omkring leverancen af de daglige driftsopgaver, og du kan udøve ledelse af dine medarbejdere, som sikrer, at afdelingens opgaver løses med rette faglighed og kvalitet. Din naturlige autoritet og imødekommenhed gør dig til en stærk lederfigur i organisationen, hvor medarbejderne ser dig som en respekteret og tilgængelig leder.

Vi går op i et godt arbejdsmiljø og at ”spille hinanden gode”

Hos Koncern IT har vi blik for at skabe et godt arbejdsmiljø med fokus på tillid, trivsel, engagement og udvikling. Vi sikrer løbende kompetenceudvikling af vores medarbejdere, og vi er løbende opmærksomme på at sikre, at de rette kompetencer bliver tilført i forhold til afdelingens mål, og at afdelingen udvikler sig i takt med de eksterne krav.

Interesseret?

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning inkl. CV via vores jobportal, som du finder ved at klikke på ”Søg jobbet her". Samtaler vil foregå løbende, så søg gerne allerede i dag. Ansøgningsfristen er den 22. juni 2022.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 420 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted, tæt på Ringsted station og motorvejen. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere.

Du kan læse mere om Koncern IT på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Kontaktperson(er):

Navn: Kenneth Volmer Mogensen
Stilling: Funktionschef
Email: kvm@regionsjaelland.dk
Telefon: 20 68 95 93

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 19. maj 2022

Arbejdssted

Location Ringsted