Team Manager, Nuuday Mobile Partners


Drømmer du om at lede og motivere verdens bedste medarbejdere? Synes du, at det kunne være spændende at skabe digitale forretningsmuligheder for vores mobilpartnere, og samtidig være med til at bygge en helt ny platform i rollen som teknisk leder? Så læs mere her…

Hvem er vi hos Nuuday Mobile Partners

I Nuuday Mobile Partners udvikler vi kommercielle løsninger på Danmarks bedste mobilnetværk. Vi leverer komplette løsninger til at kunne drive et teleselskab på TDC NETs mobil- og datanetværk.

Teamet, som du vil være Team Manager for, Product and IT Development, har ansvaret for udvikling, vedligeholdelse og drift af en platform, der understøtter vores partneres forretning fra A-Z. Vi har alle de nødvendige kompetencer for at understøtte vores partneres forretning, herunder backend- og frontend-udvikling samt UX og UI. Derudover vil du få hjælp til den daglige prioritering, fra en super dygtig Product Owner.

Da vores nuværende platform er baseret på legacy teknologier, arbejder vi parallelt på at bygge en ny platform, baseret på en DevOps-tankegang, med nogle af de nyeste teknologier såsom .Net 6, Kubernetes, Microservices, Github Actions og Azure. Det bliver en af dine primære opgaver at sikre, at vi lykkedes med denne digitale transformation, hvor vi forventer at du både kan sætte retning for teamet og selv få fingre i koden.

Vi kan tilbyde dig

Hos Nuuday har du muligheden for en karriere i en stor virksomhed, hvor ansvar, performance og socialt samvær vægtes højt. Vi tilbyder en spændende rolle i et udviklende miljø, hvor du har rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Vi har et meget fleksibelt og uformelt arbejdsmiljø, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du vil derfor få god mulighed for indflydelse og for at sætte dit eget præg i tæt samarbejde med dine kolleger og medarbejdere.

Hvad bliver dine primære arbejdsopgaver/ansvarsområder?

 • Personaleledelse af 12 medarbejdere, fordelt på 2 teams
 • Sparre med teamet om at sætte den rigtige retning for vores nye platform Saga
 • Sikre at vores nuværende platform kan driftes og fortsat give høj værdi for vores partnere
 • Sikre fremdrift og god kommunikation om vores roadmap, mål og succeser

Hvem er du?

 • Du har 2-3 års ledelseserfaring.
 • Du sætter medarbejdertrivsel, god kultur, involvering og engagement højt på agendaen.
 • Du bringer positiv energi og godt humør ind i din ledelsesstil.
 • Du skal kunne sætte din erfaring med at arbejde med nye teknologier eller arkitektur i spil, for at sparre med teamet om retningen for at bygge en ny platform.
 • Du er agilt tænkende og kan understøtte de to teams, der kører med henholdsvis Scrum og KanBan.
 • Det er et stort plus, hvis du har erfaring med at flytte fra en platform til en anden, eller bygge nyt system fra bunden.
 • Du er god til stakeholder management og samarbejde på tværs af hele organisationen.

Læs mere om Nuuday Mobile Partners her.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Lars Vieland Grasberger på 3040 1020 eller lgr@nuuday.dk.

Bemærk, vi inviterer løbende kandidater til samtale og stillingen kan derfor blive lukket før ansøgningsfristens udløb. Ideelt kan stillingen tiltrædes per 1/8, men gerne før.

Ansøgningsfrist: 13. juni 2022.

Kontaktperson: Head of IT and Partner Operations Lars Vieland Grasberger, mail: lgr@nuuday.dk, mobil 3040 1020.

Arbejdssted: Sletvej, Aarhus.

Gem job

Nuuday
Publiceret: 19. maj 2022

Arbejdssted

Location Aarhus