Udvikler med erfaring til agilt ud­vik­lings­team


Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Har du styr på softwareudvikling og elsker IT? Så har vi en spændende stilling til dig i vores team i IT Udviklings afdelingen som Softwareudvikler.

 I IT Udvikling arbejder vi med mange forskellige teknologier, sprog og har flere forskellige ways of working i de forskellige teams. Dette giver os mulighed for at innovere og dele viden på tværs, og afprøve nye spændende ting, som kan forbedre vores dagligdag og vores produkter. Derudover har vi i Danske Spil mange sociale tiltag, som sikrer et godt fællesskab og forbindelser på tværs af huset bl.a. fredagsbar, fodboldturnering, 3 hold i CS:GO ESportligaen m.m.” – David Wolffberg, DevOps-udvikler.

Velkommen til IT Udvikling i Danske Spil

Udviklingsafdelingen (ITU) er en del af Danske Spil’s 150 mand store IT-afdeling. Danske Spil’s produkter er baseret på en stærk IT-afdeling. I ITU arbejder vi i agile teams med bl.a. udvikling af integrationer med vores mange spilleverandører. Vores miljø er uformelt med stor åbenhed og masser af hjælpsomhed.

Integrationerne vi bygger, bygges på et set-up med agile pipelines med automatik som omdrejningspunkt. Vi indbygger kvalitet og fleksibilitet, som er med til at holde os foran vores konkurrenter. Vi arbejder i et moderne udviklings-set up, hvor vi bygger til cloud.

Samarbejde er en kerneværdi i Danske Spil. Vi lægger derfor vægt på, at du er en god holdspiller og trives med at levere som team.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Har erfaring med backend Java udvikling
 • Altid er nysgerrig efter at tilegne dig ny viden inden for IT og du kommer med erfaring og masser af positiv energi og lyst til at lære nyt
 • Deler ud af din viden til dit team og resten af IT. Vidensdeling og sparring gør vores hold stærkere
 • Giver og tager imod konstruktiv feedback til og fra dine dygtige kollegaer med åbent mindset

Kendskab til nogle af følgende teknologier er en fordel, men ikke et must, da vi hjælper dig med at lære det der er brug for:

 • Spring Boot
 • Docker
 • AWS

Yderligere teknologier er bl.a.

 • Intellij, JUnit, Gradle, Bitbucket, DataDog, drone.io og Terraform

Vi tilbyder en stilling, hvor:

 • Vi giver plads og tid til at lære det du mangler
 • Vi udviser masser af tillid og plads til, at du løser opgaverne, som du finder bedst indenfor vores rammer
 • Du bliver tilbudt relevante kurser og certificeringer
 • Du får tilknyttet mentor / kontaktperson, så dine spørgsmål altid får et hurtigt svar og du kommer godt i gang i dit nye job
 • Du kommer til at arbejde i et udviklingsteam med stor viden og masser af lyst til at sparre, og give og modtage feedback
 • Du er med til at designe og udvikle løsninger med masser af kvalitet baseret på moderne teknologier
 • Teamet arbejder efter agile metoder og arbejder i et miljø med høj faglighed. I teamet er der både Softwareudviklere, Product Owner og en DevOps
 • Du bliver en vigtig del af et ansvarligt og stabilt firma med et stærkt brand.
 • Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads med plads til hjemmearbejde

Dine arbejdsopgaver bliver centreret omkring:

 • Udvikling af software integrationer baseret på udvikling i Java, AWS og Spring Boot
 • Udvikling af automatiske tests i et setup med agile pipelines
 • Deltage i softwaredesign af integrations løsninger
 • Være med til løbende at forbedre vores integrations-setup samt måden vi arbejder på

Har dette vagt din interesse og er du nysgerrig på at høre mere, så vil vi rigtig gerne mødes med dig over en kop kaffe og fortælle om stillingen. Skriv eller ring til Teamlederne Rikke eller Torben, så giver vi en kop kaffe.

Vil du være med til at underholde danskerne?

Har dette vagt din interesse og er du nysgerrig på at høre mere, så vil vi rigtig gerne mødes med dig over en kop kaffe og fortælle om stillingen. Skriv eller ring til Teamlederne Rikke eller Torben, så giver vi en kop kaffe.

Du kan også starte ansøgningsprocessen ved at klikke på ”Søg jobbet her”. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at få sendt din ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Rikke Overgaard på rove@danskespil.dk / 51197597 eller Teamleder Torben Pedersen på tp@danskespil.dk / 284072233. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner, Mette Holm på meho@danskespil.dk.

Ansøgningsfrist: 12. juni 2022.

Til glæde og gavn for hele Danmark

Du kender sikkert vores firmanavn og vores produkter, men ved du også, at Danske Spil er til glæde og til gavn for hele Danmark? Danske Spil er markedsledende i Danmark på både lotterier, sportsspil og casino. Danske Spil er ejet af den danske stat (80%) samt DGI og DIF. Vi bidrager hvert år til gode økonomiske rammer i dansk idræts- kultur- og foreningsliv. Hver en krone, vi har i overskud, går tilbage til det danske samfund. Enten i form af udlodningsmidlerne eller direkte i statskassen.

Danske Spils særlige historie, rammevilkår og konkurrence- og markedsposition stiller store og særlige krav til, at vi altid er ansvarlige, sætter markedsstandarder og er konkurrencedygtige. Samtidig skal Danske Spil være på forkant med trends og udviklingen i markedet samt kundernes ønsker og behov.

Hver uge har vi mere end 1,1 million danskere, som spiller hos os enten online eller via en af vores 3.800 forhandlere. I 2021 leverede vi 2,8 milliarder kroner tilbage til samfundet. Men vi er ikke kun sat i verden for at sikre penge til samfundet. For i Danske Spil er vi 480 medarbejdere, der arbejder med et stærkt etisk kompas arbejder for at begrænse ludomani, hvidvask og matchfixing, så spil kan være ansvarlig underholdning.

Gem job