Udvikler til Lead på au­to­ma­tisk test setup i CI / CD


Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for samfundet og dig selv? Brænder du for softwareudvikling, elsker IT og har lyst til også at gå i front på vores CI / CD setup med fokus på automatik? Så har vi en spændende stilling til dig i vores team i IT Udviklingsafdelingen som Senior Softwareudvikler.

”I IT Udvikling arbejder vi med mange forskellige teknologier, sprog og har flere forskellige ways of working i de forskellige teams. Dette giver os mulighed for at innovere og dele viden på tværs, samt afprøve nye spændende ting, som kan forbedre vores dagligdag og vores produkter. Derudover har vi i Danske Spil mange sociale tiltag, som sikrer et godt fællesskab og forbindelser på tværs af huset bl.a. fredagsbar, fodboldturnering, 3 hold i CS:GO ESportligaen m.m.” – David Wolffberg, DevOps-udvikler.

Velkommen til IT Udvikling i Danske Spil

Udviklingsafdelingen (ITU) er en del af Danske Spil’s 150 mand store IT-afdeling. Danske Spil’s produkter er alle båret frem af en stærk IT-afdeling. I ITU arbejder vi i agile teams med bl.a. udvikling af integrationer med vores mange spilleverandører. Vores miljø er uformelt med stor åbenhed og masser af hjælpsomhed.

De integrationsløsninger, internationale lotteri kontrolcentre og andre backend løsninger vi bygger, bygges på et set-up med agile pipelines med automatik som omdrejningspunkt. Vi indbygger kvalitet og fleksibilitet, som er med til at holde os foran vores konkurrenter. Vi arbejder i et moderne udviklings-set up, hvor vi bygger til cloud.

Samarbejde er en kerneværdi i IT udvikling. Vi lægger derfor vægt på, at du er en holdspiller og trives med at levere som team. Vi arbejder løbende på at forbedre vores udviklings-set up, og til at gøre det endnu bedre, mangler vi en erfaren Software udvikler, der vil og kan tage lead på bl.a. vores automatiske test setup i forbindelse med vores CI/CD pipelines. Her vil du løbende være med til at løfte kvaliteten af vores integrationsløsninger og måden vi arbejder på. Vi arbejder efter agile metoder, i et uformelt miljø, med stor åbenhed og hjælpsomhed.

Det forventes at du

 • Har erfaring med udvikling i Java og automation i CI / CD setup.
 • Har kendskab til BDD, ATDD og TDD
 • Er nysgerrig efter at tilegne dig ny viden inden for IT
 • Kommer med masser af positiv energi og lyst til at lære nyt og evt. lære fra dig
 • Har gode kommunikative egenskaber, og har evner til via samarbejde og dialog at få kollegaer, og stakeholders til at tænke i automatiske test
 • Altid har en holdning til dit fag og den retning, du sætter for området

Kendskab til nogle af følgende teknologier eller lignende er en fordel, men ikke et must

 • Spring Boot.
 • AWS
 • Terraform
 • Cucumber eller lignende
 • Postman
 • Docker

Vi tilbyder en stilling, hvor

 • Du kommer til at arbejde med ny og spændende teknologi
 • Du arbejder i team med kompetente kollegaer
 • Kulturen er båret af hjælpsomhed
 • Du har frihed til løbende at forbedre vores setup
 • Du bliver en del af et agilt team med PO, udviklere, tester og DevOps
 • Vi tilbyder en fleksibel arbejdsplads med plads til hjemmearbejde

Dine arbejdsopgaver bliver centreret omkring:

 • Videreudvikling af vores CI / CD setup med fokus på automatisk test
 • Udvikling af backend software integrationer
 • Deltage i softwaredesign af vores integrationsløsninger

Vil du være med til at underholde danskerne?

Har dette vagt din interesse og er du nysgerrig på at høre mere, så vil vi rigtig gerne mødes med dig over en kop kaffe og fortælle om stillingen. Skriv eller ring til Teamlederne Rikke eller Torben, så giver vi en kop kaffe.

Du kan også starte ansøgningsprocessen ved at klikke på ”Søg jobbet her”. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at få sendt din ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Rikke Overgaard på rove@danskespil.dk / 51197597 eller Teamleder Torben Pedersen på tp@danskespil.dk / 284072233. Hvis du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner, Mette Holm på meho@danskespil.dk.

Ansøgningsfrist: 12-06-2022.

Til glæde og gavn for hele Danmark

Du kender sikkert vores firmanavn og vores produkter, men ved du også, at Danske Spil er til glæde og til gavn for hele Danmark? Danske Spil er markedsledende i Danmark på både lotterier, sportsspil og casino. Danske Spil er ejet af den danske stat (80%) samt DGI og DIF. Vi bidrager hvert år til gode økonomiske rammer i dansk idræts- kultur- og foreningsliv. Hver en krone, vi har i overskud, går tilbage til det danske samfund. Enten i form af udlodningsmidlerne eller direkte i statskassen.

Danske Spils særlige historie, rammevilkår og konkurrence- og markedsposition stiller store og særlige krav til, at vi altid er ansvarlige, sætter markedsstandarder og er konkurrencedygtige. Samtidig skal Danske Spil være på forkant med trends og udviklingen i markedet samt kundernes ønsker og behov.

Hver uge har vi mere end 1,1 million danskere, som spiller hos os enten online eller via en af vores 3.800 forhandlere. I 2021 leverede vi 2,8 milliarder kroner tilbage til samfundet. Men vi er ikke kun sat i verden for at sikre penge til samfundet. For i Danske Spil er vi 480 medarbejdere, der arbejder med et stærkt etisk kompas arbejder for at begrænse ludomani, hvidvask og matchfixing, så spil kan være ansvarlig underholdning.

Gem job