Stu­den­ter­me­d­ar­bej­der til IT i ATP Ejendomme


Tænker du digitalt? Og kan du formidle emner om digitalisering på skrift og video eller i en undervisningssituation? Så er det dig, vi søger. Som studentermedhjælper i IT skal du være med til at opbygge en undervisningsportal til kolleger i alle dele af organisationen. Det betyder, at du skal udarbejde skriftlige vejledninger, videoguides og fungere som underviser for kolleger. Derudover understøtte kendskab til detaljer ved de digitale løsninger vi arbejder i, når nye kolleger starter samt yde ad hoc-support. Du vil opleve en stejl læringskurve, hvor du får lov til konstant at blive udfordret og tilegne dig ny viden indenfor dit felt. Vi sørger for løbende at give dig den nødvendige uddannelse og sidemandsoplæring.

Du vil møde seks kolleger i dit nye team, der alle supplerer hinanden med forskellige fagligheder og kompetencer – lige fra support til udvikling og projektledelse. Som ny kollega bliver du en del af en uformel, humørfyldt hverdag og et team drevet af skaberlyst, ambitioner og videndeling kombineret med et godt socialt miljø.  

Dine opgaver bliver blandt andet at:

  • opbygge og vedligeholde vores undervisningsportal
  • udarbejde vejledninger på skrift og video
  • tilrettelægge og undervise på interne IT-kurser
  • understøtte nye kolleger i vores digitale værktøjer
  • levere ad hoc-brugersupport.

Har du lysten og motivationen til at føje til din kompetenceliste?

Du er i gang med en relevant uddannelse indenfor IT eller digitalisering og er ivrig efter at få lov til at afprøve dine kompetencer i praksis. Du har en stærk digital forståelse og veludviklede formidlingsevner. Du trives med ansvar, er struktureret og konstant nysgerrig på mere og på at udfordre status quo. Det betyder, at du stiller spørgsmål og gerne byder ind, når du får en idé, der kan være med til at gøre tingene bedre og mere effektive. Som person er du udadvendt og ikke bleg for at række ud til kolleger og samarbejdspartnere, når du skal i mål med dine opgaver.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til Microsoft 365-platformen.

Vil du udvikle dit potentiale i en organisation med høje ambitioner og fokus på trivsel? 

Du bliver en del af et hold af mere end 125 kolleger indefor investering, byggeri og service, der drifter og udvikler nogle af de smukkeste ejendomme i Danmark. Som organisation arbejder vi målrettet på hele tiden at udvikle os selv og hinanden, og derfor bruger vi feedback som værktøj til at fremme læring, performance og trivsel på tværs.  

Du vil møde mange andre studentermedhjælpere i organisationens øvrige teams, som har stor glæde af hinanden både fagligt og socialt - blandt andet til arrangementer i ATP Ejendommes ungsdomsklub.

=dig? Så glæder vi os til at høre fra dig

Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så glæder vi os til at høre fra dig senest den 15. juni. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-driftschef Nicolai Ek Thiemann på tlf. 20 14 36 59 eller Office365 arkitekt Thomas Elfing på tlf. 24 75 33 06.

Gem job

ATP Ejendomme A/S
Publiceret: 7. juni 2022

Arbejdssted

Location København