Erfaren frontend-udvikler


Vil du være med til at udfordre og styrke læsernes viden hos Jyllands-Posten, Digital Udvikling? 

Om jobbet   

Vi søger en frontend-udvikler, der følger med i den nyeste udvikling inden for web.  

Som ansat ved Jyllands-Posten vil du blive en vigtig del af et af Danmarks største medier. Jyllands-Posten er en del af Danmarks førende mediehus, JP/Politikens Hus A/S, hvis overordnede formål er at skabe oplyste borgere. I afdelingen Digital Udvikling arbejder vi med løsninger til Jyllands-Posten, Jyllands-Postens Lokalaviser, JP Lokal Finans og Watch Medier, som til sammen serverer omkring 50 millioner sidevisninger.  

Vores hjemmesider benytter hovedsageligt server-side rendering, og du vil spille en hovedrolle i opbygningen af en fleksibel component baseret frontend-platform til at understøtte vores mange sites. 

Som frontend-udvikler bliver du en del af et team, der arbejder i 14 dages sprints. Du vil deltage i alle dele af udviklingsarbejdet fra afklaring og prioritering af opgaver til implementering og release. Du vil blive en del af en innovativ afdeling, der primært bygger sine softwareløsninger på AWS med Docker som den gennemgående teknologi. Vi mestrer Continuous Delivery principperne og automatiserer vores builds og tests. Uanset om du kender disse teknologier eller ej, er det vigtigt, at du har lyst til at lære, og at du hurtigt kan tilegne dig ny viden. 

Vi arbejder i en proces, hvor teamet har stort ansvar for de enkelte løsninger og har mange muligheder for at påvirke de enkelte produkter. Vi lægger vægt på, at vi sammen udvikler os, og er fokuserede på, at vi hele tiden skal lære, og der skal være plads til at eksperimentere og fejle. Din personlige udvikling er vigtig for os, og vi vil gøre vores for, at du hele tiden lærer nyt. 

Hos Digital Udvikling står mennesket i centrum. Vi vægter work-life balance højt, og har gode muligheder for hjemmearbejde. Det vigtige for os er at teamet fungerer godt, og det er vores erfaring at en høj grad af selvbestemmelse på de enkelte teams er en forudsætning for dette. 

Hvem er du? 

Vi forestiller os, at du: 

 • Har 3+ års erfaring
 • Er velstruktureret, har øje for design og søger altid at se tingene fra brugerens synsvinkel. 
 • Er nysgerrig, besidder en passion for udvikling og sætter en ære i, ikke blot at skrive velstruktureret kode, men også at sørge for at kodebasen og applikationerne performer optimalt.
 • Trives med at arbejde i et team og udtrykker dine holdninger, på en konstruktiv og inkluderende måde. 
 • Føler dig hjemme i JavaScript, CSS og HTML og har erfaring med Typescript og Sass.
 • Har en stor interesse for browser rendering og client-side performance-optimering og generelt har en bred erfaring med alt det, der forgår i browseren.
 • Kender til testing (unit/component/e2e). Vi bruger i øjeblikket Jasmine og Cypress.
 • Kender til CI/CD. Vi bruger i øjeblikket TeamCity og Github Actions.
 • Har styr på versionsstyring. Vi er glade for GitHub.
 • Har erfaring med agil udvikling. Vi gør en stor ære ud af ikke at have mere proces end nødvendigt.
 • Det er vigtigt, at du har lyst til at lære fra dig og indtræde i en mentorrolle efter behov. Vi arbejder målrettet med at tage imod nyuddannede eller praktikanter.  

Om JP Digital Udvikling 

Jyllands-Postens nye afdeling ligger ved Filmbyen i Aarhus. I hele huset er vi ca. 400 medarbejdere, og du vil komme til at arbejde i JP Digitale Medier sammen med godt 40 kolleger. Du vil derfor komme til at arbejde med både softwareudviklere, designere og produktudviklere.    

Vi tilbyder  

 • Fokus på personlig og faglig udvikling.
 • Et godt arbejdsmiljø med gode kollegaer.
 • Sociale arrangementer.
 • Mulighed for hjemmearbejdsdage.
 • Virkelig god kantine og god kaffe - når maskinen virker  

Kontakt   

Stillingen er på fuld tid, og løn forhandles efter kvalifikationer. Det daglige arbejde foregår i Jyllands-Postens domicil på Mediebyen 3, 8000 Aarhus C.   

Spørgsmål til stillingen kan rettes til frontend-udvikler Louise Strøh på louise.stroeh@jp.dk eller tlf. 23 82 30 08.  

Ansøgningsfrist: 12. juni 2022.

JP/Politikens Hus - Vi skaber oplyste borgere

JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder med aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vores formål er at formidle oplysning, nyheder, debat og litteratur til borgerne. Koncernens udgivelser tæller blandt andet Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken samt nogle af Danmarks toneangivende erhvervsudgivelser; vi ejer 49,9 pct. af Dagbladet Børsen og står bag Finans, Ritzau Finans samt Watch Medier, som udgiver digitale medier i Danmark, Tyskland og Norge. Med Politikens Forlag udgiver vi en række af Danmarks, Sveriges og Norges mest læste forfattere. Og i regi af Jyllands-Posten udgiver vi 12 lokalaviser i Østjylland. Vi ejer også Saxo, Danmarks førende online boghandel og en af danskernes foretrukne bogstreamingtjenester. JP/Politikens Hus har 2.300 medarbejdere og havde i 2021 en omsætning på mere end 3 mia. kr.

Gem job

Jyllands-Posten
Publiceret: 20. maj 2022

Arbejdssted

Location Aarhus