Angular-udvikler

Motiveres du af front-end-udvikling i Angular? Vil du være en del af et hurtigløbende squad med god sparring og spændende opgaver? Hvis ja, så er du måske lige den kollega, vi har brug for.

Vi har gjort det let at søge dette job, så du kan nøjes med at sende dit CV.

Jobbet

Som vores nye kollega vil du få mulighed for at anvende dine færdigheder til at udvikle front-end i nyeste versioner af Angular og TypeScript. Udvikling på back-end (i Java) er ikke et krav, men selvfølgelig en mulighed, hvis dette har din interesse. Lige meget hvor du bidrager, vil det altid være med fokus på forretningsforståelse, og på at omsætte kundernes behov til konkret kode.

Du vil komme til at arbejde på Jyske Banks mobilbank til iOS og Android, som udvikles i samarbejde med Bankdata. Det er en stor løsning bygget på en moderne platform, som anvender de seneste teknologier. Vi har baseret mobilbanken på designsystemet Kirby: https://kirby.design/.

I hverdagen som Angular-udvikler vil du typisk have fingrene i værktøjer som Slack, Github og VS Code på en MacBook Pro. Banken stiller dog også en kraftig bærbar PC fra Lenovo med Windows 10 til rådighed, da dette er den generelle løsning for alle IT-udviklere i koncernen.

Squadet

I Jyske Bank koncernen er vi gået all-in på de agile principper og har organiseret os efter modellen bedst kendt fra Spotify.

Du vil blive en del af squad Digitalt Boligkøb, der primært bidrager med boligfunktionalitet i mobilbanken. Vi arbejder Scrum-baseret med daglige morgenmøder, fælles refinement, planlægning, demo’er osv.

Squadet består - udover dig - af en Scrum Master, en Product Owner, 2 forretningsudviklere og 3 Angular-udviklere og en UX’er. Arbejdsmiljøet er uhøjtideligt, selvom vi er en bank. Det er præget af et godt sammenhold, højt til loftet, godt humør og masser af sparring, og vi arbejder kontinuerligt på at forbedre os - både individuelt og som squad.

Din profil

Ideelt har du noget praktisk erfaring med Angular og TypeScript. Hvis du er nyuddannet, kan det være fra et studiejob eller private projekter. Det vigtigste er dog, at du arbejder entusiastisk, motiveret, er konstruktivt tænkende og kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger. Du skal trives med at være en del af et squad, og du har interesse for udviklingshåndværket.

Vi forestiller os, at du har kendskab - eller vilje - til at arbejde med nogle af nedenstående felter:

  • Angular og TypeScript.
  • NgRx, Redux eller lignende state management.
  • Automatisering af tests.
  • Responsivt Web Design (erfaring med SCSS vil være en fordel).
  • Usability, design og semantik.
  • Scrum.

Hvis du er den rigtige kandidat, tilbyder vi dig

Attraktiv løn- og pensionspakke, fleksible lønpakker, sundhedsforsikring, dækning ved kritisk sygdom og heltidsulykkesforsikring. Vi har adskillige initiativtagende medarbejderforeninger.

Desuden har vi fitnessrum, frokostordning, og så tilbyder vi selvfølgelig vores medarbejdere fordelagtige vilkår i banken.

Arbejdsstedet

Din arbejdsplads vil være i Kgs. Lyngby. Vi har masser af parkeringspladser, hvis du er i bil, og cykelskure til din cykel - alternativt er der kun fem minutters gang fra Lyngby Station.

Der kan opstå behov for mødeaktivitet i Silkeborg, men du vil også, efter aftale, have mulighed for at arbejde hjemmefra op til 2 dage om ugen.

Ansøgning (kun CV)

Du kan let søge dette job. Du kan nemlig nøjes med at sende dit CV. Hvis det ser spændende ud, kontakter vi dig for en kort indledende dialog i telefonen.

Vi kalder løbende til samtaler, så send dit CV hurtigst muligt.

Senior HR Partner Mette Rants Andersen vil tage sig af din ansøgning.

Gem job

Jyske Bank
Publiceret: 23. maj 2022

Arbejdssted

Location Lyngby