Systemad­mi­ni­stra­tor, der vil gøre en forskel i en af Danmarks største it-af­de­lin­ger


Vil du være en del af et team, der brænder for Linux, i en organisation, hvor vi arbejder for at gøre en forskel for både hospitaler og patienter?

Vi søger en engageret systemadministrator, der vil bidrage aktivt til hverdagen i Region Midtjyllands it-afdeling, hvor personlig og faglig udvikling, udfordrende opgaver og samarbejde er nøgleord i en hverdag med fleksibelt arbejdsliv og gode ansættelsesforhold.

Opgaver du får ansvar for

 • Automatisere og optimere gennem scripts og programmeringssprog
 • Deltage i løbende driftsprojekter
 • Deltage i den daglige drift af Region Midtjyllands samlede infrastruktur
 • Vedligeholde, forbedre og styre infrastrukturplatforme
 • Deltage i opgaver i relation til sikkerhed og patching af infrastruktur
 • Etablere servere til projekter og leverancer

Du bliver en del af et hold på fem kolleger i infrastrukturteamet, der arbejder med alle dele af infrastrukturen; installation, konfiguration af servere, automatisering og generel vedligehold af servere og infrastruktur.

Hvem er du?

Vi er på udkig efter dig, der arbejder selvstændigt og systematisk med dine opgaver, er opsøgende i dialogen med andre, og som har en positiv og udadvendt tilgang samtidig med, at du har mod på at kaste dig ud i nye opgaver.

Det er vigtigt, at du har erfaring inden for nedenstående discipliner:

 • Linux-distro/teknologier
 • Design og opsætning af løsninger på Linux-platformen
 • User management
 • Automatisering af driftsrutiner
 • Kendskab til VMware
 • Kendskab til teknologier som Redhat, AIX, Solaris, Ansible, Git, Docker, Python m.fl.
 • Kendskab til Container-løsninger som f.eks. OpenShift og Kubernetes

Men det allervigtigste er, at du fagligt og personligt passer ind i vores team af specialister, der alle sætter en ære i sikker og stabil drift.

Kom med på et hold med højt til loftet og endnu højere faglighed

Region Midtjyllands It-afdeling er med 540 ansatte en af landets største it-afdelinger. Du bliver en del af området Server & Storage, hvor du får 25 dygtige kolleger med forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde. Der er højt til loftet, og vi synes selv, vi har ret god humoristisk sans. Vi arbejder med frihed under ansvar, uden at gå på kompromis med den stabile it-drift.

Arbejd hvor og hvornår, du vil

Når du er ansat i It-Afdelingen, arbejder du, når du kan, og hvor det giver mening. Vi lægger stor vægt på et frit og fleksibelt arbejdsliv, hvor du selv tilrettelægger din arbejdsdag, når opgaverne tillader det. Du er fast tilknyttet et kontor i enten Aarhus eller Holstebro sammen med resten af Linux-teamet.

De fleksible rammer og det samtidig stærke, kollegiale fællesskab er med til at give den høje arbejdsglæde og gode trivsel, der gennemsyrer hele It-Afdelingen. Vi har tillid til hinanden, en uformel tone, og vi tager alle et medansvar for at levere de bedste løsninger til glæde for kolleger og patienter i Region Midtjylland.

Du bliver ansat på overenskomst, du får betalt frokostpause, afspadseringsordning, og du bliver en del af en organisation med øje for dig som medarbejder, din udvikling og din trivsel.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Jens Stougaard Frederiksen på 2365 7545 eller jensfr@rm.dk.

Send din ansøgning senest den 30. juni 2022. Vi regner med at holde samtaler løbende, og du må inden da forvente at skulle lave en personprofil.

Gem job