Gør en forskel for hos­pital­er og patienter: Søg dette job som it-spe­cial­ist til elektronisk pa­tient­journ­al


Få et job, hvor din indsats er konkret og meningsfuld for hospitaler og patienter. Du kommer til at arbejde med vores succesfulde elektroniske patientjournal – MidtEPJ – og du får et job med stor indflydelse og betydning.

Du får en meningsfyldt og varieret hverdag

Sammen med dine 27 kolleger i Patientjournal Produkter skal du forvalte MidtEPJ-systemet, som dagligt skaber stor værdi i regionens hospitalers behandling af patienterne.
Vores patientjournal er lige nu på vej til alle hospitaler i resten af Vestdanmark.

Dine primære opgaver er at:

  • Installere, konfigurere og vedligeholde MidtEPJ testmiljøer
  • Håndtere leverancer til drift
  • Yde 3. level support – herunder fejlsøge på test og driftsmiljøer
  • Sparre med samarbejdspartnere, leverandører, andre områder i It og klinisk personale
  • Udføre teknisk test
  • Konfigurere/udvikle af mindre komponenter omkring MidtEPJ
  • Deltage i tværgående projekter

Leverancerne af MidtEPJ er komplekse, og de er kritiske i behandlingen af patienterne. Selve udviklingen af MidtEPJ sker hos eksterne leverandører uden for regionen.

Et centralt område i It

Du får engagerede kolleger med høj faglighed. Vi arbejder i teamet med et komplekst it-miljø, og du finder både kolleger med klinisk og teknisk baggrund - Alle er vi placeret i det dynamiske krydsfelt mellem udvikling og drift.

Vi lægger stor vægt på at få dig onboardet på holdet og i arbejdsopgaverne gennem et grundigt introduktionsforløb. Gennem løbende medarbejderudviklingssamtaler og samtaler i dit team har vi hele tiden fokus på trivsel, opgaveprioritering og faglig udvikling.

Hvem er du?

Du har en relevant videregående uddannelse, muligvis som datalog, ingeniør eller datamatiker, og du kan se dig selv indgå naturligt i vores afslappede og imødekommende miljø, der lægger op til sparring om opgaveløsningerne. Uanset om du er erfaren eller nyuddannet, hører vi gerne fra dig.

Vi forestiller os, at du har erfaring eller kendskab til JBoss EAP, Java, SQL, Linux og scripting, ligesom det vil være en fordel med kendskab til automatisering af installationer f.eks. via Ansible. Du kan se dig selv som bindeledet mellem udvikling og drift, hvor du leverer kvalitet, mens du bevarer dit gode humør og din serviceorienterede tilgang.

Du kommer ind i en hverdag med komplekse sammenhænge og problemstillinger. Du løser derfor dine opgaver analytisk og systematisk. Du får mange spændende opgaver, som kalder på både selvstændighed og evnen til at arbejde med skarpe deadlines og med projekter, hvor opgaverne kommer løbende.

Hybridt og fleksibelt arbejdsliv

Vi har stor fokus på trivsel, arbejdsglæde og fleksible arbejdsrammer i It-afdelingen. Når opgaven tillader det, giver vores fleksible rammer mulighed for at veksle mellem at arbejde hjemme og på kontoret. Det er vigtigt, at du har tid til et liv ved siden af dit arbejde, samtidig med at vi lægger stor vægt på, at du kan udvikle dig i dit job.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Henrik Thuren på tlf. 2492 2426 / hethur@rm.dk eller teknisk it-konsulent Steffen Winther Sørensen på tlf. 2146 8323 / steffen.ws@rm.dk

Send din ansøgning senest den 5. juni 2022. Vi regner med at holde samtaler den 16. juni 2022, og du må inden da forvente at skulle lave en personprofil.

Gem job