Gør en forskel for ho­spi­ta­ler og patienter: Søg et job som en af vores nye it-spe­ci­a­li­ster til drift af Elek­tro­nisk Patient Journal


Få et meningsfyldt job med drift og udvikling af Elektronisk Patient Journal (EPJ), som er Region Midtjyllands største og vigtigste it-system.

Hvem er du?

Du har et godt kendskab til servermiljøer baseret på Linux/Solaris og/eller Windows, og har sandsynligvis en relevant uddannelse, muligvis som ingeniør, sundhedsteknolog, datamatiker eller lignende. Du kan se dig selv indgå naturligt i vores afslappede og imødekommende miljø, der lægger op til sparring om opgaveløsningerne. Uanset om du er erfaren eller nyuddannet, hører vi gerne fra dig

De daglige opgaver inkluderer:

 • Monitorering og overvågning
 • Opfølgning på fejl og proaktiv fejlsøgning
 • Konfigurering og ændringer af systemopsætninger
 • Kommunikation og koordinering med andre områder af It, klinisk personale og samarbejdspartnere
 • Systemopdateringer, installation og idriftsættelse af nye og ændrede komponenter
 • Udarbejdelse af dokumentation og vejledninger

Vi forestiller os, at du har erfaring eller kendskab til:

 • Drift og vedligehold af (større) IT-systemer
 • Release- og lifecycle management
 • Servicenow, Confluence og Jira
 • Red Hat-produkter som JBoss EAP, AMQ, Apache Camel og Ansible
 • JAVA, Perl og shell-scripts
 • ITIL (Du kommer på ITIL4 Foundation-kursus hos os)

Du bliver en central spiller i EPJ-teamet, hvor vi lægger stor vægt på at få dig onboardet på holdet og i arbejdsopgaverne gennem et grundigt oplæringsforløb. Du vil opleve, at du hurtigt mestrer dine daglige opgaver som kalder på både selvstændighed og samarbejde med andre i teamet, på tværs af It og vores samarbejdspartnere. På sigt vil du indgå i en 24/7 tilkalde vagtordning.

Du bliver en del af EPJ-teamet i Applikationer

Du bliver en del af Applikationer, som er et område under regionens It-drift kontor. Her er dine 18 dygtige og engagerede kollegaer fordelt på tre teams. Du vil opleve en kultur, hvor alle gerne vil lære fra sig og suge ny viden til sig.

"I EPJ-teamet har vi en åben og ærlig dialog. Vi ved, hvor vi har hinanden, står sammen og løfter i flok. Vores team er det rigtige for dig, der ved, at vi flytter os som team og individ ved at samarbejde og skabe god dynamik krydret med en humoristisk stemning", fortæller driftsspecialist Henrik Andresen.

Du får en fleksibel hverdag fyldt med udvikling og arbejdsglæde

Du bliver en del af en arbejdsplads med sunde værdier og med et skarpt blik på samarbejde og faglig og personlig udvikling. Vi har stor fokus på trivsel, arbejdsglæde og fleksible arbejdsrammer, og når opgaven tillader det, giver disse rammer mulighed for at veksle mellem at arbejde hjemme og på kontoret. Det er vigtigt, at du har tid til et liv ved siden af dit arbejde, samtidig med at vi lægger stor vægt på, at du kan udvikle dig i dit job.

Er du interesseret?

Send os en kort, motiveret ansøgning, hvor du beskriver, hvor du ser et match til dine kompetencer og vedlæg dit CV. Vi ønsker at ansætte flere kolleger til teamet og holder løbende samtaler. Du vil inden en eventuel samtale skulle lave en personprofil.
Ansættelsesstart er fleksibel.

Ansøgningsfrist: 14. august 2022.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Jørgen Metzdorff på 23276588 eller joemet@rm.dk.

Gem job