Dygtige udviklere til stort open source-projekt


Kunne du tænke dig at bidrage til fremtidens it-løsninger i open source, som gør hverdagen nemmere for medarbejdere i kommunerne landet over?

Du kommer til at arbejde med en stack, som består af de nyeste teknologier, herunder Vue.js, FastAPI, GraphQL, PostgreSQL og AMQP. Vi pakker vores software i Docker og arbejder i en DevOps-kultur.

”Hos os får du virkelig mulighed for at dyrke din faglighed. For du arbejder med ambitiøse ligesindede i et spændende miljø, hvor vi bevæger os mod cloud native-teknologier, fx Kubernetes,” fortæller programchef Alex Thirifays.

Du udvikler og vedligeholder vores største open source-produkt

Vi har kontorer i både Århus, København og Nuuk – og vi har plads til dig, uanset hvor du ønsker at arbejde fra. Sammen med dine 12 kolleger i dit kommende team arbejder du på et spændende projekt og produkt, som er helt afgørende for vores kunders kritiske it-infrastruktur – og som vi vedligeholder og videreudvikler løbende.

Du arbejder ud fra moderne it-arkitektoniske principper, når du koder og udvikler, ligesom du løbende dokumenterer dit arbejde. Her arbejder vi nemlig agilt i en DevOps-kultur, hvilket betyder at du er hands-on – fra idé til udvikling, test og udrulning af løsningen.

”Vores arbejdsgange og processer udvikler sig løbende. Du byder derfor bare ind med dine idéer, og hvis du har lyst til mere kundekontakt, så kan du også sagtens få det,” uddyber Alex.

Høj faglighed, stærkt socialt sammenhold og masser af læring

I hverdagen holder vi kontakten ved lige på tværs af lokationer til ugentlige onlinemøder, ligesom vi har daglige stand-ups. Herudover er vi også gode til at bruge hinandens kompetencer og sparre omkring udfordringer og idéer.

Og så kan du glæde dig til at få plads i et fleksibelt miljø med mulighed for 2 faste hjemmearbejdsdage, hvor vi også dyrker vores stærke sammenhold med alt fra fredagsbarer til brætspilsaftener og biografture. 

Læs mere om os i vores virksomhedsprofil

Taler du flydende Python?

… så skal vi nok lære dig resten. Du kan nemlig både have nogle års erfaring med lignende opgaver og have en it-uddannelse, fx som datalog. Eller du kan være autodidakt. 

For os er det din positive indstilling, dit fokus på at lave kvalitetskode og dit ønske om et tæt samarbejde i en DevOps-kultur, som gør forskellen.

Interesseret?

Det håber vi! Send os blot dit CV på apply@magenta.dk – du er også velkommen til at sende en ansøgning, men et CV er nok.

Vi indkalder til samtaler løbende, så tøv ikke for længe med at gribe denne spændende mulighed! Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Alex Thirifays på 8177 2780.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om virksomheden

Magenta leverer standardiserede it-løsninger og integrationer til den offentlige sektor i Danmark, Grønland og Skandinavien.

Vi leverer it-løsninger i skyen, on premise og som SaaS. Vi står for udvikling, drift, rådgivning og vedligehold af it-løsninger, og vi leverer support på systemer, infrastruktur og software.

Vi nytænker og udfordrer markedet og er stolte af vores innovative kræfter, der flytter vores kunder fremad med den nyeste viden og software.

Læs mere om os her

Gem job