IT-konsulent Microsoft 365


Er du vores nye IT-konsulent?

TimeComputer søger lige nu en dygtig og alsidig IT-konsulent til vores lille team i Brøndby. Vi er en del af TimeGruppen, der tilbyder uvildig rådgivning inden for områderne – revision, IT, investering samt forsikring og pension.

Vi tilbyder:

Et stærkt team hvor faglig sparring og udvikling prioriteres højt, så vi i fællesskab sikrer den gode kunderejse. Dine opgaver og projekter vil være alsidige og variere i størrelse, der alle udspringer fra vores kunders behov. IT-infrastruktur såsom migrering, fejlretning, implementering af nye løsninger og løbende tilpasning vil være den primære del af dine arbejdsopgaver. Du har frihed under ansvar, og du er selv med til at planlægge dine opgaver i fællesskab med kunderne. Det betyder, at du har fleksibel arbejdstid, som du kan tilpasse efter behov.

Din profil:

Du har erfaring som tekniker eller konsulent – særligt gerne i Microsofts teknologier (infrastruktur baseret på Windows Server, Microsoft 365 og også gerne på VMware og Veeam platformene). Du kommer højst sandsynlig med erfaring fra et større IT-setup eller inden for et IT-domæne, hvor du har været omdrejningspunkt for projekternes leverancer. Du formår derfor at omsætte dine IT-kompetencer til et helhedsperspektiv, der favner flere forskellige IT-fagområder.

Vores drømmekandidat kan endvidere nikke genkendende til følgende punkter:

  • Du er pligtopfyldende og motiveres af frihed under ansvar.
  • Du er god til at arbejde selvstædigt.
  • Du har en god kundeforståelse og er hjemmevant i rådgiverrollen – uanset om det er telefon-, online- eller fysiske møder.
  • Du er serviceminded og vedligeholder den gode kunde- og samarbejdsrelation.
  • Du kan begå dig professionelt på dansk og engelsk.
  • Du er struktureret og skaber overblik over dine opgaver.

Er du blevet nysgerrig og gerne vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jan Spure på e-mail: jan.spure@pro.dk eller direkte på: +45 36 78 55 43.

Hvis du allerede er overbevist om, at din nye arbejdsplads skal være hos TimeComputer, så send CV og ansøgning i vores retning til: jan.spure@pro.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Gem job