IT-sy­stemad­mi­ni­stra­tor


Er du en dynamisk profil med flair for detaljer, evner og vilje til at udvikle dig i en spændende international organisation, så har vi stillingen til dig!

Alumeco har et velfungerende IT-setup med brugere i ind- og udland og vi anvender en lang række forskellige produkter til understøttelse af forretningen, som for eksempel VMware, Citrix, Microsoft Office 365 og SAP HANA, tillige med en lang række Microsoft sikkerhedsprodukter. Samtidig er vi i gang med en migrering af vores systemer og servere til Microsoft Azure som forventes at skulle erstatte hele vores nuværende platform, bl.a. i form af Azure Virtual Desktop. Det er en spændende rejse, som vi håber du har lyst til at være med på.

Ansvarsområder:

Som Systemadministrator indgår du i IT-afdelingens serviceteam, hvor du i samarbejde med de øvrige kolleger i afdelingen varetager support af koncernens brugere i ind- og udland samt varetager drift, vedligehold og udvikling af koncernens IT-systemer, netværk etc. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Vedligehold og servicering af IT-infrastruktur – hardware såvel som software - herunder Windows servere, SAN og netværk, VMware og Microsoft applikationer såvel som Veeam backup mv.
  • Opbygning og vedligehold af vores nye Microsoft Azure server platform 
  • Løbende vurderinger af funktionaliteten af eksisterende systemer og selvstændigt foretage nødvendige ændringer og forbedringer for at sikre systemernes stabilitet og funktionalitet 
  • Administration og vedligehold af brugere i AD, Exchange og SharePoint

Dit ansvarsområder omfatter også konfiguration, vedligehold og servicering diverse Microsoft sikkerhedsplatforme, samt den generelle opsætning omkring cyber sikkerhed. Du yder daglig support til brugere og udøver vedligeholdelse af koncernens øvrige IT-systemer, herunder tynde klienter, printere, laptops etc., support samt deltagelse i IT-vagten.

Profil:

Som den ideelle kandidat har du en serviceorienteret profil med et skarpt kundefokus. Du har en relevant IT-uddannelse, som f.eks. datateknikker, datamatiker el.lign. eventuelt kombineret med relevante certificeringer, samt flerårig praktisk erfaring fra en større IT-afdeling. Desuden forventer vi at du:

  • Har erfaring med Windows Server, Storage, VMware og Veeam
  • Har erfaring med Microsoft Azure og Microsoft Defender/Sentinel platforme og det vil være en fordel hvis du har arbejdet med cybersikkerhed og har kendskab til CIS-18 rammeværket, 
  • Behersker engelsk på et teknisk højt niveau

Som person omsætter du ubesværet teknisk komplekse sammenhænge til praksis, hvor du arbejder proaktivt og selvstændigt med ansvar for at følge egne opgaver helt i mål. Du udviser engagement, er fleksibel og trives med at arbejde både selvstændigt og i teams.

Vi tilbyder:

En spændende stilling med mange og alsidige udfordringer samt gode muligheder for at udvikle dig personligt og fagligt. Beslutningsvejene er korte, og der er fokus på løbende udvikling og optimering. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø i lyse og venlige omgivelser og en positiv og uformel omgangstone. Vi har fokus på trivsel og sundhed og har både kantineordning samt sundhedsforsikring. Derudover afholdes der årlige aktiviteter såsom motionsløb, jule- og sommerfester, hvor vi møder hinanden under mere uformelle rammer.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV via ansøgningslinket "Søg jobbet her" snarest muligt, da vi indkalder til samtale løbende.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte IT-Chef Dan Birger Nielsen på tlf.: 66178117.

Ansøgningsfrist: Løbende.


Alumeco A/S er en særdeles velkonsolideret, international koncern med hovedkontor i Odense og datterselskaber i Europa, Nordamerika og Kina. I kraft af en stab af engagerede og fremtidsorienterede medarbejdere er koncernen i dag førende på markedet. Vækststrategien udmøntes bl.a. i en fortløbende fokusering på udvikling af nye koncepter og af medarbejdernes kompetencer. Vi leverer til den metalforbrugende industri og beskæftiger over 1.000 medarbejdere. Nøglebegreberne i vores værdigrundlag er købmandskab, kundefokus og dedikation, som kendetegner vores daglige arbejde. Læs mere om os på www.alumeco.dk.

Gem job