IT udvikler


Drømmer du om at bidrage med udvikling af custom software i en mindre virksomhed? Trives du i et ungt og uformelt miljø med gode muligheder for at sætte dit eget aftryk på din hverdag og retning for virksomhedens IT-platform? Er du interesseret i at bruge dine kompetencer til at hjælpe os med sikre fremdrift i vores IT-udvikling? Så har vi muligvis det rette job til dig.

Assure Wealth er en Fintech-virksomhed, der via egenudviklede applikationer skaber fremtidens uvildige formueoverblik på tværs af banker og kapitalforvaltere. Vi hjælper vores kunder med at forstå og følge op på deres investeringsunivers.

Vi søger en person, som skal indgå som en nøglespiller i vores udviklingsteam og som gennem samarbejde og sparring med vores CTO og IT-driftsansvarlige skal sikre fremdrift i vores platforme. Vi prioriterer vidensdeling gennem pair programming og retrospektiver – og vi arbejder generelt med et continuous improvement mindset. Du vil via din opbyggede erfaring have rig mulighed for at kunne præge vores måde at arbejde på samt retning for IT-udviklingen.

Som del af organisationen har vi en projektchef, der hjælper med at prioritere udviklingsønsker og sikre udviklingsteamet mulighed for at fokusere på de rigtige opgaver.

Vi har kontor i naturskønne omgivelser i Nivå, ca. 30 minutter fra København og er en arbejdsplads med frokostordning, massageordning, mulighed for hjemmearbejde og generel fleksibilitet.

Dine primære arbejdsopgaver

Dine opgaver vil primært blive at skabe forretningsværdi gennem videreudvikling af vores IT-platform.

Helt konkret betyder dette:

 • Videreudvikling af vores samlede IT-platform for at realisere arkitekturelle forbedringer og understøtte nye forretningsbehov
 • Udvikling af Self-Service og Rapporterings-løsninger til vores kunder
 • Videreudvikling og tilpasning af vores batch-software, herunder:
  • etablere nye dataleverandører og integrationer
  • understøtte ændringer hos integrationspartnere
  • reducere antallet af fejl/incidents og deraf følgende supportbehov
 • Identificering og implementering af generelle optimeringsmuligheder
 • 3rd level applikationssupport

Hvem du er?

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du har et par års erfaring som Backend eller Full Stack udvikler med .NET stacken. Måske arbejder du som konsulent og ønsker at udvikle og forme en løsning over en længere periode.

For at få succes i denne rolle, bør du besidde følgende egenskaber:

 • Have praktisk erfaring med C#, ASP.NET (MVC/Web API) og SQL Server
 • Have et øje for detaljer, arbejde selvstændigt og forstå vigtigheden i dine opgaver
 • Er proaktiv, dedikeret og villig til at tage ejerskab for dine opgaver

Derudover kan kendskab til Entity Framework, LINQ, IIS samt finansiel viden være en fordel men ikke et krav.

Lyder dette som noget for dig?

Du bedes venligst sende din motiverede ansøgning samt CV via "søg jobbet her". Ansøgningerne vil blive behandlet løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Gem job

Assure Wealth A/S
Publiceret: 25. maj 2022

Arbejdssted

Location Nivå