Junior for­ret­nings­kon­su­len­ter, der brænder for at skabe frem­ti­dens digitale samfund


Vi er på udkig efter flere junior forretningskonsulenter med gåpåmod og lyst til at lære nyt. Hvis du har teknisk flair, en forretningsorienteret tilgang til løsning af opgaver så send din ansøgning!

I Formpipe skaber vi fremtidens digitale samfund med mennesket i centrum! Vores ambitioner er høje, men det er også det, der gør det spændende at gå på arbejde – det synes vi i Formpipe! Vil du med på rejsen?

I Formpipe Software udvikler vi vores egne softwareprodukter og -løsninger, som understøtter den fortsatte digitalisering af Danmark. Vi implementerer løsningerne hos vores kunder, enten i direkte samspil med kunderne eller gennem partnere.

For at kunne følge med den stigende efterspørgsel, er vi nu på udkig efter flere junior forretningskonsulenter med gåpåmod og lyst til at lære nyt.

Hvis du har teknisk flair, en forretningsorienteret tilgang til løsning af opgaver og kan se dig selv i en rolle, hvor du skal få forretning og it til at mødes hos vores kunder i den offentlige og private sektor - så glæder vi os til at byde dig velkommen!

Stillingen

Du er vores ansigt udadtil og du trives med at arbejde med mange forskellige mennesker, opgaver og forretningsområder i en omskiftelig hverdag. Som konsulent vil du have en stor kontaktflade, både internt og eksternt. Opgaverne udføres hovedsageligt fra vores hovedkontor i Ballerup, men kan i perioder også foregå hos vores kunder.

Der er et godt sammenhold i afdelingen, høj faglighed, masser af muligheder for sparring og en god tone. Vi har mange bolde i luften, og afdelingen er præget af et stort engagement og godt humør. Vi arbejder løbende på at udvikle vores kompetencer og leveranceorganisation.

Vi har god erfaring med at få sluset nyuddannede it-kandidater ind i juniorkonsulent-rollen gennem intern oplæring, uddannelse og mentor-ordninger, og vi vil naturligvis også tage godt hånd om din oplæring.

Opgaverne

Dine opgaver omfatter bl.a. udfærdigelse af funktionelle kravspecifikationer, planlægning og gennemførelse af implementeringsopgaver, undervisning af systemernes brugere samt løbende support og rådgivning til kunderne.

Du skal selvstændigt og sammen med andre konsulenter afdække og dokumentere kundens sagsgange og herefter skal du definere, hvordan disse bedst understøttes med vores systemer. I samarbejde med kunden vil du også afklare behovet for evt. kunderelaterede systemudvidelser og udarbejde løsningsspecifikationer.

En del af jobbet er naturligvis også at dokumentere de løsninger du laver, ligesom du skal kunne løse support- og installationsopgaver når der er behov.

Om dig

Du har en relevant videregående uddannelse inden for it på enten bachelor- eller kandidatniveau, f.eks. cand.merc.dat/ha.dat, cand.it/bsc.it eller tilsvarende.

Vi forestiller os at du er nyuddannet eller har måske kortvarig erfaring med digital sagsbehandling eller implementering af digitale løsninger.

Derudover er du...

  • opsøgende og selvkørende
  • helhedsorienteret og evner hurtigt at sætte dig ind i nye forretningsdomæner og løsninger
  • selvstændig og tager ejerskab for gennemførsel af de enkelte opgaver, og du sætter en ære i god kundepleje
  • god til at kommunikere og kan formidle dit arbejde, dine resultater og din faglighed på en let forståelig måde både mundtligt og skriftligt.

Vi tilbyder

Du får muligheden for at arbejde sammen med et dygtigt og engageret konsulentteam på spændende it-projekter og opgaver. Du får mulighed for at påvirke din egen faglige og personlige udvikling, ligesom du vil være omgivet af erfarne, professionelle kollegaer i en virksomhed, der har fokus på at vedligeholde og udvikle vores høje faglige og forretningsmæssige niveau.

Hvordan er Formpipe som arbejdsplads?

I Formpipe tilbyder vi naturligvis en attraktiv lønpakke inkl. pensionsordning og sundhedsforsikring, en fornuftig work/life-balance og så har vi et tip-top fitnessrum, en lækker kantine og en meget aktiv medarbejderforening, som sørger for gode sociale og kulturelle arrangementer. I Formpipe har vi det sjovt, når vi går på arbejde, og du kan forvente en uformel omgangstone, flad ledelsesstruktur og gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Lyder det som et sted for dig?

Yderligere information

For mere information om stillingen kontakt venligst service og leverance chef Michael Redlich, michael.redlich@formpipe.com.

Gem job