GENOPSLAG: Softwa­re­ud­vik­ler til Business In­tel­li­gen­ce

Kan du udfordre vores fagligt dygtige udviklere indenfor softwareudvikling? Vil du være en del af et fantastisk BI-team hos en af Aarhus’ største arbejdspladser med mange spændende og varierede opgaver i pipelinen?
Har du evnerne, så har vi jobbet til dig!

Om jobbet

Business Intelligence-enheden på Aarhus Universitet søger en softwareudvikler med styr på værktøjskassen. 

Du vil i første omgang primært indgå i vores projekt, hvor vi arbejder på en ny udviklerplatform til BI. Projektet er sat til afslutning ved udgangen af 2023. Du vil herefter overgå til funktioner i vores team af professionelle BI-analytikere, -udviklere og -arkitekt, der understøtter en af Aarhus’ helt store arbejdspladser med BI af høj kvalitet. 

Arbejdsopgaver

I projektet skal du arbejde med udvikling af services til: 

 • CRUD-operationer mod bagvedliggende database
 • Autogenerering af Data Warehouse mv.
 • Integrationer til BI-platformens andre services
 • Opbygge test suites

Kvalifikationer

Vi forventer at du har erfaring med: 

 • C#
 • Udvikling af web API
 • Databasemodellering og -design
 •  ORM

Det vil desuden være en fordel, hvis du har indsigt i: 

 • Opsætning og konfiguration af IIS
 • Azure DevOps, herunder opsætning af pipelines

Om projektet

Projektet gennemføres for at fremtidssikre Aarhus Universitets BI-platform, så det kan opfylde det øgede behov for ledelsesinformation og dataunderstøttede beslutninger. Formålet opfyldes ved at udvikle en platform, der understøtter smidig og højt automatiseret udvikling af BI-leverancer. 

Løsningen er API og web apps baseret på ASP.Net, Entity Framework og SQL Server. Vi arbejder agilt, og tilstræber: 

 • Test Driven Development (TDD)
 • Domain Driven Development (DDD) / Clean Architecture
 • Kanban
 • Pair programming
 •  Continuous delivery

Om Business Intelligence-enheden

I Aarhus Universitets centrale BI-enhed er vi i alt 11 medarbejdere. Vores primære opgave er at understøtte self-service BI-løsninger på centrale datadomæner som personale, uddannelse, økonomi og kontrakter med eksterne partnere.

Vi udvider løbende med datadomæner på universitetet. Vi leverer stakken fra kildesystem over kube til wire framing. Vi bidrager desuden med facilitering af best-practice og dataforståelse for superbrugere i forskellige funktioner tværs over universitetet, som pt. løfter opgaven med at bygge rapporter og dashboards. 

Vi tilbyder

Du vil blive en integreret del af BI-enheden, som er et professionelt fællesskab af fagligt dygtige specialister, og hvor vi lægger vægt på trivsel og udvikling.

Vi udviser stor tillid og uddelegering. Tonen er uformel, åben og respektfuld.

Du vil i de første år indgå som en væsentlig del af et højtprofileret projekt for BI-enheden, hvor du vil indgå som en drivende kraft sammen med projektteamet om at få projektet i mål. 

Løn og ansættelsesvilkår m.v.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer pr. uge.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund (Akademikere i Staten eller Prosa).

Arbejdsstedet er Trøjborgvej 82-84, 8000 Aarhus C.

Du er velkommen til at kontakte Business Intelligence chef Thomas Dissing, tlf. 93 51 77 52 / ttd@au.dk eller IT-projektleder Astrid Egerod Leth, tlf. 93 50 82 20 / ael@au.dk

Ansøgningsfrist 13. juni 2022. 

Vi er opmærksomme på kønsbalancen i teamet og vil særligt opfordre kvinder til at søge denne stilling. Ingen har fortrinsret, og alle ansøgere vurderes efter kvalifikationer i henhold til stillingens kravprofil.

Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.


Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Gem job

Aarhus Universitet
Publiceret: 25. maj 2022

Arbejdssted

Location Aarhus